Mick Jerry je napisal/-a:Ta drek pumpa je le in izlkjučno za pozirat.
Če ti to pade po tleh, rabiš avtodvigalo da ga spraviš spet v vertikalo.
Na tak motor se pol nabašejo ameriške "lepotice" z številkmi 90/60.
Te številke: kile/leta...![]()
![]()
TiLeNkO je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Ta drek pumpa je le in izlkjučno za pozirat.
![]()
ga morš pač ahtat da ti ne pade ane![]()
sej tak motor sigurno nimajo kakšni nesposobneži ne![]()
zato ni skrbi
Tomaz40 je napisal/-a:TiLeNkO je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Ta drek pumpa je le in izlkjučno za pozirat.
![]()
ga morš pač ahtat da ti ne pade ane![]()
sej tak motor sigurno nimajo kakšni nesposobneži ne![]()
zato ni skrbi
V bistvu sploh ne. Za Hoss sicer ne vem ampak za Hondo Golden wing sem pa ziher, da jo dvigne vsaka preklasta in rahitična ženska. Temu se reče pa delanje motorja z glavo. Težka je tudi kot svinec ampak ima težišče tako da se jo dvigne brez problemov.
Drugače je pa itak tak boss in GW majka, samo to je preveč "fat"...
Meni bi bil ideal kakšen XJR 1300...dream machine
Če kdo ne pozna to je to:
Slide je napisal/-a:Jah to ni res no...čist đabe jo ne dvigneš, če jo ne znaš...enkrat sem gledu, ko so jo na enem sejmu dvigovali in gold winga tudi moški niso pobrali, pa čeprav se nasloni na rore na boku...
Fora je v tem da se z pi**o nasloniš na sedež in počasi hodiš nazaj, upam da veš kako to mislim...Potem ma pa tud ženska možnosti da jo pobere, velike možnosti, ampak brez problemov pa tud ne gre pobrat pol tone...sem se na lastne oči prepričal
Kar naj majo te prasice...meni še vedno ostaja dream machine XJR 1300
Mick Jerry je napisal/-a:Ta drek pumpa je le in izlkjučno za pozirat.
![]()
McLaren je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Ta drek pumpa je le in izlkjučno za pozirat.
![]()
Tom in Jerry motorji pač niso narjeni za potleh metat ane.
Povej ti meni, kater drug chopper pa je namenjen vožnji na dolge razdalje, pa potovanju na morje, pa v hribe pa........? Za to obstajajo honde transalp, aprilie pegaso, bmw-ji 650............ Vidim da moraš še malo naštudirat to sceno.
Glede tvojega zadnjega stavka
Pomisli, potem piši!
PS: MV Agusta F4 se itaq skos kvari, pa vozijo jo samo šminkerji pa itaq je sam za poziranje.............
To je blo mišljeno kot sarkazem ampak je vseeno napisan kot tvoj prejšni post.
Mick Jerry je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Ta drek pumpa je le in izlkjučno za pozirat.
![]()
Tom in Jerry motorji pač niso narjeni za potleh metat ane.
Povej ti meni, kater drug chopper pa je namenjen vožnji na dolge razdalje, pa potovanju na morje, pa v hribe pa........? Za to obstajajo honde transalp, aprilie pegaso, bmw-ji 650............ Vidim da moraš še malo naštudirat to sceno.
Pomisli, potem piši!
PS: MV Agusta F4 se itaq skos kvari, pa vozijo jo samo šminkerji pa itaq je sam za poziranje.............
To je blo mišljeno kot sarkazem ampak je vseeno napisan kot tvoj prejšni post.
Že res da niso za po tleh metat, ampak ČE pade, pol precej pade. Ga težko pobereš pomoje. Tist komentar o kilah/letih ni mišljeno čisto resno, delno pa, sodeč po slikah z showa v Daytoni ko se vsako leto zbere nenormalno število motoristov. Tam vidiš precej takih primerkov. Tisti dve sliki ki si jih objavil; na sliki ni Boss Hossa, če prav vidim.
Poznaš MV Agusto? Potem si eden redkih. Vem da je bilo napisano s sarkazmom o kvarjenju, vendar nikjer nisem napisal da se Boss Hoss kvari. Sicer pa ima tudi Mv pomankljivosti, vendar le dve kolikor jaz vem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov