Voith je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:Voith je napisal/-a:pa kurilc je isti kot nafta sam da ma dodatek barve in da je prepovedan. sm prou email od namestnika direktorja petrola enkat citiru v eni izmed teh debat.
Mogoče včasih. Odkar pa se meša zraven biodiesel in ostala mastna sranja, pa je med Dieselom in Kurilnim že razlika. V kurilnem je še več te nesnage kot v dieselu.

diesel je ze tko al tko ena smrdeca nesnaga, tko da ce mal zmixas se kksno podobno rec pomoje ni nobene skode. pa tud ce kksna firma da vn izbircn traktor, pol je falus
drgac pa tist mail od petrola je str max 3 mesce, ce se je od takrat to spremenil, pa pojma nimam

@bimmer:
a zdj majo sami policisti tud pravico do brskanja po tanku za kurilcem??

kokr vem more bit zmer carina zravn sam ok, mogoce se je to po 1jan spremenil.
Nekatere lastnosti ima vseeno slabše, pa ne zaradi barve, lahko pa si že enkrat vzamete v roke en srednješolski učbenik za kemijo, pa si preberete, kako poteka pridobivanje nafte in kurilnega olja in kaj je bolj kvalitetno, kakšno brozgo pri nas prodaja petrol sicer ne vem, ampak v originalu je kurilno olje dejansko manj kvalitetno in barva ni edina stvar ki je različna...tudi pri petrolovem "kurilnem olju", je bilo enkrat isto iz emajla od enega petrolovca, navedeno kaj je različno...vsebnost žvepla, potem mislim da temperatura kjer zmrzne itd...
Baj d uej...nism kemik, pa tud maral nisem kemije, da me ne bi kdo zdej za kake formule držal tukaj