Debate, ki niso vezane na ostala področja...

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po maj 02, 2005 8:18 pm

eclipse_R je napisal/-a:kaj bo pa gor? A boš gledu gor dvd-je/radio štimu al bojo gor števci al pa kej podobnga?

Kokr se spomnim, bo to navaden PC, s touchscreen displayem, s kerim se pa ve, kaj se dela.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po maj 02, 2005 8:48 pm

noro bi blo ce bi tko naredu, da bi sredina kot pr enmu citroenu stala pr mer, pa not ekran. obroc bi se pa vrteu :D zakon

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Po maj 02, 2005 9:35 pm

Voith je napisal/-a:noro bi blo ce bi tko naredu, da bi sredina kot pr enmu citroenu stala pr mer, pa not ekran. obroc bi se pa vrteu :D zakon

tak car pa spet nism LOL, najverjetneje se bo vse vrtelo, jebiga :D

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po maj 02, 2005 9:45 pm

Serđo™ je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:noro bi blo ce bi tko naredu, da bi sredina kot pr enmu citroenu stala pr mer, pa not ekran. obroc bi se pa vrteu :D zakon

tak car pa spet nism LOL, najverjetneje se bo vse vrtelo, jebiga :D

A jebiga pol. Pol bi recmo lohk zvezou še volan tko , da bi delou na igrce pa če se ekran ne bi premikou, bi lohk kr med vožnjo vozu kkšnga Colina al pa Underground :D Sam zdj pa pač ne boš mogu.. (drgač pa komi čakam, da ti to kej pokažeš.. Ker PC pa bo to, če ti že 2 let stoji v omari?

lp
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Po maj 02, 2005 10:07 pm

ja fak mate domisljija, najboljs da se na rocno zvezem, da ga bom lahko slide-u v NFSU2 :lol: :lol: :lol:

pc bo amd thunderbird 1100, neka noname plata z zvocno gor, 80gb disk, pa en radeon (9200 se mi zdi, sm dal milijon graficnih skoz, dokler mi nista oba monitorja zacela delat na eni)....
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov