jst mam na obeh predpisan 2,1 pumpam pa 2,4 ker mi bol sedefastfury je napisal/-a:torej zanima me kolk je kej dobro imet pritisk v gumah pri hitrejši vožnji. Zadnjič sm neki slišal vulkanizerja k je enmu pravu nej si napumpa gumo na 2,5 bara če hoče imet manjšo obraboZanima me, a je to res? Oziroma če mi meni piše, da naj bi imel gume na 2,1 bara spredaj - do kolk jih lahko napumpam, da bo še v redu?
fastfury je napisal/-a:torej zanima me kolk je kej dobro imet pritisk v gumah pri hitrejši vožnji. Zadnjič sm neki slišal vulkanizerja k je enmu pravu nej si napumpa gumo na 2,5 bara če hoče imet manjšo obraboZanima me, a je to res? Oziroma če mi meni piše, da naj bi imel gume na 2,1 bara spredaj - do kolk jih lahko napumpam, da bo še v redu?
fastfury je napisal/-a:Ja kul. pol pa bom kr začel mal eksperimentirat - bom začel kr z 2,4 bara na vseh štirih. Edin mogoče en problem. Zadej mam ene stare gume (Sava intensa al rapidex) k so že za zamenjat - a mislte, da je kakšna nevarnost da poči če jo napumpam na 2,4 ker je pač že stara 4 leta - vem, da je že trda in da je treba zamenjat ampak zaenkrat je blo keša sam za sprednje. Btw gumo sm dobil zravn s platišči k sm jih nabavu ker meni gume več kot eno leto ne zdržijo![]()
Aja, gume so pa mere 185/60 R14
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov