Debate, ki niso vezane na ostala področja...

binhladen
Nov uporabnik

Kraj: Dolenjska

Megane Coupe - mnenja

Napisal/-a binhladen So maj 17, 2003 7:52 pm

Torej lastniki meganov Coupe; če si kdo lasti dotičen avto naj napiše kako je kaj zadovoljen; dobre lastnosti, slabe lastnosti. Še posebi me pa zanima tisti z 1.9 motorjem, let.98 naprej
Hvala vnaprej za odgovore.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Re: Megane Coupe - mnenja

Napisal/-a pugi405 Ne maj 18, 2003 1:16 am

binhladen je napisal/-a:Torej lastniki meganov Coupe; če si kdo lasti dotičen avto naj napiše kako je kaj zadovoljen; dobre lastnosti, slabe lastnosti. Še posebi me pa zanima tisti z 1.9 motorjem, let.98 naprej
Hvala vnaprej za odgovore.

1.9 motor v kupeju :shock: . Ne da bi jaz vedel. 16. ali 2.0 in 16V variante ja ampak 1.9.....

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne maj 18, 2003 2:05 am

Jst mam coupeja 1.6, 98 l. pa sem zadovoljen z njim. Ni ravno nek dirkalnik, sam se mal zbudi nad 3500 rpm, tko da sej neki pa potegne. Z njim sem zadovoljen, avto je udoben, mogoce je zadnji del malo "lazji", pa se torzijo ima zadaj. Tko da nikar v ovinke prehitro. :)
Drugac pa avto je uredu za dva, pa zadaj pogojno spravis dve punci, prtljaznik niti ni tok majhen, sam ma majhen vhod v prtljaznik, tko da malo tezje spravis kaj vecjega notri. Se kej? Kaj vem, imam ga 7 mesecev, pa da potrkam dela b.p. Sam olje grem zdej zamenjat, k sm naredu 10kkm vmes. Pije mi pa tko od 7.5 do 8.5 na 100 km, odvisno od voznje. Mam dost mestne voznje po guzvi, ostalo pa po obvoznici in vcasih tut mal bolj pritisnem :P

Drugace pa tut jst ne vem, 1.9 masina? Si to mislu na ksn novejsi dizel k ma 1.9 dci masino? Jst vem da majo bencinarje od 1.4 16V pa do 2.0 16V

Meni je avto vsec, ne vem kaj naj ti recem, odvisno kaj pricakujes od njega (recimo fukabilnost v njemu ni ravno velika :lol: )

LP ;)

mcoupe
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a mcoupe Ne maj 18, 2003 7:57 am

Ja jest mam coupeja 1.9dti je pa letnik 2000! :!:

jest sem s tem avtom ful zadovoljen,za tako majhno porabo ti zna veliko ponudit! :lol:
ma 98KM,in po števcu zna bit končna tut kr neki čez 200,tko da je kr poskočen! :D

Kar se pa zunanjosti tiče je pa odvisn od posameznika kako mu je všeč oblika al pa če jo potem po želji malo po svoje preurediš!

Sem glih ustal tko da ne gledat ne vem kako na pisavo!

lp, :wink:

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po maj 19, 2003 10:11 am

Men je Coupejc ful lep avto-že ko je original. Če ga pa predelaš je pa lahk ful lep. Mam 110 konjsko mašinco not, pa kr leti! S 15colskim kolesi gre tud 220-po rahlem klancu, drgač po ravnin pa tm okol 207km/h. Sam pr 1.6 16v se pozna dost pozna na zmogljivostih če folk notr nabiješ. Uzadi je ful švoh s placom(dve osebe)-avto je registriran za 4 osebe(sem jih že 6 pelu :lol: :lol: ) Prtlažnik je bolj bogi, sem mel notr dva woofra pa je placa ostalo sam za kšno piksno ali dve.
Avto mam že tri leta pa mi je še zmeri kulski, do zdej kakšnih večjih poravil ni blo-samo redni servisi pa enkrat so nasilce motorja menjal(kao preveč pospeševanja-mi je reku serviser) pa še to je bil drobiž.
Dober avto!

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po maj 19, 2003 11:00 am

Js mam Coupeja l. 1998 pa moram reči, da sem kr zadovoljen z njim.
Kar se tiče motorja 1.9...še nisem zasledil...razen novejši dCi.
Drugače pa to ni ravno družinski avtomobil..registriran je za 4 osebe, prtljažnik je še dokaj velik, sam ima bolj majhno vhodno odprtino, tk da se kaj velikega res ne da norti prevažat...
Kar se tiče motorja nimam nobenih pripomb..do sedaj imam samo redne servise in nič drugega,če nisi ne vem kakšen cestni dirkač, potem je motor 1.6 čisto dovolj, pa še solidno potegne za svojih 90 KM, pa tudi končna hitrost je kar zadovoljiva. Poraba pa med 7 in 8 l /100km (lahko pa tudi kak liter več...odvisno od vožnje)
Brez pripomb..dober avto za solidno ceno!
LP

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Po maj 19, 2003 11:07 am

HaBBkE je napisal/-a:Men je Coupejc ful lep avto-že ko je original. Če ga pa predelaš je pa lahk ful lep. Mam 110 konjsko mašinco not, pa kr leti! S 15colskim kolesi gre tud 220-po rahlem klancu, drgač po ravnin pa tm okol 207km/h. Sam pr 1.6 16v se pozna dost pozna na zmogljivostih če folk notr nabiješ. Uzadi je ful švoh s placom(dve osebe)-avto je registriran za 4 osebe(sem jih že 6 pelu :lol: :lol: ) Prtlažnik je bolj bogi, sem mel notr dva woofra pa je placa ostalo sam za kšno piksno ali dve.
Avto mam že tri leta pa mi je še zmeri kulski, do zdej kakšnih večjih poravil ni blo-samo redni servisi pa enkrat so nasilce motorja menjal(kao preveč pospeševanja-mi je reku serviser) pa še to je bil drobiž.
Dober avto!

6 ljudi!!??? uu, kako ti je pa to ratal, jst če mam uzad dva pa se že robantim, k t zadnja guma preveč drgne. Drgač pa kr cool avto, ja če je pa kšen woofer u prtlažniku je pa bl mal placa.
my ride
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost