Debate, ki niso vezane na ostala področja...

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So feb 12, 2005 1:05 pm

Vse skupi zamenjaj ;)

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne feb 13, 2005 11:39 pm

Prim šmirgu papir, pa pošmirgli :lol:

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne feb 13, 2005 11:46 pm

georg je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:
yogo je napisal/-a:lahko preoblečeš volan v "dirkalno" usnje...je bolj mehko in malenkost hrapavo...kot kak žamet...sicer ne vem kje bi ga dobu...ti pa povem, da boš lahko volan vrtel z 1 prstom in ti ne bo zbežal....tako usnje imajo recimo v avtih za rally 8)

Ja sej lahko ga pa obleces v ALCANTARA-bruseno usnje...dobis kje na PREVENTU kaksnen manjis kos odpada pa ga das komu obleci!

zanima me glede tega "dirkaškega" usnja.. kateri material se uporablja za te volane?..je to to kot je s_mande omeno? brušeno usnje?..al kaj?..ve gdo? NerO?

prosim za informacijo..

Dirkasko ali ne dirkasko???Obleces si ga lahko v normalno usnje ali pa kot sem ze prej omenil ALCANTARA-bruseno usnje!Ce imas koga na Koroskem da ga pride iskat ti ga podarim toliko da si bos lahko preoblekel volanski obroc da ti nebo vec drsel!Toliko z moje strani vec ti nemorem pomagati!Imam ga pa v sivi ali modri barvi...stvar tvoje odlocitve!

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Ne feb 13, 2005 11:51 pm

iztok04 je napisal/-a:Jaz imam podobne probleme, a ne z volanom, ampak z rokami, ker se mi med voznjo precej potijo in takoj ko so malce mastne ni vec uzitek drzat volan. Zato, ce grem na malo daljso pot, uporabljam rokavice in sem zadovoljen. Lahko uporabis kar kolesarske ali pa tiste za fitness - te so skoraj boljse, ker so ponavadi iz gume.

Lp

a se ti na vsakem volanu potijo roke?? Men se potijo samo na plastičnih volanih kot ga ima recimo saxo in berlingo, mercedes ima bolj penastga je tut mehkejsi za prijem in nimam niti kapljice švica!

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica To maj 03, 2005 10:56 am

bom se jaz ponovil vprasanje: kje (po moznosti v ljubljani ali okolici) bi mi na novo preoblekli volan v usnje?????

lp
juhica

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To maj 03, 2005 11:03 am

juhica je napisal/-a:bom se jaz ponovil vprasanje: kje (po moznosti v ljubljani ali okolici) bi mi na novo preoblekli volan v usnje?????

lp
juhica

Šetina Aleš (črnuče) 041632960

Zemljevid: Pelješ po zasavski mimo ruglja proti litiji in kakšnih 200m naprej od ruglja zaviješ pred avtobusno postajo na desno. Zraven je tudi roza vilablok nov. cena cca 15k z ročico menjalnika vred

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Napisal/-a ziga24 To maj 03, 2005 12:07 pm

Šetina :bow :bow :bow

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a car_freak To maj 03, 2005 10:17 pm

juhica je napisal/-a:bom se jaz ponovil vprasanje: kje (po moznosti v ljubljani ali okolici) bi mi na novo preoblekli volan v usnje?????

lp
juhica

tukaj imas http://www.ledermeister.si/ te so baje dobri, kolega mi ga je priporocil, jaz tudi razmisljam, da bi volan preoblekel
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Napisal/-a ziga24 To maj 03, 2005 10:21 pm

car_freak je napisal/-a:

lp
juhica

tukaj imas http://www.ledermeister.si/ te so baje dobri, kolega mi ga je priporocil, jaz tudi razmisljam, da bi volan preoblekel

Sam cene so pa hude.... :shock:
Šetina ima vse volane po 15.000.... nekje na gorenjskem pa baje delajo še enkrat ceneje...

m_a_r_k_y
Nov uporabnik

Kraj: dol pri hrastniku

Napisal/-a m_a_r_k_y To maj 03, 2005 11:05 pm

zej ce nimas air baga u volanu pol bi lahk tud kak nov sportn volan od kakga momo-ta kupu la pa kej tazga.

Lp
marky
svasta picka rodi samo para nece :):):)

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Sr maj 04, 2005 3:42 pm

ziga24 je napisal/-a:
car_freak je napisal/-a:

lp
juhica

Sam cene so pa hude.... :shock:
Šetina ima vse volane po 15.000.... nekje na gorenjskem pa baje delajo še enkrat ceneje...

Itak da je na gorenskem(VSE) cnejš ...........k so taki škrtuhi..hehe še pr dnarju :twisted:
Mal off(primer ,v kranju sm dal pred leti za frizerja 600 talarjou,u lublan pa 2100 ..groza,me je kr stresl k je račun povedala :roll: :roll: :x
Drugač jest poznam enga ata pr ns gor,sam je pred kratkih mel nek infarkt in nism prepričan če še dela,je pa tapiciru pa preoblaču vse živo,pa res je bil preklet pocen...men je računal pri cabrio fičku (se prav kompletno,šedeže tapete podn in..voan 20k...aja pa materijal za po podnu je sam dal..
če te konkretno kej bl zanima prosim na PM ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov