Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kako pogosto koga prehitiš čez polno črto?

nikoli
15
29%
se zgodi
27
52%
se dogaja
4
8%
črta mi ne pomeni nič. važno da je levi pas fraj, pa grem !
6
12%

Skupaj glasov : 52

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko Sr maj 21, 2003 6:43 pm

Bol poredko 8)

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Virage Sr maj 21, 2003 6:45 pm

Kar se prehitevanja traktorjev, konjskih vpreg :D in kar je še podonega tiče grem čez polno črto, drugače pa nikoli.

V zadnjih 3 mesecih sem bil 2x v situaciji, ko bi lahko umrl, ker sta šla dva norca čez polno črto prehitevat. In nikoli ni bila hitrost manjša od 90 km/h. Si raje ne predstavljam kaj bi bilo, če cesta ne bi bila široka za 3 avtomobile, ali pa če bi eden od 3, ki smo se srečali nerodno reagiral. (v časopisu bi pa pisalo: 'Iz neznanega vzroka zavil na nasprotni vozni pas'. :? ) Verjeto tega tukaj ne bi pisal. :roll: :x
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Sr maj 21, 2003 7:08 pm

Pa da še jaz dodam moj piskrček. Če se vozim normalno in se mi nikamor ne mudi, potem ne prehitevam, če se le tisti pred mano kolko tolko tekoče pelje. Takih voženj je pri meni nekje 95 %. Kadar se mi pa res mudi in vozim hitro, takrat pa so talne oznake zadnja stvar ki jih gledam, važno je le da je nasprotni pas prost. Nikoli, ampak res nikoli pa ne prehitevam 'v škarje'.

Ajde

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr maj 21, 2003 7:30 pm

ja js tud ne hodim v skarje, edino pred dvema tednoma sn su 1x (tega pa ne bom pozabu), 12% klanec, 120+ km/h, pa sn su enga kiperja prehitevat (k je mel enih 40 max), pa skifi nasprot z astro, jst pa v skarje :twisted: , drugac pa so skarje izredno redki primeri pr men.
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov