Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifthead Po maj 16, 2005 2:10 pm

ze spet nesreca!!!
Slika

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 3:36 pm

:cry: :jao: :( :pray:

dejmo mal pazit nase, res, mogoče je pa tale konec preteklega tedna nekakšno opozorilo za vse nas, da bodimo na cestah malo bolj umirjeni
vem, da je težko, ves čas mi hodijo med vožnjo po glavi razne nesreče, na poti domov se peljem celo mimo križišča, kjer je vsak dan prižganih desetine belih sveč, vem kaj se lahko zgodi meni ali drugemu medtem, ko se vozim proti domu, pa kljub temu prevečkrat divjam tam mimo in mi noga nekako noče s pedala in takrat se prepričujem,da zmorem, da se meni to ne more zgoditi...
to je to, zaradi česar se dogaja to, pa naj kdo reče, da on kaj takega nikoli ne pomisli in pritisne na stopalko za plin... vsi smo krvavi pod kožo

smrti res nihče ne bo ušel, a dajmo vsaj ta leta, ki so nam dana preživet s pametjo v glavi in poskusit vozit bolj zmerno (obljubim, da se bom v prihodnjih dneh potrudila)
če to stori eden sam,ali dva, deset, petdeset, ne bo spremenilo ničesar, če pa to storimo vsi, ki smo več tukaj gor, pa se stvari lahko malo obrnejo.
vsak začetek je težak in tudi malo pomeni začetek nečesa večjega.

pazite nase in na druge okrog vas, življenje ni igra, je resna stvar, ki so vam jo podarili starši, ki vas imajo radi...
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Po maj 16, 2005 4:04 pm

to pa si zdaj res lepo povedla :clapclap :tomidelej:
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Po maj 16, 2005 4:05 pm

:vrum previdno

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Po maj 16, 2005 4:18 pm

to leto ni vec nobenega petka 13!!! :D
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Po maj 16, 2005 4:19 pm

Dugi7 je napisal/-a:
Polo78 je napisal/-a:Ravno prebral na teletekstu o še eni prometni nesreči. 3 mrtvi, ena oseba huje ranjena. Kaj se to dogaja zadnje čase na naših cestah? :sadd

yap v studencu v našših krajih. Enega od njih sem celo bežno poznal :(

jst sm cist nahitr pregledu ampak a kdo ve kaj bolj natancno se je zgodil?!?!?
pri nesrecah mora zmeri nekdo al neznati vozit ali je vinjen ali nevem..
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Po maj 16, 2005 4:47 pm

Antiznačkar po prepričanju

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po maj 16, 2005 5:17 pm

Polo78 je napisal/-a:Ravno prebral na teletekstu o še eni prometni nesreči. 3 mrtvi, ena oseba huje ranjena. Kaj se to dogaja zadnje čase na naših cestah? :sadd

4 Mrtvi. Še punca je umrla. :cry:
Na videz sem oba poznal. Včeraj sem šel ob pol desetih v službo je bila cesta še kar zaprta. Potem sem šele zjutaj na radiu zvedel kaj je bilo. Doma pa kdo je bil. Pa sploh ni izgledal tolk hudo. :shock: :cry:
Tisti ovinek je drugač kar hinavski, saj je valovit. Na tele Moravški cesti se v povprečju vsako leto kdo ubije. Lani en. Nekaj let nazaj en. Nekaj let nazaj dva v enem dnevu na različnih lokacijah... Vsak kilometer bi bile lahko svečke!
Ironija je pa, da je bila tam trenutno uradno omejitev ne 90 ampak 40!!! So "popravljali" cesto (v nedeljo sicer ne). Popravljali je pa v narekovajih zato, ker so cesto od tam naprej proti Moravčam flikal. Že tako je spolzka in jih je ogromno tam ven zletel zdaj bo pa še polna kucljev. Ker ni dnarja za celo cesto. :evil:
V glavne tam bom šel od zdaj naprej počasneje.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po maj 16, 2005 5:21 pm

petra dobr povedan :)

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Po maj 16, 2005 5:25 pm

Symon je napisal/-a:

4 Mrtvi. Še punca je umrla. :cry:
Na videz sem oba poznal. Včeraj sem šel ob pol desetih v službo je bila cesta še kar zaprta. Potem sem šele zjutaj na radiu zvedel kaj je bilo. Doma pa kdo je bil. Pa sploh ni izgledal tolk hudo. :shock: :cry:
Tisti ovinek je drugač kar hinavski, saj je valovit. Na tele Moravški cesti se v povprečju vsako leto kdo ubije. Lani en. Nekaj let nazaj en. Nekaj let nazaj dva v enem dnevu na različnih lokacijah... Vsak kilometer bi bile lahko svečke!
Ironija je pa, da je bila tam trenutno uradno omejitev ne 90 ampak 40!!! So "popravljali" cesto (v nedeljo sicer ne). Popravljali je pa v narekovajih zato, ker so cesto od tam naprej proti Moravčam flikal. Že tako je spolzka in jih je ogromno tam ven zletel zdaj bo pa še polna kucljev. Ker ni dnarja za celo cesto. :evil:
V glavne tam bom šel od zdaj naprej počasneje.

Tocno tako!
zdej ko so pa še pločnik tam naredl,je še bolj opasen ovinek.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po maj 16, 2005 5:37 pm

Se ne strinjam. Ker pomoje je bilo za pešce dokler ni bilo pločnika še huje. Ne vem pa čemu služi tistih 40 cm novega asfalta ob pločniku. Da te zanaša najbrž. :roll:

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Po maj 16, 2005 5:43 pm

za pešča ja,samo za voznike je blo pa prej bolše.Telih 40 cm novga asfalta je pa itak tema.prejšnji teden ko so mel skopan ob pločniku,se peljem po cesti,nasprot pa en z temno modrim golfom IV,in je model not zapeljal,pol ga je pa začel zanašat po cesti,še dobr da je bilo zadost razlike mad nama. :roll:
pa če se ne motim je to že drugo flikanje.

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 5:53 pm

:jao: :jao: :jao: :(

bolj tole berem, bolj sem žalostna...
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Po maj 16, 2005 7:15 pm

audi racing je napisal/-a:to leto ni vec nobenega petka 13!!! :D

fino, zdej pa cigla na gas pa dolge luči in .............
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Sblue
Nov uporabnik

Napisal/-a Sblue Po maj 16, 2005 9:30 pm

Sem vidu slike na rtvslo - avta sploh nista videti kaj dosti razbita. Ne razumem kako so lahko vsi umrli... :? :(

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po maj 16, 2005 9:35 pm

blazz je napisal/-a:
audi racing je napisal/-a:to leto ni vec nobenega petka 13!!! :D

fino, zdej pa cigla na gas pa dolge luči in .............
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

....vklopt brisalce.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Po maj 16, 2005 9:41 pm

Moji kolegi so pa to soboto ponoci pri Jeprci poleteli na streho... Sreca v nesreci je bila v tem, da razen dveh busk in enega siva na glavi ni bilo nobenemu nic...
Kolega, ki je vozil je bil popolnoma trezen. Povod za nesreco pa lahko tokrat pripisemo neurejenim bankinam. Peljal je lepo 80km/h, kar je 10km/h pod omejitvijo...

Se enkrat lahko napisem: hvala Bogu ni bilo nobenemu nic hudega.

Torej pazite nase na nasih cestah...

Ajd
Slika

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Po maj 16, 2005 9:44 pm

SubaruFreak je napisal/-a:Moji kolegi so pa to soboto ponoci pri Jeprci poleteli na streho... Sreca v nesreci je bila v tem, da razen dveh busk in enega siva na glavi ni bilo nobenemu nic...
Kolega, ki je vozil je bil popolnoma trezen. Povod za nesreco pa lahko tokrat pripisemo neurejenim bankinam. Peljal je lepo 80km/h, kar je 10km/h pod omejitvijo...

Se enkrat lahko napisem: hvala Bogu ni bilo nobenemu nic hudega.

Torej pazite nase na nasih cestah...

Ajd

seveda, samo poglejte si enkrat neki video iz svedske, norveške ali dankse. Tam majo ceste široko menda 3 metre.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To maj 17, 2005 5:32 am

SubaruFreak je napisal/-a: Povod za nesreco pa lahko tokrat pripisemo neurejenim bankinam. Peljal je lepo 80km/h, kar je 10km/h pod omejitvijo...

Saj tukile tut najbrž ni peljala kaj več. Pa mokra in zjebana cesta. :evil: Poglejte v Novice. Pa kdor se tam vozi ve.
Aja pa baje, da je punca vseeno preživela.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To maj 17, 2005 6:03 am

Mater bi blo zanimivo, če bi v naši lepi Sloveniji kdo za svoje delo odgovarjal. Če se je nekdo peljal po omejitvi in ob dobrih razmerah na cesti, ter se zaletel ker je cesta slaba, bi moral nekdo nasrkat.

Zakaj policaji nikol ne napišejo pod vzrok nesreče:''slabo vzdrževano cestišče'' ali pa ''neprimerno cestišče''? Zakaj je zmer tko, da rečejo da si vozil z neprilagojeno hitrostjo?

@Petra: Jest sem tut zadnja dva meseca dosti bolj pomirjen, ker se enkat tedensko vozim mimo kraja, kjer sta umrli že dve mladi dekleti v razmiku pol leta in so vedno svečke prižgane. Ne bi verjela kolk hitr spustim gas in raj na bremzo mal stopim.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov