Dugi7 je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Ravno prebral na teletekstu o še eni prometni nesreči. 3 mrtvi, ena oseba huje ranjena. Kaj se to dogaja zadnje čase na naših cestah?
yap v studencu v našših krajih. Enega od njih sem celo bežno poznal
Polo78 je napisal/-a:Ravno prebral na teletekstu o še eni prometni nesreči. 3 mrtvi, ena oseba huje ranjena. Kaj se to dogaja zadnje čase na naših cestah?
Symon je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Ravno prebral na teletekstu o še eni prometni nesreči. 3 mrtvi, ena oseba huje ranjena. Kaj se to dogaja zadnje čase na naših cestah?
4 Mrtvi. Še punca je umrla.![]()
Na videz sem oba poznal. Včeraj sem šel ob pol desetih v službo je bila cesta še kar zaprta. Potem sem šele zjutaj na radiu zvedel kaj je bilo. Doma pa kdo je bil. Pa sploh ni izgledal tolk hudo.![]()
![]()
Tisti ovinek je drugač kar hinavski, saj je valovit. Na tele Moravški cesti se v povprečju vsako leto kdo ubije. Lani en. Nekaj let nazaj en. Nekaj let nazaj dva v enem dnevu na različnih lokacijah... Vsak kilometer bi bile lahko svečke!
Ironija je pa, da je bila tam trenutno uradno omejitev ne 90 ampak 40!!! So "popravljali" cesto (v nedeljo sicer ne). Popravljali je pa v narekovajih zato, ker so cesto od tam naprej proti Moravčam flikal. Že tako je spolzka in jih je ogromno tam ven zletel zdaj bo pa še polna kucljev. Ker ni dnarja za celo cesto.![]()
V glavne tam bom šel od zdaj naprej počasneje.
SubaruFreak je napisal/-a:Moji kolegi so pa to soboto ponoci pri Jeprci poleteli na streho... Sreca v nesreci je bila v tem, da razen dveh busk in enega siva na glavi ni bilo nobenemu nic...
Kolega, ki je vozil je bil popolnoma trezen. Povod za nesreco pa lahko tokrat pripisemo neurejenim bankinam. Peljal je lepo 80km/h, kar je 10km/h pod omejitvijo...
Se enkrat lahko napisem: hvala Bogu ni bilo nobenemu nic hudega.
Torej pazite nase na nasih cestah...
Ajd
SubaruFreak je napisal/-a: Povod za nesreco pa lahko tokrat pripisemo neurejenim bankinam. Peljal je lepo 80km/h, kar je 10km/h pod omejitvijo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov