Debate, ki niso vezane na ostala področja...

MatrixMPI
Nov uporabnik

Sparco, Recaro

Napisal/-a MatrixMPI So apr 13, 2002 7:29 pm

Zanima me kdo pri nas uvaža kakšne od teh sedežev?
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Sparco, Recaro

Napisal/-a Serđo™ Ne apr 14, 2002 1:27 am

A3M?

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po apr 22, 2002 6:11 pm

Mogoče ti lahko mal pomagam. Mislim, da je pri nas uvoznik za Sparco ena firma iz Kopra, ki se imenuje Mega d.o.o. Tam imajo tudi trgovino, vsaj bila je pred pol leta. Naslova in telefona zdej ne najdem, bom pa še malo poiskal.
Slika Slika

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Po apr 22, 2002 9:37 pm

MEGA d.o.o.
Ferrarska ulica 38
6000 Koper - Capodistria

Telefona pa nimajo !?!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po apr 22, 2002 9:52 pm

Ravno prav, jaz namreč nisem najdu naslova, mam pa dve telefonski številki, na katerih bi se mogoče dal koga dobit ( nič ne obljubim ).
Torej: 05/630 27 50 in 05/630 27 51. Kot rečeno ni nujno, da to dela.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Kraj: Ljublana

Napisal/-a Mitsu Če maj 09, 2002 8:48 pm

Jest sm jih klicu in res prodajajo Sparco zice. Jih tudi vgradijo v avto, če obstajajo nosilci za vaš model avta. Če koga zanima stane model Rev nekaj čez osemdeset jurjev, model EVO 2 pa nekaj čez devetdeset. Vse je pa v glavnem po naročilu, ker na zalogi nimajo prav dosti. Če se misli pa kdo tja odpravit naj jih prej pokliče, ker tisto številko 38 na Ferrarski ulici je nemogoče najti (sem se zadnjič peljal pozno popoldne mimo Kopra pa sem šel iskat firmo in je nisem našel, na tisti ulici pa folk ni mel pojma kje bi to blo).

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitsu Pe maj 10, 2002 6:35 pm

Aja še neki sm dons zvedu. Da če imaš športni sedež vgrajen v osebni avto ne prideš čez tehničnega niti pod razno, samo da vidijo zic te takoj odslovijo. A kdo kaj ve več o tem? Jaz si nameravam kupit Sparco EVO 2 pa se ne bi rad zafrknu.

Kekec
Nov uporabnik

Napisal/-a Kekec Po maj 27, 2002 10:17 pm

Dejte mi povedat ce slucajno kej tezijo policaji ce nimas recimo sportne zice A -testa ali homologacije?A ti lahko kazn prsoli?
Ko pa gres na tehnicnega pa zamenas stare zice notr pa sportne vn .Pol ka pa nardis pa zamenas nazaj.A kdo ve(za polcaje)?
THX
CAO!!
Twingo Sport

G-4S

Napisal/-a G-4S To maj 28, 2002 9:44 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To maj 28, 2002 9:57 am

Mogoče ti pa sedeže ven pobere, pol se moraš pa brez sedežev okol vozit, hehehe. :D Aja, pa kazen ti ne uide seveda.
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S To maj 28, 2002 11:56 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic Pe jun 14, 2002 5:45 pm

Ej folk, jaz mam enga Sparco-ta za prodat. Je kot nov.
pavlovec@hotmail.com je moj mail, ce koga zanima

LP

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitsu Po jul 22, 2002 9:19 am

Hvala 4Salu za tole informacijo, kje se dobi Sparco sedeže. Sem naročil pri tej firmi iz Kopra in dobil dva Sparco Evo2 sedeža brez problema.

Če koga zanima kako zgledata sedeža (nista še vgrajena, ker čakam na nosilce za moj avto - sem jih moral naročiti v Ameriki, ker jih tukaj nikjer nisem mogel dobiti) naj klikne na spodnji link.

www.skobi.net/sparco.jpg

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Re: Re: Sparco, Recaro

Napisal/-a enarf Po jul 22, 2002 9:30 am

Mitsu pravi:
Hvala 4Salu za tole informacijo, kje se dobi Sparco sedeže. Sem naročil pri tej firmi iz Kopra in dobil dva Sparco Evo2 sedeža brez problema.

Če koga zanima kako zgledata sedeža (nista še vgrajena, ker čakam na nosilce za moj avto - sem jih moral naročiti v Ameriki, ker jih tukaj nikjer nisem mogel dobiti) naj klikne na spodnji link.

www.skobi.net/sparco.jpg

Lepa sedeža. Probaj zamenjat to sliko z kakšno, ki bo malo manj modra (oprosti, poklicna pomanjkljivost).
Žua d vivre...

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitsu Po jul 22, 2002 9:35 am

Hehe enarf če je slikca preveč modra, potem je glih taprava da si zraven zavrtiš še tist komad I am blue od Eiffel65 :)

Sej je res slaba slikca samo druge nimam, ker sem slikal z enim bolj bednim digitalnim fotoaparatom. Bom pa še kakšno boljšo slikco objavil potem ko sedeže vgradim če koga mogoče zanima.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po jul 22, 2002 10:07 am

Mitsu, kaj nej rečem, hvala za zahvalo :D, me veseli da sm bil lohk vsaj mal v pomoč. Drgač pa sedeži sekajo, jst bi tut take mel. Ja z montažo se boš pa najbrž mogu mal pomatrat, nikol ni prov simpl. Dobr zrihti in seveda pričakujemo slikco končnega "izdelka". :) ;)
Slika Slika

CybKnight
Novinec

Napisal/-a CybKnight Pe avg 09, 2002 2:57 am

Ce te slucajno zanima sm najdu stran z navodili, kako tocno montirat ta model sedezev v avto (sparco evo 2)

http://www.c5forum.com/diy/hardbar.php
Slika
CLIO!!!!

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitsu So avg 10, 2002 10:51 am

Hvala Cyb, to sem tud jest že zdavnej najdu, samo največji problem je narest nosilce, ki jih za moj avto nisem dobil nikjer. Če nimaš pravega orodja in izkušenj je to prekleto, prekleto zajebano. Na srečo sem našel enega mojstra, ki mi je fantastično spedenu zadevco tko da sem res zadovoljen. No če se bo kdo odloču nabavit zice, ma cifro od Mega d.o.o. zgoraj. Da pa se ne bo zajebaval z iskanjem nekoga ki bi mu stvar vgradil pa priporočam:

Urbančič Janez
Tomačevo 26
1000 Ljubljana

Tel: 015611540

Evo tukajle postam slikice vgrajenih sedežev kot sem obljubil. Slike so slabe ker so posnete z Nokio 7650. Hm, tuki bom dal samo linke, ker ne znam slikce sem gor napopat.

http://www.skobi.net/sparco3.jpg

http://www.skobi.net/sparco4.jpg

http://www.skobi.net/sparco5.jpg

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale So avg 10, 2002 11:48 am

Seveda je Urbančič naredu tko kot je treba, je vgradil že tok velik dirkalnih sedežev, da je kr hudo; stvar res obvlada. Škoda ker nisi že prej reku, da iščeš tacga majstra, bi ti že jst lahko dal njegovo cifro.Skratka edino pravilno, da si se odloču zanjga.Prov poceni pa najbrž ni blo, a ne. ;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitsu So avg 10, 2002 12:36 pm

Hehe ni blo poceni, samo človek si je definitivno zaslužil vsak tolar, ker je res naredil fenomenalno dobro. Nosilci, ki jih je naredil so trdni k swina, sedeže lahko premikam naprej in nazaj in nenazadnje je vse naredil zelo lepo. Poleg tega mi jih je nastavil točno tako kot so bili stari tako da sem se takoj počutil kot doma. Vožnja s športnimi sedeži je neprimerno bolj uživantska kot s starimi serijskimi tko da jih vsem priporočam.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov