andrej777 je napisal/-a:Vse je čist legalno. To je bedarija v zakonu. Mi mamo avtobusne prevoze pa avtobus gre v strošek (itak) kombi z 9 sedeži pa ne. Ker je zakon zelo pospošen in piše da lahko kupiš samo kombinirano vozilo in ne vozilo za prevoz ljudi.![]()
![]()
In kot je blo že rečeno ko avto enkrat kupiš lahko delaš z njemu kar hočeš pa ti ne more tut nobena inšpekcija nič.
MALIJOHN je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Vse je čist legalno. To je bedarija v zakonu. Mi mamo avtobusne prevoze pa avtobus gre v strošek (itak) kombi z 9 sedeži pa ne. Ker je zakon zelo pospošen in piše da lahko kupiš samo kombinirano vozilo in ne vozilo za prevoz ljudi.![]()
![]()
In kot je blo že rečeno ko avto enkrat kupiš lahko delaš z njemu kar hočeš pa ti ne more tut nobena inšpekcija nič.
Sej gre tud kombi z 9 sedeži če imaš prijavljeno dejavnost za prevoz ljudi ali pa taxi služno. Jst je pa nimam prijavljene!
Pa ta država je res mal zmešana nč več ti ne dajo!
andrej777 je napisal/-a:MALIJOHN je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Vse je čist legalno. To je bedarija v zakonu. Mi mamo avtobusne prevoze pa avtobus gre v strošek (itak) kombi z 9 sedeži pa ne. Ker je zakon zelo pospošen in piše da lahko kupiš samo kombinirano vozilo in ne vozilo za prevoz ljudi.![]()
![]()
Sej gre tud kombi z 9 sedeži če imaš prijavljeno dejavnost za prevoz ljudi ali pa taxi služno. Jst je pa nimam prijavljene!
Pa ta država je res mal zmešana nč več ti ne dajo!
Verjameš ali ne ni možno. Ali pa vsaj ni bilo ko smo mi kupil 2 leti nazaj. Mamo prevoz ljudi pa nismo smel 9 sedežnega kombija kupt.![]()
![]()
MALIJOHN je napisal/-a:Sm bil dans na Obrtni zbornici na svetovanju in mi je rekla da njih zanima sam tist mesec ko uveljavljaš DDV in da mora v homologaciji pisat da je vozilo tovorno in ne osebno ali kombinirano! Pol pa lahk delaš z nji kar te je volja! Tko mi je svetovalka rekla!
ja sam po ta novem zakonu so te omejitve odpravljene.ahiM je napisal/-a:MALIJOHN je napisal/-a:Sm bil dans na Obrtni zbornici na svetovanju in mi je rekla da njih zanima sam tist mesec ko uveljavljaš DDV in da mora v homologaciji pisat da je vozilo tovorno in ne osebno ali kombinirano! Pol pa lahk delaš z nji kar te je volja! Tko mi je svetovalka rekla!
A ni tko, da ti potem gor nabijejo nalepko z omejitvijo hitrosti in če te dobijo, da se je nisi držal (npr. na avtocesti), plačaš mastno kazen? Vsaj tko mi je enkrat kolega govoru, ko je kupu Caddy-ja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov