Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Barva

Napisal/-a Walker_P Ne maj 22, 2005 12:04 pm

Mam en problem. Pred kratkim sm naročil barvo za avto, da lahk sam kakšne dele na odbijaču popravim. In zej js sm to barvo naročil na servisu in mi jo pošljejo po pošti. Imam barvo oznake E7D, poslal so mi pa EYX. In js lepo dans barva neke dele, pa sm mislu, da ko se bo barva posušila bo mal svetlejša postala. Aja prej nism preveru, če mam sploh pravo barvo, pač sm sam vidu da bi ustrezala barvi vozila. In zej ne vem kaj nej nardim k avto zgleda še slbš kot prej, pred sm barval. Povejte mi če se mi splača kregat z prodajalcem, pa da mi na lastne stroške oz. njihove popravju barvo na avtu, al nej naročim drugo in sam popravim.
Menim da bi blo boljš da kr sami popravjo kar so zajebal, pa po možnosti še bolš kot bi js sam nardil.

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Ne maj 22, 2005 12:46 pm

Najbolje, da se obrneš na urad za varstvo potrošnikov - na llastno pest namreč ne boš nič dosegel.
SlikaSlika

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Ne maj 22, 2005 12:58 pm

ahiM je napisal/-a:Najbolje, da se obrneš na urad za varstvo potrošnikov - na llastno pest namreč ne boš nič dosegel.

Edin če jim res zagroziš, da ji boš po cajtngih vleku pa tko.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne maj 22, 2005 2:59 pm

res da so naredili napako ko so narobe poslali sam če smo pošteni si tudi ti malce kriv ker nisi preveril kaj si dobil.....kako boš ukrepal ti ne bom nič pametoval,ker je itak tvoja odločitev....zdaj vidiš da je vedno koristno preveriti kaj dobiš...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM To maj 24, 2005 6:30 pm

Kljub vsemu v naši Kokoški, verjeli ali ne, obstajajo določeni zakoni, ki ščitijo potrošnike - ne bom se ponavljal...
Konec koncev se splača pozanimat.
Glavna fora pri tem je, da danes čisto vsak prodajalec igra na karto, da se ljudem ne ljubi kregat in da smo kratko malo ovce ki se pustimo nategnit!
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov