Debate, ki niso vezane na ostala področja...

aike
Novinec

KASKO - POMOC - !!!

Napisal/-a aike Po maj 23, 2005 10:27 am

LP zanima me kako imate izkusnje z kasko zavarovanjem - pri kateri zavarovalnici je najbolje zavarovati - ali ste kdajkoli primerjali zavarovalnice med seboj - ali drzi da ti manjse zavarovalnice ( TILIA ADRIATIC GENERALI... ) - na lepe oci brezzadrzkov dajejo popuste :shock: :roll: - Rad bi zavaroval svoj avto - ceprav nekateri pravijo da je pri vseh zavarovalnicah enako A TO RES DRZI ? :?: ? tnx. ;)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po maj 23, 2005 11:14 am

jaz imam pri mariborski, pa sem zelo zadovoljen. pač včasih moreš dvignit glas, da dajo kak novi del, ampak drgač pa ni nobene frke
Slika

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM To maj 24, 2005 4:55 pm

RegY je napisal/-a:jaz imam pri mariborski, pa sem zelo zadovoljen. pač včasih moreš dvignit glas, da dajo kak novi del, ampak drgač pa ni nobene frke

Težit moraš dans itak že skoraj povsod.

Drgač so pa povsod prbližn isti pogoji. Majo pa nekatere malenkost različne dodatne storitve, kot npr. razne asistence na cesti, nadomestno vozilo itd. Lahko tukaj mal pogledaš: http://www.zavarujte.si/. Najboljš, da pokličeš na eno ali dve zavarovalnici in ti bodo brez obveznosti poslali agenta na dom pa ti bo on vse razložil z največjim veseljem. Itak komaj čakajo, da bodo dali tvoje denarce v svojega prašička :D.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi To maj 24, 2005 5:23 pm

Generali je kar kul ;) se pa splača kasko, če voziš kaj dražjega...pa če si ga lahko privoščiš seveda... ;)
----->STREET LEGAL HONDA TEAM 4 EVER!!!<-----

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ To maj 24, 2005 5:26 pm

Jst mam dobre izkušnje samo z mariborsko...vse ostale so me že razočarale...

L.p Bistri...
555

TiLeNkO
Novinec

Kraj: zASAvJe - Lj.

Napisal/-a TiLeNkO Sr maj 25, 2005 12:39 am

meni je tudi mariborska najbol všeč.
sem mel tudi pri triglavu pa to ni to, mariborska je res zakon 8)
Slika

Uporabniški avatar
STABI
Nov uporabnik

Napisal/-a STABI Sr maj 25, 2005 5:07 am

Vsaka zavarovalnica je v redu - dokler kaj ne rabiš...no, moje izkušnje z Zavarovalnico Triglav so zaenkrat zelo dobre. Sicer sem samo dvakrat uveljavljal kasko (tok, tok..) in ni bilo nobenih težav. Ko sem prijavil poškodbo na parkingu mi je cenilec sam dodatno upošteval nekaj prask od prej, ponudil nadomestni avto...

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Sr maj 25, 2005 7:37 am

Jst mam skoz pr Triglavu zato kr mam 50% minusa, sam vem da je Triglav najdrazji, Tilia pa najcenejsa. Je pa ena razlika pr Triglavu dobis dnar 1 teden po tem, ko se ti kaj naredi pr drugih zavarovalnicah mores pa cakat tud par mescev :)

Quality comes with a price :)
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov