če ste bolj usmerjeni na razred serene..je bolj priporočljivo pogledat za previo..saj kar se tiče vstopanja..prostornosti..kot celota. sicer neven za kero previo se ozirate..ta zadnji model al prejšnji mogel, ki je bla do 9912?
kakih neprijetnih stvari se na obema modeloma ni dogajalo..(za novo previo nisem glih na tekočen, vendar dvomin, da bi se kaj

) uporabnost previe mi je zelo pri srcu..saj mi za volanom deluje zelo prostorno tudi zadnji prostori so zelo prostorni..kar se voznje tiče ..so ble samo kake probe fart..ampak je blo kul..motorji so glhi vredu za tak model..2.4 litra mislin ,da nekje 130 konjev..bila je izvedenka z 4x4 pogonom, če vas slučajno zanima..ostale pa izvedenke na zadjni pogon..z motorji ni bilo nikoli kakih problemov
glede picnica je stvar malo drugačna..sicer ne v slaben pomenu..ampak je to bolj karavanska oblika kot pa enoprostorka..sicer je res, da ima tri vrste sedežev..amapk kar se prostostornosti tiče je previa v prednosti.. (prednost imajo tudi previina drsna vrata) že sama višina je dosti višja pri previi..picnica sen imel moznost peljat 2.0 mislin, da 136 konjev..sicer je bil avtomatik..( btw. prestavno ročico ima ob volanu ..amercan stile ; meli zelo priročno;) ) vtisii ob voznji so zelo spodbudni..saj je kar lepo poskočen glede na velikost..in je prava kombinacija za še kakšo malo hitrejšo voznjo..glede porabe nimam izkušen..ampak ponavati imajo tile 2.0 toyotini motorji nekje od 8 do 10..
neka mala izkušnja od mene..je pa bila izvedenka tudi z motorjem 2.2 TD..edino kaj me je pri teh motorjih motilo je bila pač "diezelska hrupnost"

pač..ne maram diezel sounda...kar pa ne velja za porabo
lp