Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne maj 25, 2003 3:42 pm

Tudi mene.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Ne maj 25, 2003 4:43 pm

Policist je videl da tip s katrco očitno krši prometne predpise. Vklopil je modro luč in preveč sunkovito pritisnil na gas. Avto je na mokrem cestišču odneslo in je razbil postajališče. Na srečo ni bilo na avtobusni postaji nikogar. Policist pa se ne bo rabil zagovarjati , ker je bil na nujni vožnji ( modra luč ) , oni s katro pa se je pač odpeljal . In to je to .

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Ne maj 25, 2003 4:53 pm

Jaz bi samo to dodal - točno na tem mestu je vsaj enkrat mesečno takšna nesreča (seveda ni vedno vpleten policijski avto :P ). To postajo so zamenjali že vsaj 30x. Resno, sem se včasih veliko vozil tam mimo in sem lahko take stvari videl na lastne oči. Sploh kadar je mokro :o .
Slika Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne maj 25, 2003 4:58 pm

Sale je napisal/-a:Jaz bi samo to dodal - točno na tem mestu je vsaj enkrat mesečno takšna nesreča (seveda ni vedno vpleten policijski avto :P ). To postajo so zamenjali že vsaj 30x. Resno, sem se včasih veliko vozil tam mimo in sem lahko take stvari videl na lastne oči. Sploh kadar je mokro :o .

vem kakšn je ta ovinek iz lastnih izkušenj... :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Ne maj 25, 2003 6:13 pm

No vidite. To vam hočem povedat, da se je nesreča zgodila tam kjer se je že ogromnokrat in ni tle nesposobnost policije kriva!

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne maj 25, 2003 9:36 pm

Jaz se cez ta ovinek peljem vsak dan vsaj enkrat in me je ob zadnjem dezju tud posrek neslo, pa ceprav s hroscem. Avto je spuscen in ima sportne gume, ki so super na mokrem in nenazadnje samo 44 PS. Ampak tam asfalt, masten od olja, gladek in ves zgrbancen, nato pa se polit z dezjem, drsi ko svinja in se sploh ne cudim taki nesreci.

Kar se pa tice sovrastva do policajev ga pa razumem, saj je veliko uporabnikov tule gor sele zacela vozit ali pa se to ne in nekako ne marajo, da jih kdo po prstih, ko ga kje userjejo. Jaz pa pravim - ze tako imamo prevec norcev na cesti - koliko bi jih sele bilo, ce jih ne bi imeli. Se premalo so strogi.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po maj 26, 2003 6:50 am

Rjuhar je napisal/-a:Kar se pa tice sovrastva do policajev ga pa razumem, saj je veliko uporabnikov tule gor sele zacela vozit ali pa se to ne in nekako ne marajo, da jih kdo po prstih, ko ga kje userjejo. Jaz pa pravim - ze tako imamo prevec norcev na cesti - koliko bi jih sele bilo, ce jih ne bi imeli. Se premalo so strogi.

je tako!
Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po maj 26, 2003 10:58 am

Rjuhar je napisal/-a:Jaz se cez ta ovinek peljem vsak dan vsaj enkrat in me je ob zadnjem dezju tud posrek neslo, pa ceprav s hroscem. Avto je spuscen in ima sportne gume, ki so super na mokrem in nenazadnje samo 44 PS. Ampak tam asfalt, masten od olja, gladek in ves zgrbancen, nato pa se polit z dezjem, drsi ko svinja in se sploh ne cudim taki nesreci.

Kar se pa tice sovrastva do policajev ga pa razumem, saj je veliko uporabnikov tule gor sele zacela vozit ali pa se to ne in nekako ne marajo, da jih kdo po prstih, ko ga kje userjejo. Jaz pa pravim - ze tako imamo prevec norcev na cesti - koliko bi jih sele bilo, ce jih ne bi imeli. Se premalo so strogi.

Se strinjam!

Hanzi
Novinec

Napisal/-a Hanzi Po maj 26, 2003 8:34 pm

tokrat tudi jaz, pa čeprav sem že nekaj položnic plačal, sam je še vedno preveč ljudi na cesti ki na cesto ne spadajo.
Sonce naj sveti vsak dan!

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To maj 27, 2003 6:07 am

Hanzi je napisal/-a:tokrat tudi jaz, pa čeprav sem že nekaj položnic plačal, sam je še vedno preveč ljudi na cesti ki na cesto ne spadajo.

vsi smo že plačal kako položnico, samo vsi smo plačal po svoji krivdi!
Slika

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi To maj 27, 2003 9:09 am

Hmmm...kako politično korektni ste kar na enkrat vsi ratali :P
Ko vas bo pa naslednjič ustavil kak radar bo pa po glav šlo preklete p**** kva majo k**** tukaj za ustavljat, j**** jim m****! ipd. Jaz priznam, da bi klel, pa čeprav se vsi strinjamo, da so nas v večini primerov ustavili, ker smo res nardil kaj narobe. In samo za info, da me ne bi kdo tlačil v kategorijo:
saj je veliko uporabnikov tule gor sele zacela vozit ali pa se to ne in nekako ne marajo, da jih kdo po prstih, ko ga kje userjejo
- mam že 8 let izpit (vozim praktično vsak dan od 18ga leta)in 3 minimalne kazni za prehitro vožnjo - nikoli napihal al nesreče pozročil... ok priznam - ene 5x nepravilno parkiral :P
Sam sem najprej jezen na copse k me ustavijo, k se odpeljem pa ratam jezen nase. Najbrž nisem edini...

Ko smo že ravno na temi – tudi jaz nimam nič proti kontroli in radarju in pihanju, če s tem kakega frika s ceste spravjo, moti me pa naprimer, da so kontrole po večini (ne vedno) postavljene na mestih, kjer niti ni tako pomembno ali voziš 10-30kmh hitreje ampak to, da je dosti prometa in dosti »žrtev za plačilo položnic« namesto, da bi kontrolirali pred šolami, vrtci, bolnicami ipd. kjer se hitro zgodi kej nepredvidljivga na cesti.
Na primer - koga za boga ogrožaš z vožnjo 70kmh po dolenjki??? Cesta je ravna, pregledna, široka in na vsak 500m je radar... Se pa vozim domov mim osnovne šole, k tamali k kure čez cesto letajo, tam pa ni žive duše (mogoče 1x na leto – ob začetku šole)... Valda kak munjen folk tam kake 100 na uro al pa še več prileti...pa mu ne bo noben nič naredu dokler ne bo zahaklal kakega... pol bodo pa vsi pametni – prej itak ne bo noben...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica To maj 27, 2003 10:13 am

ej, ena skromna pripomba: a se men sam zdi al majo ponavad policijski avtomobili v prtljazniku malo morje ene pizdarije. sigurn ste ze vidl kaksnga golfa al pa astro karavan k se vzadi skor po tleh vleceta. s takim avtom hitr vozit je pa tut umetnost.
kar se pa bmwja pa avtobusne postaje tice pa ziv dokaz, da to da mas asr al kar koli ze za eno elektronko pr zlo spolzki cesti en k*** pomaga ce ne pazis. dalec od tega, da bi ti elektronka omogocala da sam po gasu pa bo ze. ampak tako idejo imajo o elektronki tisti, ki se niso peljali avta z esp, asr,...

lp
juhica

Hanzi
Novinec

Napisal/-a Hanzi To maj 27, 2003 11:14 am

Nisem nedolžen sem pa za prehitro vožnjo plačal samo eno kazen p aše takrat so me dobil ko sem ravno traktor prehiteval z motorjem, sem pa velikokrat imel srečo :roll: ali pa dobro opazujem okolico 8)
Sem pa imel prvo leto nesrečo na parkingu v Tivoliju in sem bil kriv zaradi "neprilagojene hitrosti" Če bi si mi to danes zgodilo vam garantiram da bi lepo škodo na obeh avtomobilih krilo JP parkirišča oziroma kdorkoli je že zadolžen za primerno vzrževanje in čiščenje parkirišč.
Drugač pa kot rečeno: 1x hitrost, 1x rdeča, ~3 parking na začetku, 2x luči in 1 pas. Zadnje tri so me dobil po dveh minutah ko sem se vsedel v avto. Sedaj mi je že prišlo kar v navado da avto vžgem, se privežem prižgem luči in upam da take lastne neumnosti ne bom več plačeval.
Do sedaj sem še vse kazni plačal in se samo na eno pritožil da sem videl kaj bo pa sem čez 3 mesce 3 jurje manj dobil in plačal.
Sonce naj sveti vsak dan!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov