Sale je napisal/-a:Jaz bi samo to dodal - točno na tem mestu je vsaj enkrat mesečno takšna nesreča (seveda ni vedno vpleten policijski avto :P ). To postajo so zamenjali že vsaj 30x. Resno, sem se včasih veliko vozil tam mimo in sem lahko take stvari videl na lastne oči. Sploh kadar je mokro.
Rjuhar je napisal/-a:Kar se pa tice sovrastva do policajev ga pa razumem, saj je veliko uporabnikov tule gor sele zacela vozit ali pa se to ne in nekako ne marajo, da jih kdo po prstih, ko ga kje userjejo. Jaz pa pravim - ze tako imamo prevec norcev na cesti - koliko bi jih sele bilo, ce jih ne bi imeli. Se premalo so strogi.
Rjuhar je napisal/-a:Jaz se cez ta ovinek peljem vsak dan vsaj enkrat in me je ob zadnjem dezju tud posrek neslo, pa ceprav s hroscem. Avto je spuscen in ima sportne gume, ki so super na mokrem in nenazadnje samo 44 PS. Ampak tam asfalt, masten od olja, gladek in ves zgrbancen, nato pa se polit z dezjem, drsi ko svinja in se sploh ne cudim taki nesreci.
Kar se pa tice sovrastva do policajev ga pa razumem, saj je veliko uporabnikov tule gor sele zacela vozit ali pa se to ne in nekako ne marajo, da jih kdo po prstih, ko ga kje userjejo. Jaz pa pravim - ze tako imamo prevec norcev na cesti - koliko bi jih sele bilo, ce jih ne bi imeli. Se premalo so strogi.
- mam že 8 let izpit (vozim praktično vsak dan od 18ga leta)in 3 minimalne kazni za prehitro vožnjo - nikoli napihal al nesreče pozročil... ok priznam - ene 5x nepravilno parkiral :Psaj je veliko uporabnikov tule gor sele zacela vozit ali pa se to ne in nekako ne marajo, da jih kdo po prstih, ko ga kje userjejo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov