Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Ne maj 29, 2005 9:56 pm

greš to tastarih pa rečeš: tukile mate 300SIT pa sinu kupte kapce za ventilčke, da mu jih ne bo treba drugim kradt.

pomojem se vdrejo v tla od sramote :D

mike_86
Nov uporabnik

Napisal/-a mike_86 Po maj 30, 2005 8:36 am

HONDEK je napisal/-a:Tak bom reko. Kaki starši taki otrok :cry: To se bo vedno dogajalo.

točn tko kot si rekel...kaki tastari taki otrok....jeb***i...in kaj sem naredil....dane s sem šel po opravkih zjutri v Slovenske Konjice in se oglasil pri njegovih tastarih. In jst se lepo prpelem, pa stopim iz avta in vidim njegovga tastarega na dvorišču in lepo vljudno pozdravim. Vprašam ali imajo sinčka doma ali je tok pridn da še u šolo hodi...seveda ga ni blo...ko očetu razložim zadeve in poudarim, da če je začel že zdaj, bodo z njim še velike težave, mi oče začne bluziti, da ni možno, da je tolk mularije po Konjicah, da sem ga sigurn zamenjal z nekom. Toda, ko sem stopil na razdaljo dveh metrov stran od tastarega, sem vonjal žganje...pa to ne tolk, da bi reku, da je to aperativ biu...ampak se mi zdi da je biu to kr zajtrk. No in ker sem videl, da ni 'haska', sem se obrnil in odšel...pa na koncu dodal, da naslednjič ne bom imel potrpljenja in mu bom na glavo nakopal tako policijo kot socialno službo. Kasneje sem bil pri svoji pički in ta mi je povedala nič kaj lepega o tej familiji. Je namreč skor soseda tm u Konjicah in je rekla, da fottr je pijanč...mama vlačuga+pijanka...pa da fotr nonstop otroke štepa, se okol vozi s harleyam, otroc pa raztrgani hodjo po mestu tko da so nostop težave..tko s policijo, kot s socialno...

Mislim, da ga bo fotr nalomu za tole, čeprav tega ni dal vedet, ko pa sam poba dobim u roke, mu bom pa že dal lekcijo (sicer verjent ne fizično ampak bolj psihično).

"SEJ SE NE GRE TOLK ZA TE PRESNETE VENTILČKE AMPAK NE MORE ČLOVK JEMAT NEKI KAR NI NJEGOVGA!" je bil eden izmed moje pridige njegovmu fotru :?

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po maj 30, 2005 8:57 am

mike_86 je napisal/-a:"SEJ SE NE GRE TOLK ZA TE PRESNETE VENTILČKE AMPAK NE MORE ČLOVK JEMAT NEKI KAR NI NJEGOVGA!" je bil eden izmed moje pridige njegovmu fotru :?

no lepo si to naredu...kaj pa ces drugega...zdej si vidu da je problem ze v vzgoji...ker otrok iz ˝normalne˝ druzine tega ne bi naredu...problem je ze v zacetku vzgoje...tko da je fotr pocas ze zamudil tisti cas :? se slabse bo...zdej ventilcke kasneje bo pa ze avto...
men je moj atek zmerej reku: Sine pri šivanki se zacne :!:
Lp

Uporabniški avatar
ZoRRo666
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ZoRRo666 Po maj 30, 2005 9:07 am

po vsem tem sem sel za hec pogledat svoje ventilcke... in glej no... manjkata zadnja dva :evil: sprednje so najbrz pustil ker sta mal umazana :roll:
Better to harras rich women than motorcycle gangs.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po maj 30, 2005 9:14 am

Dobr da se kak mulc na moj avto ne spravi, ker jst bi pol vzgojno dal njegovemu očetu. Fotra bi nalomu k norca z besedami: jst bom tebe, ti pa mulca nauč, da se ne krade. Pa po kakem tednu bi ga šu še enkrat nalomt, da utrdimo lekcijo, pa da bi kej u glavi ostal.

Pa kam smo pršli - eni mečejo kamne na avte, drugi kradejo ventilčke, tretji feltne z gumami, četrti pa kr cele avte. Mah jst bom začel okol po parkiriščih hodt, pa iskat take kretene - pol pa u prtljažnik pa na sredo ene gmajne pa na drevo prvezat za eno nogo in tam pustit ga da visi kak dan. Ga bo že kak kmet najdu, pa dol spustu, drgač nej pa tm ostane - škode ne bo nič.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 9:26 am

mike_86 je napisal/-a:
HONDEK je napisal/-a:Tak bom reko. Kaki starši taki otrok :cry: To se bo vedno dogajalo.

točn tko kot si rekel...kaki tastari taki otrok....jeb***i...in kaj sem naredil....dane s sem šel po opravkih zjutri v Slovenske Konjice in se oglasil pri njegovih tastarih. In jst se lepo prpelem, pa stopim iz avta in vidim njegovga tastarega na dvorišču in lepo vljudno pozdravim. Vprašam ali imajo sinčka doma ali je tok pridn da še u šolo hodi...seveda ga ni blo...ko očetu razložim zadeve in poudarim, da če je začel že zdaj, bodo z njim še velike težave, mi oče začne bluziti, da ni možno, da je tolk mularije po Konjicah, da sem ga sigurn zamenjal z nekom. Toda, ko sem stopil na razdaljo dveh metrov stran od tastarega, sem vonjal žganje...pa to ne tolk, da bi reku, da je to aperativ biu...ampak se mi zdi da je biu to kr zajtrk. No in ker sem videl, da ni 'haska', sem se obrnil in odšel...pa na koncu dodal, da naslednjič ne bom imel potrpljenja in mu bom na glavo nakopal tako policijo kot socialno službo. Kasneje sem bil pri svoji pički in ta mi je povedala nič kaj lepega o tej familiji. Je namreč skor soseda tm u Konjicah in je rekla, da fottr je pijanč...mama vlačuga+pijanka...pa da fotr nonstop otroke štepa, se okol vozi s harleyam, otroc pa raztrgani hodjo po mestu tko da so nostop težave..tko s policijo, kot s socialno...

Mislim, da ga bo fotr nalomu za tole, čeprav tega ni dal vedet, ko pa sam poba dobim u roke, mu bom pa že dal lekcijo (sicer verjent ne fizično ampak bolj psihično).

"SEJ SE NE GRE TOLK ZA TE PRESNETE VENTILČKE AMPAK NE MORE ČLOVK JEMAT NEKI KAR NI NJEGOVGA!" je bil eden izmed moje pridige njegovmu fotru :?
Pol pa se mu boš zamero pa ti bo naredo kake rise na avtu, al pa šipo zlamal.
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po maj 30, 2005 9:57 am

Pomoje se je temu fantu šlo samo zato da bi neki ukradel (naredu sranje) pa čeprav bi jih lahka kupu za 300sit

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Po maj 30, 2005 10:55 am

nebivedu je napisal/-a:Dobr da se kak mulc na moj avto ne spravi, ker jst bi pol vzgojno dal njegovemu očetu. Fotra bi nalomu k norca z besedami: jst bom tebe, ti pa mulca nauč, da se ne krade. Pa po kakem tednu bi ga šu še enkrat nalomt, da utrdimo lekcijo, pa da bi kej u glavi ostal.

Pa kam smo pršli - eni mečejo kamne na avte, drugi kradejo ventilčke, tretji feltne z gumami, četrti pa kr cele avte. Mah jst bom začel okol po parkiriščih hodt, pa iskat take kretene - pol pa u prtljažnik pa na sredo ene gmajne pa na drevo prvezat za eno nogo in tam pustit ga da visi kak dan. Ga bo že kak kmet najdu, pa dol spustu, drgač nej pa tm ostane - škode ne bo nič.

hahahahaha :bow :bow

No sej pr men je pa drgačna zadeva..Vrjetn zrd tega k mam muzko mal preveč na glas, potem zjutri najdem olupke na mojmu avtu(banana,kivi) pa tut ze sumljivi plunki so se najdl...mislm halo no... :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Diesel
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Diesel Po maj 30, 2005 11:12 am

Zaj krade ventilčke, pri 15ih bo felne, pri 18 pa avte!!!!!!!!!!
Jaz bi šeu do starih in povedal kaj se dogaja, pa naj se ga oni pedagoško lotijo z eno šibo.....

P.S. mogoče pa je krado za fotra...... :D :D
Slika

mike_86
Nov uporabnik

Napisal/-a mike_86 Po maj 30, 2005 11:15 am

Diesel je napisal/-a:Zaj krade ventilčke, pri 15ih bo felne, pri 18 pa avte!!!!!!!!!!
Jaz bi šeu do starih in povedal kaj se dogaja, pa naj se ga oni pedagoško lotijo z eno šibo.....

P.S. mogoče pa je krado za fotra...... :D :D

mal višje si preber kaj se je zgodlo ko sm se pr fotru oglasu...

aja....kolkr sm vido nimajo avta...ma pa fotr harleya ;)

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po maj 30, 2005 11:16 am

Joj js mam tud kromane...jih bo treba dobr zategnat, da mi jih kdo pred Tatnbachom al pa Harliyem ne s***** :? :P ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po maj 30, 2005 11:23 am

LeVcEk je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Dobr da se kak mulc na moj avto ne spravi, ker jst bi pol vzgojno dal njegovemu očetu. Fotra bi nalomu k norca z besedami: jst bom tebe, ti pa mulca nauč, da se ne krade. Pa po kakem tednu bi ga šu še enkrat nalomt, da utrdimo lekcijo, pa da bi kej u glavi ostal.

hahahahaha :bow :bow

No sej pr men je pa drgačna zadeva..Vrjetn zrd tega k mam muzko mal preveč na glas, potem zjutri najdem olupke na mojmu avtu(banana,kivi) pa tut ze sumljivi plunki so se najdl...mislm halo no... :roll: :roll:

Za smeti na avtu mam pa drugačen predlog - vzemi doma vse smeti ki jih imaš v kanti in na vsak avto natrosi po par pesti smeti vsem sosedom - pomoje, da se bodo potem umiril, drgač pa ponavljaj dokler ti ali smeti ne zmanjka, al pa dokler oni ne bodo popizdl, pol jim pa povej, da vračaš samo to kar tebi delajo, ker pa ne veš kdo je pa delaš vsem, ker je tko lažje, pa da nej sami med sabo najdejo krivca in ga sami kaznujejo.

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi Po maj 30, 2005 11:27 am

[quote="Andy"]Joj js mam tud kromane...jih bo treba dobr zategnat, da mi jih kdo pred Tatnbachom al pa Harliyem ne s***** :? :P ;)[/quote

kak ste otročji! :P ]
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po maj 30, 2005 11:44 am

crazi je napisal/-a:
Andy je napisal/-a:Joj js mam tud kromane...jih bo treba dobr zategnat, da mi jih kdo pred Tatnbachom al pa Harliyem ne s***** :? :P ;)[/quote

kak ste otročji! :P ]
Oprostite .g Lepi samo previdnost je mati modrosti :P ;)

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Po maj 30, 2005 11:48 am

nebi blo slabo ko avto parkiraš da se nekak nabijejo fletne z visoko napetostjo pa da zdrma kerga ko se sprav šraufat :twisted:
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po maj 30, 2005 12:45 pm

[g0ran24] je napisal/-a:nebi blo slabo ko avto parkiraš da se nekak nabijejo fletne z visoko napetostjo pa da zdrma kerga ko se sprav šraufat :twisted:

smo ze tam kjer se zacne spet topla voda odkrivat ;) :) :D :lol:
ce ti bo eden hotu nekej ukrast in da bo zelja res velika se ne mores zascititi pred njim :!:
tko pac je life is a B :)
lp

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Po maj 30, 2005 1:24 pm

BlackWind je napisal/-a:
[g0ran24] je napisal/-a:nebi blo slabo ko avto parkiraš da se nekak nabijejo fletne z visoko napetostjo pa da zdrma kerga ko se sprav šraufat :twisted:

smo ze tam kjer se zacne spet topla voda odkrivat ;) :) :D :lol:
ce ti bo eden hotu nekej ukrast in da bo zelja res velika se ne mores zascititi pred njim :!:
tko pac je life is a B :)
lp

bom vsaj vedo da ga je pošteno streslo...najbol prav pride stari fotoaparat z blicom ker na blicu ko je nabit je par kilo voltov :twisted:
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po maj 30, 2005 1:40 pm

Boljš ti je potem šoker - ma od 90k do 250k voltov - pa vežeš na alarm namesto sirene eno stikalo in namest, da bi piskal začne drmat - ti tut avta noben ne bo ukradu - pa še namest na baterijo naštimaš kr na akumulator - bo najbrž še dobra zadeva za mačke - tiste bo tut zmetal, če po avtu hodjo.

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Po maj 30, 2005 2:08 pm

Do staršev! :?

No, jaz imam pa 2 kolesa, na enemu so ventilčki v obliki metkov dolžine3cm, na enemu pa une krogle premera 3cm! 8)
In vsakič ko grem kam jih odšravfam in vzamem s sabo! ;) ;)
Ker sem imel prilimane tud s sekundarjim- takrat sem imel še kromane lobanjice gor in so mi izstrgali ventile! :evil: :evil:
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

mike_86
Nov uporabnik

Napisal/-a mike_86 Po maj 30, 2005 2:17 pm

nebivedu je napisal/-a:Boljš ti je potem šoker - ma od 90k do 250k voltov - pa vežeš na alarm namesto sirene eno stikalo in namest, da bi piskal začne drmat - ti tut avta noben ne bo ukradu - pa še namest na baterijo naštimaš kr na akumulator - bo najbrž še dobra zadeva za mačke - tiste bo tut zmetal, če po avtu hodjo.

a nebi ta napetost mela pol slab vpliv na elektroniko avtomobila?? Sicer pa mislim, da pokrovi ventilčkov nebi drmali, ker so ventilčki v gumi in so zarad tega izolirani od felge..

Najboljš bi blo da dam enmu za en pir za vsako ko sem kje parkiram da mi avto pazi :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov