Ok res da imava različne avte sam podobno je pa verjetno pri vseh.
Na računalnik je prišel pri meni samo en priključek prej na tistmu ni blo priklopljeno nič.
Glede tega da sem mogu zamenjat alternator pumpo itd je blo zarad tega ker je bil pri meni mikrojermen ožji kot je na sami jermenici klime. na pumpi in alternatorju(ta je pri modelu s klimo močnejši) nisem mogu zamenjat samo jermenic zato sem moral zamenjat komplet. Kar se pa druge električne zadeve tiče je pa tako da ima moja klima posebej po havbo enoškatlo notr pa so razni releji in varovalke. in preko tega je priklopljen sam ventilator na kilerju senzor za temperaturo vode v njem nek senzor za obrate ventilatorja in kompresor. Tam sem mogu v kabini povezat še direkten + in maso. Kar pa gre kablov v samo kabino pa je vse isto razlika je samo ta da je par kablov več ker imam zdej loputo zazunanji in notranji zrak ter sam vklop klime dve stikali na armaturi.
Kiler sem menjal kar kompleten ker sta eden na drugemu pritrjena sta pa tudi precej večja kot sam original kiler. Pa še expanzijsko posodo imam zdej posebej zmontirano ker je bla prej kar na samemu kilerju montirana. Problem mal nastane ker je original instalacija za senzor temperature vode v kilerju in vetrnica na njem priklopljena posebej zdej pri novi imam pa vse to vezano preko klime(une škatle kjer so releji).
Sam sn učeraj gledal so kabli enake barvne kombinacije na moji original instalaciji in teli ki grejo preko nove. Tak da jih bom kar skupaj povezal pa upav da nebom kej skuru( sej zato pa so varovalke

ops: )
Pa še en nasvet z sabo ko boš dol odmontiral zadevo nesi polno majhnih škatlic maskirnega salotejpa zato da ga prilepiš na kabel ki si ga odklopil in nanj napišeš kje je bil prej priklopljen. Šravfe od vsakega kosa ki ga daš proč daj v eno izmed škatel in nanjo napiši zraven katerega kosa so ble. Salotejp pa rabiš še da zalepiš vse cevi in ostalo da ti med samim transportom oziroma prekladanjem slučajno kake smeti ne pridejo noter.
Tisto kjer je pečka+komplet vso ventilacijo(se vse skupaj drži) pa sem moral menjat.
Pa verjetno med predelno steno ima tud drgač narejen ker grejo cevi od klime skozi. jest sn mogu ta del tud zamenjat. Tam skozi ta del grejo tud kabli za samo klimo zato glej kam so speljani od tam da boš vse pobral. Če imaš pa fotkiča s sabo pa še mal poslikaš spotje ko razdiraš da boš imel manj problemov pri samem sestavljanju. Jest sn se umes kar mal izgubil ker nisn več vedel kaj kam natančno paše, sploh z šravfi.