Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Pe maj 23, 2003 12:57 pm

jst se rdecim prehodom na vlk izogibam, k sn kao "lepo vzgojen" pa to, k ce gres skoz rdeco (razen ce je vse fraj, recimo ob treh zjutri), je to za mene isto ko izsiljevanje, tega mam pa zarad motorja ze poln qrac (mislt si ne mors kok je izsiljevanja na cestah, dokler se ne vsedes na motor!!).

enkrat sem pa res full svinjsko letu skoz rdeco :twisted: - z motorjem me je razmetal (zadnja guma mi je spustila :cry: ), tk d sm mel poskodovanega, med drugim je bila odlomljena tudi rocica sklopke. ker pa imam 2T cestnika, je pr srednjimi/nizkimi obrati totaln podn glede navora :wink: , tk d se nism smel ustavt, k bi mogu letet zravn njega predn bi iz lera v prvo saltu :D , k je prva prestava full dolga (do 70 km/h). enivej, sm se v Sentjurju pripeljal iz podvoza (4. prestava, 60-70 km/h), pa vidim d je v kriziscu (kakih 50 metrov naprej) zacela zelena utripat. js neb bil js, ce neb vrgu dve prestave dol, gasa, tretja, gasa, cetrta :twisted: , rdeca se je prizgala kako sekundo preden sm skoz butnu, na desni sem videl policijsko Astro :o , k na mojo sreco ni bla prva v koloni, da bi vse se bl freestylersko zgledal, je cesta na kriziscu izbocena, in sem tam za kakih 5 metrov kr poletel prek :twisted: :twisted: (zihr mi ga je vsaj do 12.000 rpm zasukal!), pogledam na stevc, kazal je 130 na uro :twisted: , policajcki pa niso sli pol za mano :roll: . lucky me, na motor brez sklopke pa ne grem vec!! 8)
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Pe maj 23, 2003 1:34 pm

...ne štejem...po potrebi...
...ne smem kar želim...

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Pe maj 23, 2003 1:57 pm

Zok je napisal/-a:....razen ce je vse fraj, recimo ob treh zjutri...

to je mene pred letom dni kostalo 40kSIT (ob polstirih zjturaj, vse prazno, rdeca, prevozim, takoj so ble plave luci za mano), tko da se rdecim izogibam, ce se le da.

Uporabniški avatar
Radman
Novinec

Napisal/-a Radman Pe maj 23, 2003 1:58 pm

Nikoli!!! Mislm da je tisti ki namenoma uleti v rdečo, pa naj si bo frajer brez čelade na sesalcu, al pa ata v merhanu, navaden egoistični k****n, ki ne misli 5 sekund vnaprej...

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Pe maj 23, 2003 2:30 pm

Se zgodi, sam nikol pa u polno rdeco.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So maj 24, 2003 2:54 am

Se tudi mi dogaja! :lol: :lol:
Ce se mudi, al pa spregledam :P :P :P
ZAnalasc pa nikoli!
LP

Dabl
Nov uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a Dabl So maj 24, 2003 10:42 am

:P najbol je tista k se kr neki zamislis,pa pol avtomatsko spregledas rdeco
:DDD

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So maj 24, 2003 8:54 pm

PREVECKRAT :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Ne maj 25, 2003 8:40 pm

vsega skup ne več ko dvakrat mogoč....
sam nazadnje me je kr zbrihtalo...prhod za peščice je biu pa sm spregledu rdečo!! :oops:
še sreča da tista babica ni mela problemov s srcem!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne maj 25, 2003 9:49 pm

K0zM0 je napisal/-a: še sreča da tista babica ni mela problemov s srcem

:har :har :har

Ali pa recimo ta primer. Ko se te tastari prav pocasi, nekateri res pretiravajo, premikajo cez prehod za pesce. V tem primeru malo "pipnes" rocno in gledas nov svetovni rekord na 100m ce bi babica oz. dedek nadaljevala v tem tempu. :mrgreen:

Enkrat je kolega to prakticiral pred semaforjem. Mene zal ni bilo zraven. So popravljali cesto in pred semaforjem stoji en avtomobil. Kolega pa pripelje za njim in rocna. Model kar v prvo in GREEEEMOOOOOO. :har :har :har :har :har
SlikaSlika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Po maj 26, 2003 10:35 am

[Model kar v prvo in GREEEEMOOOOOO. :har :har :har :har :har[/quote]

hehe... ko še dedek s trabantom speluje ko schummi!!!! (ni jim težko ko se more :twisted: )
Slika

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Po maj 26, 2003 12:14 pm

Skoui rdečo skoraj nikoli, razen mogoče če ni nikogar pred mano in se je ravno prižgala rdeča, jaz pa zavijam v desno. Seveda to naredim samo samo v dobro poznanem križišču, v LJ to nikoli. Prvič ti špasi niso varni, drugič pa niso poceni.

Uporabniški avatar
bambi
Novinec

Napisal/-a bambi Po maj 26, 2003 2:33 pm

se nikoli! In mislim, da tudi nikdar ne bom.
Slika

Hanzi
Novinec

Napisal/-a Hanzi Po maj 26, 2003 8:50 pm

V rdečo v polno nikdar mogoče si kdaj kako sekundo rumeno podaljšam. :oops:
Drugač pa sem po treh mescih izpita zapeljal v rdečo (zavijal desno, z desne pa so imeli prednost za zavijanje v levo) se pravi mi po poravilih z leve ne bi mogel nihče pripeljat. Me je takrat nekdo vidu pa sem lepo plačal. sicer bi se lahko muzal pa vadil ampak sem plačal. Je bilo še po starem zakonu in ni tako hudo udaril po žepu kot sedaj čeprav je bilo tudi takrat kar dobro glede na dijaški žep in na denar ki sem ga popoldne in čez vikende zaslužil pa kar je od dokladov in štipendije ostal.

Sem pa enkrat s Kajuhove na Šmartinko zapeljal pri utripajoči rumeni ne da bi se prepričal :? sem se šele na Žalah zavedu kaj sem naredu. Na srečo sem se tudi še naprej odpelu in me niso drugi na Žalah pustil :shock:
Sonce naj sveti vsak dan!

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic To maj 27, 2003 5:18 pm

Tudi jaz ustavim pri rdeči. Obstajajo redke izjeme, ko se mi zelo mudi - takrat si tudi jaz za kakšno sekundo podaljšam rumeno.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov