koren je napisal/-a:Pri nas v Celju se vozi en Ferrari skos s preskusnimi tablicami. Zdej me pa zanima, v čem je štos tega - a pride to kej ceneje od redne registracije al kako? Pa kasko tud verjetno ne moreš met na preiskusne tablice - ali pač?
[g0ran24] je napisal/-a:koren je napisal/-a:Pri nas v Celju se vozi en Ferrari skos s preskusnimi tablicami. Zdej me pa zanima, v čem je štos tega - a pride to kej ceneje od redne registracije al kako? Pa kasko tud verjetno ne moreš met na preiskusne tablice - ali pač?
ves gnar zapravo na avtu pa nima za registracijo
[g0ran24] je napisal/-a:koren je napisal/-a:Pri nas v Celju se vozi en Ferrari skos s preskusnimi tablicami. Zdej me pa zanima, v čem je štos tega - a pride to kej ceneje od redne registracije al kako? Pa kasko tud verjetno ne moreš met na preiskusne tablice - ali pač?
ves gnar zapravo na avtu pa nima za registracijo
koren je napisal/-a:Pri nas v Celju se vozi en Ferrari skos s preskusnimi tablicami. Zdej me pa zanima, v čem je štos tega - a pride to kej ceneje od redne registracije al kako? Pa kasko tud verjetno ne moreš met na preiskusne tablice - ali pač?
Bor je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:das 8k za preizkusnjo pa furas mesec dni![]()
![]()
Kaj vec jasno komu![]()
CE pac mas avto drugi za tu pa tam fijakat se se ti pomoje ne splaca registirirat ga
Ne vem če so za mesec dni. Kokr vem par dni sam ( ne ve točno mislim da 5)
Saj tako je blo ko je mama kupla nov avto.
borut007 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:mas prav ja...
sam kdo pa ve da so potekle ?
To sem mislil
Pa še kako se vidi, kdaj so ptekle. Zraven preizkusnih tablic moraš imeti list, na katerem piše relacijo po kateri se lahko pelješ (npr. Celje - Maribor, drugje ne smeš vozit), pa seveda datum od kdaj do kdaj so veljavne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov