Damjan 19, prehitro sklepaš...policist je lepo povedu, da še ne vedo, za koga bo podana ovadba...tud to niso omenili, da jih je bilo 7 v oplu...čeprav sočustvujem z sorodniki prizadetih, mislim, da ne moremo mimo dejstva, da sta bila oba voznika precej neodgovorna...
Neki je treba narest, da se bojo takele nesreče nehale dogajati, pri tejle bo pomoje deljena krivda.
Lohk pa tole povem, da bi bilo veliko manj dirkačev po cestah, če bi slovenska država imela več posluha za avtomotošport in bi pripomogla k temu, da bi mi mladi lahko sproščali svoj adrenalin na dirkališčih oziroma na tekmovanjih. Pa ne me napast zdej da dirkališče imamo(mobikrog) čakali smo ga ohohoh časa, plus, da je v slabem stanju...ampak to sploh ni problem...problem je da za te stvari ni denarja, ni pokroviteljev in kar je najbolj žalostno ni MEDIJSKE PODPORE...
Očitno je bolje za fuzbal dat, pa predvajat po tv ju posnetke vseh vasi, ki brcajo med seboj...bognedaj pripravit prispevka za državno prvenstvo slovenije...
Verjetno se bo nekaterim zdelo, da tole moje pisarjenje ne paše semle notri, men pa se zdi, da paše...ker to je eden velik razlog, zakaj se divja po cestah...
Naše mlade glave, so večkrat netrezne in si privoščijo več....to je razvidno iz današnjega in njemu podobnih dogodkov.
Vsem, ki smatrate tole za offtopic, se opravičujem

L.p Bistri...