Debate, ki niso vezane na ostala področja...

pkucler
Novinec

Kraj: Ljubljana

Prodajalec vozil malgaj-požrešni

Napisal/-a pkucler Po jun 06, 2005 4:44 pm

IN ko sem šel gledat tega swifta v Lj sem rekel grem mal k malagaju pogledat avte in ko sem bil tam sem jih še vprašal koliko mi bi dali za mojega swifta je reku 100000 čukov tam mal naprej ko so mel parkirane avte sem pa videl eno felicio bila je čist rejnata lukne je mela vse neki obrajsan cena je bila 350000 sit za tisto podrtijo.L.95,bela.
MALGAJ RAD NATEGUJE IN VSI DRUGI PREPRODAJALCI.

LP

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Po jun 06, 2005 4:48 pm

Ja in.....
Kaj si zdej novga povedal :roll:

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Re: Prodajalec vozil malgaj-požrešni

Napisal/-a Spyker Po jun 06, 2005 4:49 pm

pkucler je napisal/-a:IN ko sem šel gledat tega swifta v Lj sem rekel grem mal k malagaju pogledat avte in ko sem bil tam sem jih še vprašal koliko mi bi dali za mojega swifta je reku 100000 čukov tam mal naprej ko so mel parkirane avte sem pa videl eno felicio bila je čist rejnata lukne je mela vse neki obrajsan cena je bila 350000 sit za tisto podrtijo.L.95,bela.
MALGAJ RAD NATEGUJE IN VSI DRUGI PREPRODAJALCI.

LP

Ne govori za vse če nisi bil pri vseh :ne

Se pa strinjam da je večina res nategačov :x

@Fiat007: počakmo da vidmo kaj bo ratal iz tega :)

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Po jun 06, 2005 4:53 pm

Najraje berem take blesave poste!
Za Swifta mi je dal 100 jurjev?!
Ja in.... Prodej ga sam pa bos happy. Pismo kok pa mislis da je ta drvarnca se vredna?! 1 mio SIT al kaj pa se na novga max. popust??!!
Ma dej brezveze!
Šimfejte čez prodajalce samo zavedajte se tega, vedno boste nazaj pristali :P

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po jun 06, 2005 4:54 pm

pkucler zdj si pa uzaljen, k ti niso ponudl pol miljona a? :lol: :lol: naslednic k gres k malgaju ne pozabi vzet vazelina sabo :cry :cry :cry

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Po jun 06, 2005 7:10 pm

:P :lol: :P

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko Po jun 06, 2005 9:16 pm

ej pa ne wem kaj je folku, jst sm biu tud ze pr ene par trgovcih pa so mi ful mal ponudil za mojga opla pa zato ne odprem teme :roll: ne moreš vsega posploševat na osnovi enga trgovca! Mah brezveze :roll:

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Po jun 06, 2005 9:22 pm

hm...bi pa res rd slisu od koga d bo enkrat reku d ga "preprodajalc" ni nategnu ..najbrz ne bom nikol :evil:
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Po jun 06, 2005 10:47 pm

Trgovec bo odkupil avto po taki ceni, da bo lahko tudi kaj zase iztržil! Druga varianta pa je, da ga vzame pod pogojem, da pri njemu kupiš nov avto!
In kaj je s tem narobe? Čisto nič! Jasno, da ne bo šel samemu sebi zgube delat ali pa da mu bo avto stal na dvorišču brez veze. Če vam ni všeč, potem pojdite drugam ali se poslužite klasične metode. Opereš, zglancaš, namažeš, napoliraš u piko, poslikaš in dajš lepo oglas v oglasnike, Avto.net-e, greš na avtosejem itd. in čakajte na pravega kupca, ki bo pripravljen plačati postavljeno ceno. Pika, konc.

P.S.: Spoštovani moderatorji, predlagam zaklep, ker je že 100x prežvečena tema in pomoje ne bomo nč novga pogruntal.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po jun 06, 2005 10:54 pm

Sam stari lepo to da delis vse svoje probleme z nami. Mislm dfak

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To jun 07, 2005 12:06 am

ahiM je napisal/-a:Trgovec bo odkupil avto po taki ceni, da bo lahko tudi kaj zase iztržil! Druga varianta pa je, da ga vzame pod pogojem, da pri njemu kupiš nov avto!
In kaj je s tem narobe? Čisto nič! Jasno, da ne bo šel samemu sebi zgube delat ali pa da mu bo avto stal na dvorišču brez veze. Če vam ni všeč, potem pojdite drugam ali se poslužite klasične metode. Opereš, zglancaš, namažeš, napoliraš u piko, poslikaš in dajš lepo oglas v oglasnike, Avto.net-e, greš na avtosejem itd. in čakajte na pravega kupca, ki bo pripravljen plačati postavljeno ceno. Pika, konc.

P.S.: Spoštovani moderatorji, predlagam zaklep, ker je že 100x prežvečena tema in pomoje ne bomo nč novga pogruntal.

Jap. Pointless!

Zapiram duri v to debato.

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov