Debate, ki niso vezane na ostala področja...

**srčica**
Nov uporabnik

zakaj ste ljudje tok brezsrčni

Napisal/-a **srčica** To jun 07, 2005 5:38 pm

evo jst sm pa mal brala te teme in sm vidla uno temo k je napisan za nesrečo na celovški mislm kašni ste ljudje a niti mal srca nimate.kako lahko obtožujete in enga in druzga!
kriva sta obadva obadva sta mela alkohol v seb!!!evo jst vm lahk povem da človeka k sta bla v golfu sta moja prjatla in kr neki kle gor pišete da je norc in nevem kaj use človek tega ni namerno naredu če bi vedu da se bo to zgodil nebi 100% sploh un dan šov vn...v prometu se pač take stvari dogajajo...je pa res da so umrl trije ludje in to je res ful žalostno!trije so pa še v kritičnem stanju!!tko da ljudje ne obtožujte ne delite se norca k kle neki razglabljate k eni politiki puste to unim k so pooblaščeni za take stvari.upam da s tem nism koga priazdela sam taka je pač resnica
lepo se mejte
Priponke
nesre_a_celov_ka_show.jpg
nesre_a_celov_ka_show.jpg (11.59 KiB) Videno 938 krat

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To jun 07, 2005 5:41 pm

debata že obstaja....ti si že druga v roku 5 min z podobno temo...še enkrat zate http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=33254 glede na to da si ž. spola ti bomo mal čez prste pogledal ;)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jun 08, 2005 7:48 am

EJ SRČICA, VEČJE BEDARIJE KOT SI JO TI NAPISALA JO NE MORŠ!!!!! A ŠE TEBE ZBAŠEMO V VEKTRO??? Nenamerno - tip je že pol ure žgal po lublan, pa pjn, pa 18 let pa 10 dni izpit pa od kolega VR6...
Ups, zgodilo se mi je, kako to, zakaj mi ni noben povedal da se lahko to zgodi, pa saj sem samo 130 peljal to pa res ni tolk, sj ljudje tud več vozijo.. Po avtocesti. Dj ej sploh nam govoru an. jafak
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov