Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr jun 08, 2005 8:28 am

Tomaz40 je napisal/-a:
maky je napisal/-a:jaz grem v temu križišču drugače... grem raje naravnost in se tam lepo čez križišče za semaforjem obrnem... če je frej pridem še isti semafor čez drugače pa naslednjega... bolje to kot pa čakanje pri tirih ker folk ne zna lepo speljat.

Kaj si patetik !!!! A ne moreš počakat tistih 5 minut? Ti je tolk bolj fajn, ko greš ti čez semafor, dva druga, ki pa normalno čakata pri semaforju pa zaribaš. To je pa bedno in takim bi jest talal kazni. In ne mejhne!

čaki mal koga jaz zaribam?a naredim kakšen prekršek? sm reku da grem naravnost se pravi po cesti proti avtohiši... ta pas je 90% časa prazen. zdej pa če pa folk mečka pa ni moja krivda. ponavadi nimam časa čakati za brezveze (ja za brezveze ker nekdo štrajka na semaforju in majo razdalje v koloni za 2 avta da se lahko v leru pripelje do semaforja, mi zadaj pa zaradi tega stojimo in ne moremo ali levo ali desno.). sori sam za to pa ne bom čakal 5 min. že tako živce zgubljam ko se folk ne zna pravilno vključevati na druge pase( se ustavijo na premikajočem pasu da se lahko vključi v stoječega).

sicer pa to delam le takrat, ko je gužva res do železnice...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jun 08, 2005 10:14 am

maky je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:
maky je napisal/-a:jaz grem v temu križišču drugače... grem raje naravnost in se tam lepo čez križišče za semaforjem obrnem... če je frej pridem še isti semafor čez drugače pa naslednjega... bolje to kot pa čakanje pri tirih ker folk ne zna lepo speljat.

Kaj si patetik !!!! A ne moreš počakat tistih 5 minut? Ti je tolk bolj fajn, ko greš ti čez semafor, dva druga, ki pa normalno čakata pri semaforju pa zaribaš. To je pa bedno in takim bi jest talal kazni. In ne mejhne!

čaki mal koga jaz zaribam?a naredim kakšen prekršek? sm reku da grem naravnost se pravi po cesti proti avtohiši... ta pas je 90% časa prazen. zdej pa če pa folk mečka pa ni moja krivda. ponavadi nimam časa čakati za brezveze (ja za brezveze ker nekdo štrajka na semaforju in majo razdalje v koloni za 2 avta da se lahko v leru pripelje do semaforja, mi zadaj pa zaradi tega stojimo in ne moremo ali levo ali desno.). sori sam za to pa ne bom čakal 5 min. že tako živce zgubljam ko se folk ne zna pravilno vključevati na druge pase( se ustavijo na premikajočem pasu da se lahko vključi v stoječega).

sicer pa to delam le takrat, ko je gužva res do železnice...

Zaribaš vsaj dva, lahko pa še kej več. Ti imaš pol prednost pri zavijanju od izvoza AH Moste, zato se more cela kolona ustavit, da ti zaviješ, pol pa oni spet štartat. Če ne bi blo tebe, bi sigurno VSAJ dva avtomobila več zapeljala iz Letališke na Kajuhovo. Da sploh ne omenjamo, da dosti hitro rata več takih komandosov, ki nardijo isto. Kaj pa tisti, ki so v koloni? Ko jih j**e a ne?

Maky tebe spoštujem, ker si eden tistih, ki imajo kaj v glavi. Sam tole pa vseen ne more delat nekdo, ki pol piz** kakšna je kultura vožnje na slovenskih cestah, če pa izvajaš take manevre pa sploh nimaš kej jokat koko folk vozi. Najprej pometi pred svojim pragom....
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr jun 08, 2005 11:23 am

ja lej sej pravim da tega ne delam vsakič. samo ko vidim da folk res mečka...in tudi takrat ponavadi pridem tako da sem prvi na semaforju in ker imam krajšo pot pridem na kajuhovo preden oni sploh odreagirajo.
primer zadnjič ko se mi je res mudilo. sem šel vse naokoli da nakoncu pridem do gužve. in kaj vidim? dva ki imata tako veliko razdaljo en med drugim da sta lastno ročno naredila gužvo. potem pa še mutita pri zeleni ko je bila kajuhova čisto prazna in nasproti nobenga pešca ali vozila in gresta lepo prosto po prešernu mimo. sori sam takrat bi jaz iz avtohiše že 5x prišel pa nebi un niti bremzal. ampak ne ko mu poblendam naj se že zmiga ker glih da ni začela luč že utripat mi pa začne mahat nazaj... sori sam zarad takih mi pa pade vse dol...

sicer pa mene bolj moti parkiranje na krožnem pri parkirni hiši iz smeri šmartinke...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jun 08, 2005 12:53 pm

maky je napisal/-a:ja lej sej pravim da tega ne delam vsakič. samo ko vidim da folk res mečka...in tudi takrat ponavadi pridem tako da sem prvi na semaforju in ker imam krajšo pot pridem na kajuhovo preden oni sploh odreagirajo.
primer zadnjič ko se mi je res mudilo. sem šel vse naokoli da nakoncu pridem do gužve. in kaj vidim? dva ki imata tako veliko razdaljo en med drugim da sta lastno ročno naredila gužvo. potem pa še mutita pri zeleni ko je bila kajuhova čisto prazna in nasproti nobenga pešca ali vozila in gresta lepo prosto po prešernu mimo. sori sam takrat bi jaz iz avtohiše že 5x prišel pa nebi un niti bremzal. ampak ne ko mu poblendam naj se že zmiga ker glih da ni začela luč že utripat mi pa začne mahat nazaj... sori sam zarad takih mi pa pade vse dol...

sicer pa mene bolj moti parkiranje na krožnem pri parkirni hiši iz smeri šmartinke...

Ok če kdo res tolk mečka, da lastnoročno nardi gužvo, al pa če se ti mudi tut razumem in tut sam nardim kej podobnega. Ampak v tem križišču je to skor nacionalni šport in folk to dela kr tko, ker se mu ne ljubi čakat in s tem nardi še večjo gužvo, ko se preriva iz enga na drug pas. Na take sm pa alergičen.

Če ti nisi konstantno na pasu za naravnost, se ti opravičujem za izrečene besede.

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr jun 08, 2005 1:21 pm

Sam dostikrat zavijam levo s pasa za naravnost, grem naravnost s pasa za levo ...
Ampak samo pod enim pogojem: da nikogar ne oviram. Je pa res, da to ni tezko, ker folk tako pocas splejuje in tolk placa med avti pusca, da bi lahko se bus vmes skocil, kaj sele osebni avto ...
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jun 08, 2005 2:53 pm

jakaracman je napisal/-a:Sam dostikrat zavijam levo s pasa za naravnost, grem naravnost s pasa za levo ...
Ampak samo pod enim pogojem: da nikogar ne oviram. Je pa res, da to ni tezko, ker folk tako pocas splejuje in tolk placa med avti pusca, da bi lahko se bus vmes skocil, kaj sele osebni avto ...

Kaj nobenga ne oviraš ljuba duša. Stare babe so že tko al tko čist prestrašene za volanom, če jim pa en skoči pred nos pa itak da zabremzajo. Pol se začenjo pa spet priprave za speljevanje, medtem ko ostalih 50 vozil v koloni čaka. Pa dej ne s*** da nobenga ne oviraš.

Če lohk tolk ljudi čaka v koloni je zadnja stvar, ki jo rabmo še en osel, ki bo naredu še večjo gužvo, samo zato da bo prišel 5 minut prej domov.

To mi gre pa tolk na jetra!!!! Če bi to probu men narest, bi se al ustavu sred križišča al bi pa črepinje pobiral. :evil: :evil:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov