Tomaz40 je napisal/-a:maky je napisal/-a:jaz grem v temu križišču drugače... grem raje naravnost in se tam lepo čez križišče za semaforjem obrnem... če je frej pridem še isti semafor čez drugače pa naslednjega... bolje to kot pa čakanje pri tirih ker folk ne zna lepo speljat.
Kaj si patetik !!!! A ne moreš počakat tistih 5 minut? Ti je tolk bolj fajn, ko greš ti čez semafor, dva druga, ki pa normalno čakata pri semaforju pa zaribaš. To je pa bedno in takim bi jest talal kazni. In ne mejhne!
čaki mal koga jaz zaribam?a naredim kakšen prekršek? sm reku da grem naravnost se pravi po cesti proti avtohiši... ta pas je 90% časa prazen. zdej pa če pa folk mečka pa ni moja krivda. ponavadi nimam časa čakati za brezveze (ja za brezveze ker nekdo štrajka na semaforju in majo razdalje v koloni za 2 avta da se lahko v leru pripelje do semaforja, mi zadaj pa zaradi tega stojimo in ne moremo ali levo ali desno.). sori sam za to pa ne bom čakal 5 min. že tako živce zgubljam ko se folk ne zna pravilno vključevati na druge pase( se ustavijo na premikajočem pasu da se lahko vključi v stoječega).
sicer pa to delam le takrat, ko je gužva res do železnice...