Zase lahko samo rečem, da bi popizdil že 5x prej in ji prisolil še kakšno okrog kepe...

Slide je napisal/-a:pa kaj je spet s tabo voith. tako tam je, ona ni poslušala ukazov, že tko je bil uvideven da ji je 15x reku naj spoka rit ven z avta oziroma neha govorit, ker jo bo aretiral. Tako je in ona je zamahnila proti drugemu policistu, v Ameriki se pa žal to ne obrestuje. Tako je tudi prav, policisti so korektni kokr se le da, ko pa je konc špasa je pa konc špasa, ampak ostanejo profesionalni. Človeka ki ne sodeluje se ne da normalno vklent, ona še telefonirat ni nehala, a mislš da bi se pustila vklent...HALO!? Pr nas si lahko pa itak civili vse prvošjo pa mu policaj nič ne more praktično(pa NE mislim da bi ga smel prebunkat) zato pa je stanje takšno kot je. Nobenega spoštovanja ni in jebanje policajev v glavo s strani direktorjev al pa klošarjev. Ne rečem pa da niso tud sami krivi nekateri zato, ampak v Ameriki so stvari glede tega mnogo lepše pošlihtane in dokler sodeluješ ni nobenga problema. Ne rečem da jih tam spoštujejo, ampak vsaj obnašajo se lepo, ker so drugače sankcije(ne mislim fizične) ne pa pri nas, ko prileti kdo 150 na radar in se dere na policaja, kaj ga sploh ustavla, kaj pa misl da je itd itd...
Če bi baba sodelovala, bi jo lepo uklenila in mir. Tako pa ni jebala, zamahnila je proti policaju in to je to. To zakon njim dovoljuje...In še vedno pravm da sta manj škode nardila kot če bi jo začela pipat ven iz avta na silo, ker po bi pa res še kaka kost počla...tko jo je pa sam zdrmal pa je...če bi takšni šokerji(pustimo izjeme) pustili trajne ali hude posledice, jih ne bi uporabljal, sploh pa ne v ameriki, ko se tožijo za vsak pizderaj. Zadnji stavek je moje mnenje...zgoraj so pa pretežno dejstva
lepo, upam, da misliš resno in da ti bo ratalo, tudi sam včasih razmišljam tako, samo mene (in ženo) bolj mika kaka danska, skandinavija,RegY je napisal/-a: jaz v taki državi oprostite, ampak nočem ostat. ko zberem skupaj dovolj denarja in prvo možnost, grem v ameriko, avstralijo ali pa vsaj v kanado.
Voith je napisal/-a:http://www.compfused.com/directlink/691/
evo tle je cist lep primer not kako se je treba v ameriki s policajem obnasat. cudn da ta ni bazuke vn potegnu ko mu tip lepo pove da je PO***AN feget.
una baba pac ni zvau. ljudje so taki in drugacni, sam ce pridem js v stacuno po kruh in mi prodajalka j**e mater pa se pogovarja po telefonu in noce nehat to pomen da jo lahk kr zapnem al pa na zobe udarm al kaj? I don`t think so.
policaj je v tem primeru uporabu prehud prijem. mogu bi zensko vn potegnt in ce bi se pol ful upirala na tla fuknt pa vklent. ce se nebi ful upirala pa sam uklent in gotovo.
je ze res da je do kapsa treba met odnos, oz je dobr ce ga mas, sam ucas je pac tak dan da ti cel dan kdo najeda v dno lobanje, pa se ene trije te po telefonu pa se kksna stvar te postran in pol se ti cist strga in pol recimo gres dam iz sihta cist psihicno zlomljen in pol ti se en policaj uleti in ti tezi, znoris itak. zdj ce se fizicno upres jasno da te lahk po tleh fuknejo. sam nemorjo te pa kr stromat pa kr neki dokler si samo verbalno agresivn.
kva pa recimo ce bi bla baba gluha in bi kr neki lapala?
to ni opravicljivo pa kakorkoli, glih vi k se vm to zdi fer podpirate nasilje.
zob za zob al kako ze gre.
RegY je napisal/-a:reber je napisal/-a:Taka pooblastila bi morali imeti naši policaji, potem pa bi bilo več reda na cesti.
Voith je napisal/-a:un posnetek sm napopu cist tko btw ker sm lih za enim posnetkom brsku po tisti strani in sm se na par zanimivih naletu, sam tko cudn se mi zdi da glede na pooblastila tisti policaji k jim avto prevracajo niso vzel galtinga in vse zmasakriral pol pa dal drugim za opomin. ker vi bi to ocitno naredl ker police force je pa ja tist nezmotljiv clen sodobne druzbe ki lahko pocne kar se mu zlup.
morte pac vedt da v ameriki polek tega da tkole stromajo babe tud verjamejo v to da ma vsak clovek enako pravico do orozja in do vsega. ampak ne to se vam pa ne zdi fer, torej policaj je lahko oborozen js nesmem bit, pol me lahk pa se stroma kot zival ko mu recem da nej gre v tri pizde materne in hocem zaprt vrata ane?
ok nej se tle legalizirajo vojasko orozje pa dajo policajem taka pooblastila ni panike, sam pol tud policijske glave letijo ko je tkole kksna zivcnost ucasih.
pa tud nism reku da nebi smeu sile uporabt ko in ce je to potrebno, sam pravm pa da bi mogu uporabt KONVENCIONALNE prijeme. ne pa nek suprise strom. zenska je mislla verjetn da ji grozi da jo bo ustrelu s pistolo in je se kr gobc vrtela on jo je pa z stromom stresu.
pa tle ni pravice, kaj je policaj vec kot js da ma lahko pistolo? al pa recimo lovec, kaj ma on za met doma srotarco js pa ne recimo? sm glih tok clovek kot on, sam s to razliko da ce njemu dopizdi on pac lahko pride do mene in me ustreli ko psa js pa pri tem ne morem nic. drugi amandma se v slovenijo, pol boste pa dobil svoje pravicne policaje ki majo pooblastila stromat folk ki je naredu prekrsek ali dva.
lepo je blo vidno pr nemskem naci patentu kako grejo stvari ko se enkrat vladi zmesa in policaji dobijo pooblastila da pac strelajo ljudi kot zajce zaradi razlicnih prekrskov. in evo ce se dons pr ns isto zgodi smo na istem. policija in vojska ma orozje in kakor oni ploskajo mi plesemo pa ce je to narobe ali prou sploh nima veze. majo orozje. ce bi ga mel se vsi drzavljani, pol tega nebi mogl bit ker bi se folk upru in bi vlado sesu in postrelil vse njihove organe.
in tocn zato sm spremenu mnenje o tem orozju, prej sm biu isto slepo preprican da je prou tko kot je, zdj sm pa spremenu mnenje in mislm da je to krivica da js nemorm met orozja policaj/vojak ga ma pa lahko. ker ce se mu le sprdne lahko nad mano izvaja tezke represije, ce bi pa vedel da mam tud js lahko nekje magnum 50 v rokavu bi bil pa odnos cist drugacn. predvsem bolj spostljiv.(pa ne mislm zdj tle da se un do babe ni korektno vedu, cist ok postopek je meu, razn tega da jo se postromu)
Voith je napisal/-a:un posnetek sm napopu cist tko btw ker sm lih za enim posnetkom brsku po tisti strani in sm se na par zanimivih naletu, sam tko cudn se mi zdi da glede na pooblastila tisti policaji k jim avto prevracajo niso vzel galtinga in vse zmasakriral pol pa dal drugim za opomin. ker vi bi to ocitno naredl ker police force je pa ja tist nezmotljiv clen sodobne druzbe ki lahko pocne kar se mu zlup.
morte pac vedt da v ameriki polek tega da tkole stromajo babe tud verjamejo v to da ma vsak clovek enako pravico do orozja in do vsega. ampak ne to se vam pa ne zdi fer, torej policaj je lahko oborozen js nesmem bit, pol me lahk pa se stroma kot zival ko mu recem da nej gre v tri pizde materne in hocem zaprt vrata ane?
ok nej se tle legalizirajo vojasko orozje pa dajo policajem taka pooblastila ni panike, sam pol tud policijske glave letijo ko je tkole kksna zivcnost ucasih.
pa tud nism reku da nebi smeu sile uporabt ko in ce je to potrebno, sam pravm pa da bi mogu uporabt KONVENCIONALNE prijeme. ne pa nek suprise strom. zenska je mislla verjetn da ji grozi da jo bo ustrelu s pistolo in je se kr gobc vrtela on jo je pa z stromom stresu.
pa tle ni pravice, kaj je policaj vec kot js da ma lahko pistolo? al pa recimo lovec, kaj ma on za met doma srotarco js pa ne recimo? sm glih tok clovek kot on, sam s to razliko da ce njemu dopizdi on pac lahko pride do mene in me ustreli ko psa js pa pri tem ne morem nic. drugi amandma se v slovenijo, pol boste pa dobil svoje pravicne policaje ki majo pooblastila stromat folk ki je naredu prekrsek ali dva.
lepo je blo vidno pr nemskem naci patentu kako grejo stvari ko se enkrat vladi zmesa in policaji dobijo pooblastila da pac strelajo ljudi kot zajce zaradi razlicnih prekrskov. in evo ce se dons pr ns isto zgodi smo na istem. policija in vojska ma orozje in kakor oni ploskajo mi plesemo pa ce je to narobe ali prou sploh nima veze. majo orozje. ce bi ga mel se vsi drzavljani, pol tega nebi mogl bit ker bi se folk upru in bi vlado sesu in postrelil vse njihove organe.
in tocn zato sm spremenu mnenje o tem orozju, prej sm biu isto slepo preprican da je prou tko kot je, zdj sm pa spremenu mnenje in mislm da je to krivica da js nemorm met orozja policaj/vojak ga ma pa lahko. ker ce se mu le sprdne lahko nad mano izvaja tezke represije, ce bi pa vedel da mam tud js lahko nekje magnum 50 v rokavu bi bil pa odnos cist drugacn. predvsem bolj spostljiv.(pa ne mislm zdj tle da se un do babe ni korektno vedu, cist ok postopek je meu, razn tega da jo se postromu)
pilgrim je napisal/-a:RegY je napisal/-a:
glede ZDA pa, kar nekaj kolegov, ki je bilo tam nekaj časa, je, ko se je vrnilo v SLO, ugotavljalo - da je to tu pri nas, v primerjavi s povprečnim življenjem tam čez - AMERIKA
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov