bravura je napisal/-a:Glih ker je danes nekako spet aktualna toča bi imel eno vprašanje za tiste ki so popravljali kdaj udarce od toče pri tistih majstrih, ki naredijo to brez ličanja... kao na vakum, al pa z enimi posebnimi palicami.....Kakšen je rezultat, je popravilo 100% al je vseeno videt kje je bla všasih luknja? Prijatelj trdi da je skoraj nemogoče naredit 100%, še posebej če je lukenj več...
m.P. je napisal/-a:bobek je napisal/-a:v domžalah je en model k popravla to in se nič ne pozna, vem ker je kolegu popravlu puntota in je ful dobr naredu
Kje je ta model v Domžalah?
Qwerty je napisal/-a:m.P. je napisal/-a:bobek je napisal/-a:v domžalah je en model k popravla to in se nič ne pozna, vem ker je kolegu popravlu puntota in je ful dobr naredu
Kje je ta model v Domžalah?
ce se od koloseja peljes proti domzalam. bos vidu tablo, mal naprej od tistega reno salona. Vidmar Roman s.p., 041/623-928. upam da bos mel vec srece z njim kot jaz. preden mu predas avto bi blo le dobr narest popis, kaj je ze na avtu poskodb, da se ne bo tudi nad tabo z zeno vred dru kt pes, te posiljal v pi.*ma.* in ti prepovedal dostop do njegovega dvorisca, ko bos prisel prevzet avto. kajti: da bi se avto dodatno poskodaval v njegovi delavnici, ne tega ti ne bo priznal. itd itd - dolga zgodba. jaz ga mam v telefonu shranjenga pod "k****n".
ce mu na koncu placas par desetakov premal - bo to glih skoda, k jo je men naredu. In pol te jaz osebno castim s pijaco!
m.P. je napisal/-a:Jah, če je vse to kar praviš res, pol me niti ne zanima kje ma delavnico... takega odnosa do strank pa res ne prenesem.
A ti je vsaj dobr zrihtal (tist kar nej bi mogu?) in kakšne ma kej cene?
bravura je napisal/-a:Mene samo zanima, če je kdo imel recimo na strehi veš kot 20 lukenj od toče in če se je to popravilo brez ličanja 100%.... upam pa da tega ne bom nikoli rabu
Rjuhar je napisal/-a:Zdej vem povem, da sem imel jest luknjo na vratih, k mi je en prbil z vrati na parkingu in mi je teip tko dobr popravu pa spoliru, da se tud slucajno ne vid. Clovek je profesionalc in ve kaj dela. 20 lukenj na strehi je zanj mala malica. 1 luknja + neke stvari na havbi - ena urca pa je blo fertik, s tem, da sva non stop klepetala. Ce kdo rabi naj me poklice. 041 713151, sicer je pa to v Dragomerju.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost