AIRbrush je napisal/-a:maky je napisal/-a:iskanje--->popper
stane pa par 10 $
Komplet z dajlincem tolk košta? To se mi pa sploh ne zdi velik!
Eddis je napisal/-a:Mr. S2k kok je ta tvoj prijatelj dal za to zadevico z montazo? Kako zgleda to vse skp? Kaj pa tm kjr so prej bile kljuke, kaj je tm, lahko ostanejo pa so brez funkcije al jih das dol in prekrijes luknjo?
Dariooo je napisal/-a:waa....ma ta sistem je ful mega...
samo eno uprasanje...recimo tebi ti vrata jih odpre lih tolko, da se ti vec ne drzijo skupaj, ampak se vedno jih ne da tolko narazen, da jih ti lahko z roko primes a ne? pol pa ce das kljuke stran kako je mozno jih odpret? al se js vse to motim?
LP
Mr. S2k je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:waa....ma ta sistem je ful mega...
samo eno uprasanje...recimo tebi ti vrata jih odpre lih tolko, da se ti vec ne drzijo skupaj, ampak se vedno jih ne da tolko narazen, da jih ti lahko z roko primes a ne? pol pa ce das kljuke stran kako je mozno jih odpret? al se js vse to motim?
LP
Vrata se mu odprejo za cca 2-3 cm, ravno dovolj da jih lahko zagrabiš s prsti.
eclipse_R je napisal/-a:to deluje na magnet ane? Kaj pa če se zgodi da je kkšn močn magnet v bližini k ma glih nasprotn pol od unga k vrata drži skp, pol skočjo narazn? to sm enkat razmišlou, če bi se dal tko na izi udret v avto.. sam to sm sam sklepo, ne me kej kregat če je ke jnarobe :P
lp
Dariooo je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:aha ok.. sm slišu tut za tak način k sm jst mislu.. sam tega če je pa na motorček bi pa kr meusam jeba, če se pokvar.. ne morš v avto
lp
jah...si pustis prtljaznik na kluc in pol skoz prtljaznik not zlezes
zasilni vhod
eclipse_R je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:aha ok.. sm slišu tut za tak način k sm jst mislu.. sam tega če je pa na motorček bi pa kr meusam jeba, če se pokvar.. ne morš v avto
lp
jah...si pustis prtljaznik na kluc in pol skoz prtljaznik not zlezes
zasilni vhod
ja pa jst bi glih tm rabu, da ni motorčka, da mi glih v kufr ne morjo pritmarskej vrednga notr..
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov