mihant je napisal/-a:po mojem spominu tud do konca 2006. se pa ubistvu bl splača uzet, ker je motor 1,9TDi isti kot v zdejšnji oktaviji, razlika med novo in staro pa ni velika, če ne moslte šminkerat. prtlažnik je pr obeh špica!
Župa je napisal/-a:mihant je napisal/-a:po mojem spominu tud do konca 2006. se pa ubistvu bl splača uzet, ker je motor 1,9TDi isti kot v zdejšnji oktaviji, razlika med novo in staro pa ni velika, če ne moslte šminkerat. prtlažnik je pr obeh špica!
Ja se bo prodajal, imenovala se bo pa Octavia Tour. Ma pa malo manj opreme kot jo je imela Octavioa Elegance.
Motor ni isti kot v tanovi Oktaviji. Prejšna Oktavija je mela dva dizla, in sicer 1.9 TDI z 90 konji in pa 1.9 TDI z 110 konji. Pol je pa dubla še 1.9 TDI z 130 konji. No pol je pa še v 4x4 izvedbi dobila 1.9 TDI z 101 konjem.
Tanova Octavija ma pa zaenkrat samo 2 dizelska motorja, in sicer 1.9 TDI z 105 konji in pa 2.0 TDI za 140 konji.
Tko da je razlika v motorju in ni čist isti
Pa lep pozdrav
TheCjen je napisal/-a:Župa je napisal/-a:mihant je napisal/-a:po mojem spominu tud do konca 2006. se pa ubistvu bl splača uzet, ker je motor 1,9TDi isti kot v zdejšnji oktaviji, razlika med novo in staro pa ni velika, če ne moslte šminkerat. prtlažnik je pr obeh špica!
Ja se bo prodajal, imenovala se bo pa Octavia Tour. Ma pa malo manj opreme kot jo je imela Octavioa Elegance.
Motor ni isti kot v tanovi Oktaviji. Prejšna Oktavija je mela dva dizla, in sicer 1.9 TDI z 90 konji in pa 1.9 TDI z 110 konji. Pol je pa dubla še 1.9 TDI z 130 konji. No pol je pa še v 4x4 izvedbi dobila 1.9 TDI z 101 konjem.
Tanova Octavija ma pa zaenkrat samo 2 dizelska motorja, in sicer 1.9 TDI z 105 konji in pa 2.0 TDI za 140 konji.
Tko da je razlika v motorju in ni čist isti
Pa lep pozdrav
Pa ce smo ze pri motorjih. Razlika ni samo v konjih. 90KM in 110KM različici, ki jih vgrajujejo v staro octavijo sta TDI-ja z Bosch pumpo, 130KM različica in oba dizla, ki jih vgrajujejo v novo Octavijo pa uporabljajo PD sisitem, tako da motorji se zdalec niso isti.
Lp. TheCjen
fare je napisal/-a:Kaj je to PD sistem?
ops:
ops:
ops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov