fare je napisal/-a: TIPOM je naredil excluzivno pogodbo z SLOVENSKO POLICIJO v Mariboru za servisiranje Octavij II ( govori se o lepem št. vozil), in seveda Porsche jih je vse skupaj poslal v K....
LP, Pa se pazite tkšnih in podobnih...
SCH-MM je napisal/-a:fare je napisal/-a: TIPOM je naredil excluzivno pogodbo z SLOVENSKO POLICIJO v Mariboru za servisiranje Octavij II ( govori se o lepem št. vozil), in seveda Porsche jih je vse skupaj poslal v K....
Octavie II? Koliko jih pa imajo, ker jaz še nisem videl nobene policijske Octavie?
car_freak je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:fare je napisal/-a: TIPOM je naredil excluzivno pogodbo z SLOVENSKO POLICIJO v Mariboru za servisiranje Octavij II ( govori se o lepem št. vozil), in seveda Porsche jih je vse skupaj poslal v K....
Octavie II? Koliko jih pa imajo, ker jaz še nisem videl nobene policijske Octavie?
Bil sem prica, ko so vozili Octavie I (stari model) policiji, ampak na juzno mejo. to je bilo enkrat na zacetku leta. Imajo pa 4x4 pogon 100%, za motor pa nisem preprican, vem pa, da je bencin, mislim da je 2.0 bencin.
Ta vozila bodo imeli za nadzorovanje meje. Tako, da prave policijske Octavie v bistvu ni ( z nalepkami in lucmi).
fare je napisal/-a:Fantje, salon avtov škoda TIPOM iz Maribora ni več pooblaščen za servisiranje škod, in sicer od 2.1.2005, tako da če imate nov avto in 2 letno Porsche Slo. garancijo na njega vam bo sla v falus, tako kot mojemu prijatelju ki so ga zvabili tja z 2x nižjo ceno servisa kot na Porscheju !!!
Ampak to še ni vse: TIPOM je naredil excluzivno pogodbo z SLOVENSKO POLICIJO v Mariboru za servisiranje Octavij II ( govori se o lepem št. vozil), in seveda Porsche jih je vse skupaj poslal v K....
Fiat007 je napisal/-a:Policija je dobila okoli 100kom vozil Octavia karavan, ki bodo sluzile za potrebe policije pri opravljanju vsakodnevnih nalog. Se pravi vozila bodo v belo-modri barvi.
Zaenkrat teh vozil se ni na cesti, bodo pa v bliznji prihodnosti!
LP
Po zakonu o potrosnikih velja garancija neglede na to kje avto servisiras, pa če je to takoj pod kozolcem.
vzdrževalna dela ti lahko opravi tudi sosedov mulc, brez da bi izgubil garancijsko pravico.
Je pa za uveljavo garancije seveda pogoj - pravilno vzdrževanje.
juhica je napisal/-a:vzdrževalna dela ti lahko opravi tudi sosedov mulc, brez da bi izgubil garancijsko pravico.Je pa za uveljavo garancije seveda pogoj - pravilno vzdrževanje.
??????
a to pomeni da ce pravilno zamenjam olje, filter olja, preverim nivo hladilne tekocine, skratka vse delam pravilno mi bo garancija veljala? kdo bo zdej komu dokazoval da je bilo "pravilno" vzdrzevano v primeru napake??? a ni fora pooblascenega servisa glih to, da so sigurni da so dela bila opravljena pravilno in zato garancija velja. samo tole me pa res zanima...
lp
borut007 je napisal/-a:Menjava olja, menjava filtrov, svečk, dolivanje tekočin,... in ostala vzdrževalna dela ti lahko opravi tudi sosedov mulc, brez da bi izgubil garancijsko pravico.
...
To je tako pri avtih, kot pri ostalih aparatih, napravah, ...
Fiat007 je napisal/-a:Policija je dobila okoli 100kom vozil Octavia karavan, ki bodo sluzile za potrebe policije pri opravljanju vsakodnevnih nalog. Se pravi vozila bodo v belo-modri barvi.
Zaenkrat teh vozil se ni na cesti, bodo pa v bliznji prihodnosti!
LP
Samotar je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a:Samo se avto, ki ima presek gume 55 ne more glih po vsaki hosti vozt in je nasploh prenizek. Ko so razbil par karterjev so pogruntal da bi blo bolš in cenejš Octavie met.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov