Damjan19 je napisal/-a:In zj, tik pred tem ko bom končn dal odbijače od turbo 5ke na mojo campusko začnem brat tole...a odbijače bi mogu it homologirat?
drugega ne bom trenutno spreminju, razen notranjosti, kar se policajev ne tiče.
bom pa dal na plac kamor spada en dober auspuh en lepi podalšek...in se mi bo pol na to tut obešu al ka?
ne res...kako je z odbijači?a jih bom mogu met homologirane?jih raje niti ne začnem rihtat![]()
![]()
![]()
Pugi je napisal/-a:Jp. Lah ti tud v sovoznikov predal gleda če hoče.. Kar če v bistvu..
[g0ran24] je napisal/-a:Damjan19 je napisal/-a:In zj, tik pred tem ko bom končn dal odbijače od turbo 5ke na mojo campusko začnem brat tole...a odbijače bi mogu it homologirat?
drugega ne bom trenutno spreminju, razen notranjosti, kar se policajev ne tiče.
bom pa dal na plac kamor spada en dober auspuh en lepi podalšek...in se mi bo pol na to tut obešu al ka?
ne res...kako je z odbijači?a jih bom mogu met homologirane?jih raje niti ne začnem rihtat![]()
![]()
![]()
neboš rabo ker so orginal od 5-ke je tako
Voith je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Jp. Lah ti tud v sovoznikov predal gleda če hoče.. Kar če v bistvu..
nevem no. mogl bi bit tko da on pogleda not lahko samo ce tako hoce zakon, ne pa on osebno. sam eni pa tud radi to tko izvajajo pac ker jih zanima. drgac pa naceloma policaj nesme brskat po tvojih zasebnih prostorih, razn ce ima tak nalog, ki pa mora temeljiti na upravicenem sumu. kar se da pa spet po svoje razlagat. skratka policaj ti ne sme kr za brezveze brskat po avtu, pa fajn je ce mas dobrga odvetnika ki ti je zmer na voljo![]()
drgac pa js mam obvezno opremo kr pod zicem. ker mi nebojo za brezveze gledal kaj mam v prtljazniku na racun opreme.
HajdukS je napisal/-a:Voith je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Jp. Lah ti tud v sovoznikov predal gleda če hoče.. Kar če v bistvu..
nevem no. mogl bi bit tko da on pogleda not lahko samo ce tako hoce zakon, ne pa on osebno. sam eni pa tud radi to tko izvajajo pac ker jih zanima. drgac pa naceloma policaj nesme brskat po tvojih zasebnih prostorih, razn ce ima tak nalog, ki pa mora temeljiti na upravicenem sumu. kar se da pa spet po svoje razlagat. skratka policaj ti ne sme kr za brezveze brskat po avtu, pa fajn je ce mas dobrga odvetnika ki ti je zmer na voljo![]()
drgac pa js mam obvezno opremo kr pod zicem. ker mi nebojo za brezveze gledal kaj mam v prtljazniku na racun opreme.
Sej mu pri pregledu obvezne opreme lahko reces da se odmekne od avta oz. da ne gleda v prtljaznik...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov