Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 16, 2005 7:52 am

Jp. Lah ti tud v sovoznikov predal gleda če hoče.. Kar če v bistvu..
Slika

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če jun 16, 2005 7:52 am

Damjan19 je napisal/-a:In zj, tik pred tem ko bom končn dal odbijače od turbo 5ke na mojo campusko začnem brat tole...a odbijače bi mogu it homologirat?
drugega ne bom trenutno spreminju, razen notranjosti, kar se policajev ne tiče.
bom pa dal na plac kamor spada en dober auspuh en lepi podalšek...in se mi bo pol na to tut obešu al ka?

ne res...kako je z odbijači?a jih bom mogu met homologirane?jih raje niti ne začnem rihtat :cry: :cry: :cry: :cry:

neboš rabo ker so orginal od 5-ke je tako ;)
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če jun 16, 2005 9:12 am

Zdej je sam še vprašanje časa kdaj bojo uvedl obvezno homologacijo wooferjev! Ker če jih mot že zvok "športnega" filtra... :P

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe jun 17, 2005 12:30 am

Pugi je napisal/-a:Jp. Lah ti tud v sovoznikov predal gleda če hoče.. Kar če v bistvu..

nevem no. mogl bi bit tko da on pogleda not lahko samo ce tako hoce zakon, ne pa on osebno. sam eni pa tud radi to tko izvajajo pac ker jih zanima. drgac pa naceloma policaj nesme brskat po tvojih zasebnih prostorih, razn ce ima tak nalog, ki pa mora temeljiti na upravicenem sumu. kar se da pa spet po svoje razlagat. skratka policaj ti ne sme kr za brezveze brskat po avtu, pa fajn je ce mas dobrga odvetnika ki ti je zmer na voljo :D

drgac pa js mam obvezno opremo kr pod zicem. ker mi nebojo za brezveze gledal kaj mam v prtljazniku na racun opreme.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne jun 19, 2005 12:40 pm

[g0ran24] je napisal/-a:
Damjan19 je napisal/-a:In zj, tik pred tem ko bom končn dal odbijače od turbo 5ke na mojo campusko začnem brat tole...a odbijače bi mogu it homologirat?
drugega ne bom trenutno spreminju, razen notranjosti, kar se policajev ne tiče.
bom pa dal na plac kamor spada en dober auspuh en lepi podalšek...in se mi bo pol na to tut obešu al ka?

ne res...kako je z odbijači?a jih bom mogu met homologirane?jih raje niti ne začnem rihtat :cry: :cry: :cry: :cry:

neboš rabo ker so orginal od 5-ke je tako ;)

me veseli :P :P :P :P :P

Uporabniški avatar
st-maverick
Novinec

Napisal/-a st-maverick Ne jun 19, 2005 1:06 pm

Meni se počasi dozdeva, da se bo treba zbunit! se bo treba zment kej, pa začet kake ceste ovirat( zapirat, tko kot kmetje in tovornjakarji), da pol mal javnost popizdi, ko se bojo mogl obračat :lol: :lol:

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne jun 19, 2005 2:14 pm

Voith je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Jp. Lah ti tud v sovoznikov predal gleda če hoče.. Kar če v bistvu..

nevem no. mogl bi bit tko da on pogleda not lahko samo ce tako hoce zakon, ne pa on osebno. sam eni pa tud radi to tko izvajajo pac ker jih zanima. drgac pa naceloma policaj nesme brskat po tvojih zasebnih prostorih, razn ce ima tak nalog, ki pa mora temeljiti na upravicenem sumu. kar se da pa spet po svoje razlagat. skratka policaj ti ne sme kr za brezveze brskat po avtu, pa fajn je ce mas dobrga odvetnika ki ti je zmer na voljo :D

drgac pa js mam obvezno opremo kr pod zicem. ker mi nebojo za brezveze gledal kaj mam v prtljazniku na racun opreme.

Sej mu pri pregledu obvezne opreme lahko reces da se odmekne od avta oz. da ne gleda v prtljaznik...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 19, 2005 5:34 pm

HajdukS je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:

Sej mu pri pregledu obvezne opreme lahko reces da se odmekne od avta oz. da ne gleda v prtljaznik...

Aha in on bo zarad tega posumil da nekaj v avtu ni uredu in smo tam... ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov