Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če jun 23, 2005 12:50 pm

borut007 je napisal/-a:Ne bi rad smetil, ker vem da marsikomu ni do smeha, ampak bom vseeno ...
Na poljskem se je vozil SLR, še preden so ga pri Mercedesu zares naredili. :lol:

Za Golfa pa, ... hm ... upam, da je bil vsaj zavarovan. :(

Kako to mislš s tem SLR-om? So ga ukradli v tovarni al naredili kako bedno repliko?
Slika

Uros1
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Uros1 Če jun 23, 2005 1:11 pm

Mick Jerry je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:Ne bi rad smetil, ker vem da marsikomu ni do smeha, ampak bom vseeno ...
Na poljskem se je vozil SLR, še preden so ga pri Mercedesu zares naredili. :lol:

Za Golfa pa, ... hm ... upam, da je bil vsaj zavarovan. :(

Kako to mislš s tem SLR-om? So ga ukradli v tovarni al naredili kako bedno repliko?

Je bila tud debata oz. članek o tem SLRu na forumu. Govorilo se je celo o tem, da so temu človeku, ki ga je naredil po modelčku ponudili precejšno vsoto denarja plus še novega SLRa, pa jih je zavrnil. Kopija pa ni bil bedna, ampak zelo dobro narejena, kar so - baje ugotovili tudi mercedesovi strokovnjaki, ki so si prišli ta "ponaredek" pogledati. Mislm, da ga je naredl na šasiji Mustanga, vsaj kolikor sem jaz iz slikic razbral - pod havbo pa seveda V8 :twisted: .
Naj kdo najde link, da si bosta lahko pogledala zadevo. Je pa veliko slik.

LP Uroš

Se opravičujem za offtopic :P

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Če jun 23, 2005 1:29 pm

nebivedu je napisal/-a: Poznam tut človeka, ki ve da so na njegovi zemlji zakopane tablice ukradenih avtov(zasuval je vodnjak in je vidu k so ponoč notr metal - okol 10m globoko), pa se noben noče nč pobrigat za to, da bi jih odkopali, sam se pa boji tistih ljudi, ker...

Jaz pa poznam enga k ma na parceli zakopan srednjeveški gusarski zaklad, pa se ga boji odkopat, da ga ne bo kapitan Kljuka na kluko zahaklou.... he, he...

@Nebivedu: Pa ti to resno al kaj? Skor ne morm verjet?

Uporabniški avatar
TheCjen
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a TheCjen Če jun 23, 2005 2:19 pm

Uros1 je napisal/-a:Moje sožalje, da so ti ga ukradli!!!!!!!!!
S tem folkom bi blo treba obračunat the old fashin way :-:o

Hotu sem dodati samo to, da avta žal ne boš nikoli več videl !!!!!!!!!!!!! :(
Zadeva gre pa nekako takole - za to, da odpeljejo golfa IV, z ali brez alarma potrebujejo pribljižno 1 minuto !!! Torej alarm čisto nič ne pomaga ! To kar so pa včasih delali, da so avtomobile okoli vozili, pa čez mejo je pa že zdavnaj mimo.
Avto odpeljejo do prve "varne" garaže in ga popolnoma razstavijo !! Avto se potem po delih prodaja med drugim tudi lokalnim avtoservisom in pooblaščenim avtohišam, ki potem te rabljene dele prodajajo oziroma menjajo kot, da so novi. Torej po tem, ko avto pripeljejo v garažo odstranijo dve identifikacijski številki, ki se nahajata na avtomobilu - ponavadi ena v prostoru motorja in ena v prtljažnem prostoru, policisti tudi če avto oz. dele najdejo nimajo kako dokazati za kateri avto se gre in s tem je tat opran krivde!
Naj pa bi bili dve organizirani skupini, ki kradeta te avtomobile in sicer ena iz Medvod in ena iz Kamnika.

To so informacije direktno iz ust policista! Vem pa to, ker so prijateljici prav tako ukradli srebrnega golfa IV generation in sem šel z njo prijavit krajo in sva se z policistom oz. detektivom še malo pogovarjala.

Tko da vsem skupaj opozorilo - zadnje čase so golfi predvsem IV z veliko dodatne opreme precej na udaru. Čuvajte svoja vozilca !

Lep pozdrav vsem skupaj :hi
Uroš

Mal sm prasov na zavarovalnici in na policiji, so mi rekl, da se najde pribljizno polovica avtomobilov, najpogosteje v roku 14dni. Kaj bi dal da bi bil moj med njimi, ker me je kr zmrazilo ko sm bral Uros-ov post. Grozljivo pa je da je usoda mojega avtomobila najverjetneje prav taka, kot je on napisal. Da bi dobu gunga pr..sca ...jao raj ne pomislm.

Lp. TheCjen
The Earth is full - Go home

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Če jun 23, 2005 2:31 pm

Tako hudim kaznivim dejanjem kot so kraje, bi bilo potrebno dodeliti isto težo, kot jo imajo umori. S tem, da bi za vsa ta dejanja bilo potrebno sekat roke, pa tut noge. Potem pa upam, da bi se ta golazen kam poskrila.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 23, 2005 3:15 pm

dejvi je napisal/-a:Tako hudim kaznivim dejanjem kot so kraje, bi bilo potrebno dodeliti isto težo, kot jo imajo umori. S tem, da bi za vsa ta dejanja bilo potrebno sekat roke, pa tut noge. Potem pa upam, da bi se ta golazen kam poskrila.

ja. pol bi pa večina 13 letnikov hodla okoli z odsekanimi rokami.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če jun 23, 2005 3:44 pm

malce ste zašli iz teme,oz. žal kaj dosti ne morete pomagati,razen če ste kje avto opazli, tko da tebi TheCjen predlagam da svoje podatke o avtu,podrobnosti ter slike objaviš tukajle http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=27174 ,kjer obstaja celo tema namenjena za take zadeve.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov