m_z je napisal/-a:-->hrup je vsakič ko se kaj dogaja na Mobikrogu MOTEČ, ko pa so večji eventi, ko veter piha v "pravo" smer pa je neznosno...npr. jst sm doma dobrih 500m vstran in včasih slišiš vsako posamezno prestavljanje čez zaprta okna in vrata v hiši - pa najbrž veste veliko hrupa zaduši termopan in dobro izolirana hiša...
alanq4 je napisal/-a:Itak ste bistvo že napisali ampak vseeno.
Po dirkališču se vozi na LASTNO ODGOVORNOST in vsak ki gre vozit se mora zavedati svojih sposobnosti, stanja dirkališča in tudi nepredvidenih dogodkov. Če dirkališče nima izletnih con se pač vozi z malo večjo rezervo tako kot se na cesti prilagajamo voznim razmeram.
Sam sem se že peljal po mobikrogu in moram reči da je super doživetje ko lahko sproščeno iščeš meje svojega avta in ne skrbiš ali ti bo skočil otrok na cesto ali bo pripeljal avo nasproti in podobno.
Če nam bodo vzeli edino možnost za varno sproščanje adrenalina bo na cestah še več mrtvih, to pa mislim da ni v interesu države. Samo lažje je zdej skritizirat varnost in organizacijo na dirkališču kot pa vložit kaj denarja za izboljšanje trenutnega stanja. Sam sem pripravljen odšteti tudi kakšen tolar več za vstopnino na dirkališče če bi se denar stekal v obnovo le tega.
Moje sožalje svojcem.
alanq4 je napisal/-a:Itak ste bistvo že napisali ampak vseeno.
Po dirkališču se vozi na LASTNO ODGOVORNOST in vsak ki gre vozit se mora zavedati svojih sposobnosti, stanja dirkališča in tudi nepredvidenih dogodkov. Če dirkališče nima izletnih con se pač vozi z malo večjo rezervo tako kot se na cesti prilagajamo voznim razmeram.
Sam sem se že peljal po mobikrogu in moram reči da je super doživetje ko lahko sproščeno iščeš meje svojega avta in ne skrbiš ali ti bo skočil otrok na cesto ali bo pripeljal avo nasproti in podobno.
Če nam bodo vzeli edino možnost za varno sproščanje adrenalina bo na cestah še več mrtvih, to pa mislim da ni v interesu države. Samo lažje je zdej skritizirat varnost in organizacijo na dirkališču kot pa vložit kaj denarja za izboljšanje trenutnega stanja. Sam sem pripravljen odšteti tudi kakšen tolar več za vstopnino na dirkališče če bi se denar stekal v obnovo le tega.
Moje sožalje svojcem.
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Problem je v tem, da če predvajaš npr. posnetke driftanja po TV, boš dosegu ravno nasprotno. Vsaka stara mamka bo mislila, da je ta folk bolan in da bi jih blo treba strpat v arest. Tako pač je. Dopovej ti enmu staremu človeku, da je je pošrek postavljen avto, ki se mu kadi izpod gum kot parna lokomotiva, nekaj povsem sprejemljivega
Sh3bO je napisal/-a:Zakaj pogrevate takšne stvari in dajete takšne slike na ta forunm??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov