Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
virus
Administrator a.com

Kraj: virusland

AirShow Celje 2005

Napisal/-a virus Po jul 04, 2005 7:48 am

Zanima me, kako so vsi avtomobili prišli iz tistega "urejenega" parkirnega prostora po travnikih, jaz sem šel okoli 5-ih in so me usmerili iz enega konca, kjer sem prišel notri, to je tam pri hangarju (avto sem imel parkiran 10m od tistega mostička, kjer je bil vhod), čisto na drugi konec, čez vse travnike, med vso gužvo, da se tam da priti ven ... my ass. Ljudje so še hodili notri, nisem se imel kam umakniti, na vso razrito njivo, med količke in med ljudi, ki so hodili po cesti. Skratka, organizacija "odhoda" iz parkirnega mesta v K.!

Zanima me če je kdo bil in kako so to potem uredili ko se je usulo 1000 avtomobiliov. ??

lp :-P

Uporabniški avatar
virus
Administrator a.com

Kraj: virusland

Napisal/-a virus Po jul 04, 2005 3:09 pm

Zej boste pa rekl da noben od vas ni bil v nedeljo v Celju? Al ste bili vsi peš? :D

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Po jul 04, 2005 3:15 pm

Zdravo!

Sem bil na air showu. Ja parkiranje je bilo pač takšno kot ga lahko tam organizirajo (na travi). Odhod je bil res po neki kolovozni poti, ampak z malo strpnosti in previdnosti smo se vsi odpeljali domov brez težav. Kakšni low riderji so morali pa pred merkatorjem v Levcu parkirati in se peš odpraviti tistih nekaj metrov.

Raje se zahvali tistim zgoraj da ni bilo dežja, sicer bi bili še danes vsi tisti avtomobili zakopani v blatu na travniku. :P

Lp Tristan01

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Po jul 04, 2005 3:24 pm

sm delal tam .
če malce razmisliš kakšen uspeh je iz tisteg placa naenkrat spravit preko 20.000 ljudi v skupno cca 1 uri, potem organizacija ni bla tko slaba ane?!

dovoza na ta travnik sta bla 2, ampak so se očitno ljudje usul na tega preko mostu, zato je pač blo treba malce počakat.

bilo je vredu a vroče.

lp

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Po jul 04, 2005 3:40 pm

Bil tam blo kr vredu. Odhod ni bil problem kakih 10min kar je čist normalno. Šel sem pa nekje okrog 18.30. Se pravi ko je blo vsega konc.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Po jul 04, 2005 3:57 pm

Zdravo!

Odhod ni bil nobena težava. Večje probleme so naredili vozniki ob 18.20 sta bili med Levcem in Celjem kar dve prometni nesreči, temu primerno počasi je tekel tudi promet. Ah preveč lepo bi bilo, če bi vozniki gledali na cesto namesto po zraku, ko se vozijo s takšnih prireditev (naleti od zadaj ).

Lp Tristan01
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov