gaser je napisal/-a:ko je odprl pokrov sem mislil da je porschejev sam ni bil.je pa glih tako imel 2 karburatorja vsak na eni strani pa turbina je bla tud kolikor sem videl sam je reku da mu ne funkcionira ok je imel sam na preiskusu nekaj dellov na motorju.je pa lepo porihtan res.omenil je da je v enmu clubu na primorskem zdej nevem kr sm na hitr prasal ce je slucajn u kaksnem klubu da bi videl podrobno slike na netu od hrosca sam je sele zdej postal clan tako da slik ni:))
gaser je napisal/-a:kaj se je men dans zgodl.vozim se po avtocesti na primorsko natancno u novo gorico pa me ob 13 na avtocesti prehiti star naspidiran hrosc s spojlerji in nevem kaj se vse.skratka pogledam na bmw-jev stevc in mi kaze 160km/h si mislite kako je sel mimo mene hrosc brez problema.pol sm stisnil mal vec da sem ga dohitel pa sva se pol spet srecala na enem odcepu pa sm tipa ustavu me je zanimal kaj ma pod pokrovom.......nebom omenjalskratka bmw me je mal na cedilu pustil
gaser je napisal/-a:oo kolega ja ja modre barve je z hudimi spojlerji pismu ej dej ti mal tuki razlozi kaj mas pod tvojim pokrovom ker je pa ze mal hudo da je mimo mojga bmw-ja svigal hrosc.
gaser je napisal/-a:ej kejlone a prides na srecanje se mi zdi da bo baje 21 in 22 nekje pri kranju da si podrobno pogledam mojo konkurencose hecam mal.sm prejel tvoje slike dobro oprihtan avtic edin zdej mors nazaj dva dat gor pa bo ne:)))
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost