Debate, ki niso vezane na ostala področja...

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Pregled na lpp

Napisal/-a FLINK So jul 02, 2005 7:10 pm

Prejsnji teden sem poslal vlogo za pregled na lpp in mam kr mal panike....od 11-20. julija sem na morju in se bojim da mi bojo lih takrat dal pregled, 2.avgusta pa mam tehnicnega oz.reg.Ce bi sel po 20. na lpp pomoje kartoncek neb dobu do takrat ali pac?prejsnjic sem cakal en mesec....ali gre hitreje ker ga sedaj ze imam? Mislite, da bi jih nafehtal ce bi poklical in prosil naj me narocijo nasledn tedn?al pa je moznost da dobim kartoncek nazaj v 10dneh ce grem po 20.??
Hvala za odgovore
LP,FLINK
:)

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo So jul 02, 2005 7:22 pm

Sej ni panike vprašaš če ti lahko prestavijo homologacijo na drug datum. Tam pa itak lahko še tehnični nardiš zraven. Vsaj jest sn ga lani ker sn imel en teden za homologacijo že registracijo.

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK So jul 02, 2005 7:47 pm

Hja kak bom lohka registriral avto ce me tm ne bo spustu naprej?al majo tm v hisi zmenjen, da ce delas tm in se nimas v kartoncek vpisan vela?ce je seveda vse slo skozi...! To se pravi da lahko potem tam nardim tehnicnega in registriram ceprou nimam homo kartoncka?
LP

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo So jul 02, 2005 8:29 pm

Jest sn najprej dal avto čez homologacijo pol sem rekel tam če mi lahko dajo kakšen papir da sem homologacijo opravil, ker imam čez en teden tehnični oz registracijo. Pa sem sam plačal še tiste 7 jurijev in mi je kar takoj dal papirje za opravljen tehnični pregled. Kartonček pa pol že dobiš ko ga.

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Ne jul 03, 2005 10:51 am

Se mi je zdelo ja da imajo to oni v hisi...ce nardis homologacijo uspesno ti priznajo kot da mas homo kartoncek in te spustijo cez tehnicni.
Sej je tako...kukr sem seznanjen...da lahko tehnicni in registracijo nardis ze prej(en mesec) preden ti dejansko potece in ti zacne veljat ko ti stara propade?
lp

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk To jul 05, 2005 3:00 pm

potem je res, da ti lahko na homologaciji pregledajo cel avto, kot da bi bil na tehničnem :? ?

kriza :)
EJ6

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo To jul 05, 2005 9:24 pm

kaWsk je napisal/-a:potem je res, da ti lahko na homologaciji pregledajo cel avto, kot da bi bil na tehničnem :? ?

kriza :)

avto mora tako ali tako bit izpraven zmeraj :!:

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk To jul 05, 2005 9:32 pm

spredno luc mam pokneno, drugace ostalo pa vse stima, homologacijo pa v bližnji prihodnosti :)
EJ6
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov