Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe jul 08, 2005 5:11 pm

in zdj si veseu k vozs toyoto? jst ti pa prdm s tamckom te zabijm celno pa bos vidu :D grob z notranje strani :D al pa ti ga zapnem pa nardim praskico moru bos pa menjat ceu odbijac pa take :) weeee veseli smo k je toyota zakon?

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe jul 08, 2005 5:28 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Pri Toyoti so ga mal usral z izbiro 2.2 litra za dizla, ker tako pade v višji zavarovalni razred. Kdor kupuje čisto iz ekonomske računice, bo to en minus več za ta avto.

Niso nič vsrali ker pa po konjih tudi pade v najvišji razred.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Templar Pe jul 08, 2005 5:29 pm

PiLLLe je napisal/-a:in zdj si veseu k vozs toyoto? jst ti pa prdm s tamckom te zabijm celno pa bos vidu :D grob z notranje strani :D al pa ti ga zapnem pa nardim praskico moru bos pa menjat ceu odbijac pa take :) weeee veseli smo k je toyota zakon?
:bonk

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe jul 08, 2005 6:22 pm

Jaz sem pa nekje prebral da je toyota zgubila primat. Kar pomeni da ni več prva. To sem nekje prebral in ne vem kje točno :oops: Pa upam da me ne boste napadl z vseh strani...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So jul 09, 2005 6:00 am

Sh3bO je napisal/-a: Pa upam da me ne boste napadl z vseh strani...

Pussy :mrgreen:

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious So jul 09, 2005 7:52 am

Mick Jerry je napisal/-a:Pri Toyoti so ga mal usral z izbiro 2.2 litra za dizla, ker tako pade v višji zavarovalni razred. Kdor kupuje čisto iz ekonomske računice, bo to en minus več za ta avto.

nimajo povsod po svetu tak bedast zakon glede zavarovanja in registracije kot mi.
pa tisti ki bo dal 6+mio za tak avto pomoje ne bo pogrešal 20k sit pri zavarovanju ali pač..

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry So jul 09, 2005 8:50 am

Ja a ni večinoma v evropskih državah kr enak zakon oz ti razredi zavarovalnice?

Templar: ja če bi naredil 2.0 mašino in 175 konjev kot VW, ne bi padl v višji razred, ne po prostornini ne po konjih.

furious: ja tud taki so, in prznajmo, ena Avensis ni avto, ki bi ga kupu zato, ker v tebi zbuja čustva vzburjenja. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Templar So jul 09, 2005 9:14 am

Mick Jerry je napisal/-a:Ja a ni večinoma v evropskih državah kr enak zakon oz ti razredi zavarovalnice?

Templar: ja če bi naredil 2.0 mašino in 175 konjev kot VW, ne bi padl v višji razred, ne po prostornini ne po konjih.

furious: ja tud taki so, in prznajmo, ena Avensis ni avto, ki bi ga kupu zato, ker v tebi zbuja čustva vzburjenja. :lol:

Zavarovnje gre koliko je meni jasno samo na moč motorja ne glede na kubaturo medtem ko pa gre cestnina na kubaturo ki pa je trenutno:
1.razred do vklučno 1350ccm
2.nad 1350 do vklučno 1800ccm
3. nad 1800 do vključno 2500ccm
4. nad 2500ccm
Vir AMZS
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov