Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Pe jul 08, 2005 4:00 pm

mam js isti prtlaznik feto k ti, pa tud se ni blo problemov z njem. dam pa vedno eno gumo dol (ponavad zadno) ker mi drgc prevec ven gleda bicikl, na dh biciklu dam pa obe gume dol k je ceu bajk tk doveg. fajn pa je k je ful nastavljiv ta prtlaznik, sam je pa kr neki j**e da ga nastavis ce si sam.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For So jul 09, 2005 10:39 am

shalej je napisal/-a:mam js isti prtlaznik feto k ti, pa tud se ni blo problemov z njem. dam pa vedno eno gumo dol (ponavad zadno) ker mi drgc prevec ven gleda bicikl, na dh biciklu dam pa obe gume dol k je ceu bajk tk doveg. fajn pa je k je ful nastavljiv ta prtlaznik, sam je pa kr neki j**e da ga nastavis ce si sam.

Ja zanimivo, zelo štrleče zgleda, samo pa ni širše kot je avto. Jaz sem prav zmeril širino avtomobila (zunanja ogledala), in sta kolesa od zadaj ožja kot je avto. Zgleda pa da je veliko širše kot avto...... ;) . Glede montaže je pa res zajebano prvič in mogoče drugič, potem je vse rutinsko. Preden sem šel na dopust sem ene trikrat montiral in se vozil okrog tko da sem malo testiral zadevo, to vsem priporočam zaradi vaje, ko sem prvič montiral sem kar nekaj pomanjklivosti otkril pri montaži, tko da čim večkrat probati montirat in ne bo težav.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov