Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type To jul 12, 2005 12:31 pm

Na muli so datokeke od nemškega PIMP MY FAHRRAD, se pravi da pimpajo kolesa. Kva vse delajo je pa ajde!

V mulo napište pimp my fahrrad pa bo najdla pa lowdajte!

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To jul 12, 2005 1:02 pm

sam teli v Ameriki so pa res ene svinje!!! ce se res v takih zanemarjenih podrtijah okol vozjo jih je lahko sram!!! ampak se vedno mislm da gredo zanalasc na odpad in tam najvecje j***a vzamejo in se prijavijo na oddajo!!! lahko jih je sram!!! hvaleznost pa taka!!! pa se pogruntal so, da ce najdes res ene zelo zelo velike j***a, ti raje nov avto kupijo in ga porihtajo kot pa da bi se s temi jajci ukvarjal!!! in tako pridejo pac nehvaleznezi do novega avtomobila, tista stara j***a pa peljejo nazaj na odpad!!!
itak pa potem ta avto ki ga dobijo razbijejo in unicijo, ker vanj niso vlozili niti kapljice truda in denarja in ne znajo ceniti kar so dobili!!!

skratka ... lahko jih je sram!!!! :evil:

to je pac moje mnenje!!!
LP, Peter

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To jul 12, 2005 11:23 pm

Tale angleški geezer, k vsi tok prepričano verjamete, da je en wannabe parodija na ameriške reprje, je drugač trenutno največji, najboljši, najhujši Britanski Hip-Hop D.J. - Tim Westwood. Če bi kdaj slišal kakšno njegovo oddajo al pa vidl posnetke iz nejgovih žurov, vam verjetno ne bi več blo tok smešn. Folk, k pride k njemu in mu pokaže respect do jaja so naprimer Xzibit, Timbaland, Talib Kweli, The game, 50 Cent, Nas, Sean Paul, Jay-Z, Pharell, Lil Jon, Ludacris, Kanye West in tako naprej tja do Mariah Carey, Ashanty in Faith Evans. :tomidelej:

Poleg Pimp My Ride UK, ma tip še svojo kolumno v Max Power reviji in je sploh tuning freak. :bow

K ga prvič slišiš je mal čudn, sam men je prov hud. Ta Angleški naglas pa fore, k jih prbija. Men je car. :clapclap

Pr Pimp My Ride UK so mi bl smešne/smotane/lesene njegove "stranke". Folk je ful zategnjen. Angleži. :roll:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jul 13, 2005 12:35 am

Kar se mene tiče je lahko brat od jezusa in največji porivač vseh časov...pred kamero je še vedno KOMIČNO KRELE in to da je neka velka zverka je še toliko bolj žalosno, saj je to edini razlog da je v pmr uk - raje bi videl nekoga ki se ne obnaša kot ta GEEK :lol: in je cool na svoj način...mislim nekangleški belko se razmahuje trdo in leseno kao JA sam neki reper, pa še glumata in poizkuša izgovoriti nigrski sleng iz USA - PATHETIC!
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr jul 13, 2005 7:29 am

se strinjam z infinitijem.. nej si najde en svoj slog ne pa en kao nigga style.. je britanc in nej bo britanc. se sam za glavo držiš k ga slišš z unim angleškim naglasom govort v ameriškem raperskem slengu..

lp
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr jul 13, 2005 7:44 am

Perica je napisal/-a:sam teli v Ameriki so pa res ene svinje!!! ce se res v takih zanemarjenih podrtijah okol vozjo jih je lahko sram!!! ampak se vedno mislm da gredo zanalasc na odpad in tam najvecje j***a vzamejo in se prijavijo na oddajo!!! lahko jih je sram!!! hvaleznost pa taka!!! pa se pogruntal so, da ce najdes res ene zelo zelo velike j***a, ti raje nov avto kupijo in ga porihtajo kot pa da bi se s temi jajci ukvarjal!!! in tako pridejo pac nehvaleznezi do novega avtomobila, tista stara j***a pa peljejo nazaj na odpad!!!
itak pa potem ta avto ki ga dobijo razbijejo in unicijo, ker vanj niso vlozili niti kapljice truda in denarja in ne znajo ceniti kar so dobili!!!

skratka ... lahko jih je sram!!!! :evil:

to je pac moje mnenje!!!
LP, Peter

Ni nujno da je to res, da grejo po avto na odpad. Če bi dobro pogledal v kakšni soseski te ljudje živijo se ne bi čudu če voziko tako kanto. Pa verjemi da se prej nekako prepričajo da je ta avto res njihov in da ga ni šel 5 min prej na odpad iskat.

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Sr jul 13, 2005 8:50 am

Rečte kar hočete, samo Granada je pa čist d best!!!!!!!
:woohoo
Bi jo mel takoj!!
(no sicer jo mam, ampak da je pa še mrliški voz!!! 8) )

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Sr jul 13, 2005 2:08 pm

Sej recimo da folk nima da bi avto v normalno stanje spravu itd. Samo da pa se mu po avtu valja od pol leta stare pice za sedežem razpadajočimi nogavicami podganami in podobno kramo. Da niso tolk sposobni da bi avto samo mal spucal, pa da bi namesto da se jim sprednji odbijač po tleh vleče to mal popravil. Ja pišuka če pa magari za en kos drata nima, da bi vsaj skup zadeva stala pol se pa konča. To mi deluje ravno tako kot bi šel potem v njegovo bajto pa bi vidu da tip v posteljo serje ker se mu ne da ustat in na sekret it. Nevem ampak da bi meni uštimval avto pa da jim pripeljem tak sekret v avtu kot sem zgoraj naštel bi me blo sram!!!!!! tako pa izgleda kot da jim je vseeno in se glih da ne še pohvalijo kaj use imajo navaljeno po avtu in kaj proč meji....

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jul 13, 2005 4:21 pm

Jaz sem tudi prepričan da ga naserjejo do maksimuma - če bi avti res bili v takšnem stanju in kompletno zasvinjani notraj, potem nebi iz bajte xzibitu uletu nek osebek ves čist, nadišavljen in belih zob...prišla bi neka 100 kilska bejba z poraščeno pazduho, črnimi gnilimi zobmi in fekalno fleko na boksarcah od brata :lol: :lol: :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Sr jul 13, 2005 4:25 pm

to je pa Amerika,važno da je show in so vsi veseli :roll:

Uporabniški avatar
Mr. S2k
Nov uporabnik

Re: Angleški Pimp my ride

Napisal/-a Mr. S2k Sr jul 13, 2005 5:36 pm

INFINITI je napisal/-a:V glavnem nek žgoljavi beli bebec s hudim angleškim akcentom se razmahuje z rokami po repersko in gluma X-zibita, pa neke kvazi nigrske besede in naglas (grozljivo) oponaša

He he to je pa res. Mi je blo kar težko gledat zarad takega cepca...
Drugače pa hudi avteki.

LP
When i got my s2k i though i was getting one of the fastest cars on the street, then i learned what the s2k is about.

So its not called the S 2000 for nothing!!!!

Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov