Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Ma kdo kombija za posodit v mb?

Napisal/-a |jurcek| To jul 12, 2005 9:04 pm

Sem iskal po forumu pa nisem nič našel pametnih informacij.

Situacija pa je sledeča: Nujno bi rabil za en dan kombij, ker bi moral par stvari preselit iz ene hiše v novo, ker se selim in z prikolico se mi ne da furat sem pa tja.

Zaj pa me zanima če ma kdo kaki kombij za posodit(walda plačam benz,..) al pa če ve za koga ko bi ga lahko posodo.

AJa, pa mora bit iz mb.

Upam, da mi boste pomagali!

hvala!!!
Drive as fast as you can and be happy!

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Napisal/-a |jurcek| Sr jul 13, 2005 7:43 pm

nihče?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr jul 13, 2005 9:49 pm

Stari ni to kr tko :) mas rent-a-car bajte ce ne pa selitvene servise. Drgac pa usak z kakim kamionom ti lahk to nardi sam lepo se po kasonu da deka in to je to. Po lublan ti je cena take usluge 4k do 5k odvisn kokr do koga. Tavelk kamion nad 7.5t ti je 7k usluga zdj pa nevem :) Najd si kerga tazga prevoznika :D ce ne zdj pa pol k pridm jst tja gor vidm da vm tega primankuje v lj je pa premal prometa k je taka konkurenca :P :P :P :D

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Napisal/-a |jurcek| Sr jul 13, 2005 11:55 pm

PiLLLe ni problem, da se ne dobi kakega prevoznika. edino kar je je to, da bi pač rad sam peljal zadevo in sem zato tud napisal, da če ma kdo kombija za posodit. jutri grem pogledat k eni firmi, ki posoja kombije, da vidim kolko kasirajo za posojo.
v najslabšem primeru bom pa prikolico na avto priklopo pa pač 3 fure naredo z njo. samo problem je ker je v eno smer 100km! to bi pa lahko z kombijem z eno vožnjo naredo!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov