schwarzi je napisal/-a:Kako pravzaprav poteka ta postopek za homologaijo . NPR: Kam morm prvo in kam nazadnje it ? In ka vse potrebujem zraven?
ANJCI je napisal/-a:schwarzi je napisal/-a:Kako pravzaprav poteka ta postopek za homologaijo . NPR: Kam morm prvo in kam nazadnje it ? In ka vse potrebujem zraven?
Imeti moraš ustrezne homologacijske papirje za predelavo, katere dobiš od proizvajalca platišč...izpolniš vlogo ter jo oddaš na LPP...pisno te obvestijo o datumu pregleda...greš tja da pogledajo in preverijo če so podatki na tuw identični kot na tvojih kolesih....plačaš...homologacijski karton v katerem je vpisana nova dimenzija koles dobiš domov po pošti ...in se
schwarzi je napisal/-a:Ali gdo ve koliko je dovoljeno imeti na Renault Clio 1.4 RT 1993 letnik pnevmatike brez homoligacije a je potrebno homologirati 185 55 14 , na tehničnem sem vprašu pa so rekli da lahk dam gor ker je odvisna velikost bila zapisana za moč motorja npr: clio 1.2 je imel največjo 165/65/13 clio 16v pa 185/60/14 !! NEJ MI PROSIM KDO POMAGA
Al pa če ma kir kak link ko vse to piše al pa če bi kdo skeniru pa dau sliko gor o tej specifikaciji
HVALA
darkdog24 je napisal/-a:torej kupi te kurčeve gume in jih dej na auto ter NE KOMPLICIRAJ VEČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Preveč zakompliciraš stvari ki so na prvi pogled lahke!!!!!!!!
darkdog24 je napisal/-a:schwarzi je napisal/-a:Ali gdo ve koliko je dovoljeno imeti na Renault Clio 1.4 RT 1993 letnik pnevmatike brez homoligacije a je potrebno homologirati 185 55 14 , na tehničnem sem vprašu pa so rekli da lahk dam gor ker je odvisna velikost bila zapisana za moč motorja npr: clio 1.2 je imel največjo 165/65/13 clio 16v pa 185/60/14 !! NEJ MI PROSIM KDO POMAGA
Al pa če ma kir kak link ko vse to piše al pa če bi kdo skeniru pa dau sliko gor o tej specifikaciji
HVALA
Pa sm ti že vse povedu na dolgo in široko in ti opet odpiraš temo in sprašuješ folk.Povedu sm ti koliko so dimenzije gum v homologacijskem kartončku in te so do 185/70/14.Kar je več od tega je potrebno homologirat dodatno.
torej kupi te kurčeve gume in jih dej na auto ter NE KOMPLICIRAJ VEČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Preveč zakompliciraš stvari ki so na prvi pogled lahke!!!!!!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov