Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Clio, 2. model, 1. serija (baje clio III) letnik 1997

Napisal/-a Shatzy To jun 03, 2003 11:41 pm

Sicer ni moj, je pa od moje babi...in sicer je problem v notrnanjih klukah za odpiranje vrat, ki so use popokale v vodoravni liniji, razpoka gre pa tut čez šrauf, s katerim je kluka pršraufana na vrata...zelo verjetno gre za tovarniško napako, ker so popokale vse 4...ena pa stane mislm da 35k, ker je vozniško kluko že menala. Zanima me če ma kdo te kluke (od kkšnga razbitga cliota) al pa če ve kje se jih bi dal dobit po "zemljski" ceni...

LP,

Aljaz

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic Sr jun 04, 2003 6:43 am

Tisti kos plastike 35 000 Sit??? :shock: :shock: :shock: :shock:

primozb
Novinec

Napisal/-a primozb Sr jun 04, 2003 8:19 am

Rečte kr hočte samo edina cliota k sta bla normalna sta bla prve dva modela, torej tist tastar pa poj oni novi z buba lučmi. Ostalo so pa j***a nestestirana na žalost, take napake se tko izkušeni firme ne bi smele dogajat.

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr jun 04, 2003 9:52 am

to smo ze enkrat obdelali: renojevih vozil se v slo proda ogromno (najvec?). zato je tudi stevilo okvar, napak in drugih tezav najvec. po stevilu - kako pa je s %? preden komentirate da je reno cisti poden, pomislite se skozi ta aspekt!

maj prvi reno je bil clio1 in je svojih drugih 100.000 km (z mano) naredu brez kakih tezav, le redni servisi, pri 200.000 pa ga je zacel biksat in je sel od hise.

zdaj mam isto renoja, clio2 (l99), isto: ni nikakrsnih napak, k bi se jim reklo: serijska napaka, netestiran avto. tudi sicer: le redni servisi. pa ga mam ze skor 1 leto, 30.000 km.

edino kar mi ni OK, je da mam avto, k ga preko 200.000 km ne bom mela nikoli. :(

Uporabniški avatar
BESTJA
Nov uporabnik

Napisal/-a BESTJA Sr jun 04, 2003 10:01 am

Kvaliteta Renaulta je lepo vidna tukaj:
http://www.avtoin.com/news.php?id=806
HITRA BRZINA - GVIŠNA SMRT

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Sr jun 04, 2003 10:20 am

BESTJA je napisal/-a:Kvaliteta Renaulta je lepo vidna tukaj:
http://www.avtoin.com/news.php?id=806

ZANIMIVO :!:
Presenetu me je Volvo, Reno pac ne... :wink:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
mflajs
Novinec

Kraj: Goriška

Napisal/-a mflajs Sr jun 04, 2003 10:48 am

:o Zgleda da bo treba avto zamenjat!! :( :( :(
Mflajs

Uporabniški avatar
mflajs
Novinec

Kraj: Goriška

Napisal/-a mflajs Sr jun 04, 2003 10:54 am

By the way HMM KJE SO PA KOREJCI (KIA HYUNDAI....) :lol:
Mflajs

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Sr jun 04, 2003 11:09 am

Me rezultati tega ADACovega testa nic ne presenecajo, srednji razred sploh. Megane je podn od podna, civic pa med najmanj kvarljivimi. 8)
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr jun 04, 2003 1:25 pm

Haby je napisal/-a:Me rezultati tega ADACovega testa nic ne presenecajo, srednji razred sploh. Megane je podn od podna, civic pa med najmanj kvarljivimi. 8)

Kako lahk rečeš da je podn od podna če ga še povohu nis, kwa šele da si sedel u njem :evil: :evil: :evil:
Jest mam megančka že tri leta pa NISEM mel še nobenih problemov z njim(redni servisi), tko da ne mi govort kašn podn od avta je če pojma ne veš :x :x

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jun 04, 2003 2:55 pm

Haby je napisal/-a:Me rezultati tega ADACovega testa nic ne presenecajo, srednji razred sploh. Megane je podn od podna, civic pa med najmanj kvarljivimi. 8)

Prodaja v Sloveniji marec 2003
...R Clio...543
...R Megane...207
...R Laguna...151
...R Megane Senice...83
...R Twingo...41
...R Thalia...41

...čudno kolk ljudi se odloči za poden od podna, ane???

Honda je svojih oh in jo iber avtov v marcu prodala 59!!!
Nekateri Hondaši ste pravi hanzli vozite nepokvarljive kvalitetne bogovske avte z najzmoglivejšimi motorji kar jih avtoindustrija premore in vse to za minimalen denar tako pri nakupo kot pri vzdrževanju! Samo zakaj jih ljudje ne kupujejo???
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Sr jun 04, 2003 3:34 pm

primozb je napisal/-a:Rečte kr hočte samo edina cliota k sta bla normalna sta bla prve dva modela, torej tist tastar pa poj oni novi z buba lučmi. Ostalo so pa j***a nestestirana na žalost, take napake se tko izkušeni firme ne bi smele dogajat.

Sj to je ta, k ma že buba luči...se praw predzadn...

sj je use ql, reno je pač popularn, če ne zarad druzga že zarad tega, k jih tut mi delamo...(revoz)...s tem cliotom je drgač use v redu, razn teh kluk...u bistvu mi niste dal še nbnega konkretnga odgovora... :cry:

LP,

Aljaž

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a gorenc Če jun 05, 2003 9:05 am

A si že vprašal na A-Netu? Tam majo kr dost stvari za Cliota, pa zihr kluka nau koštala 35k :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Če jun 05, 2003 2:52 pm

gorenc je napisal/-a:A si že vprašal na A-Netu? Tam majo kr dost stvari za Cliota, pa zihr kluka nau koštala 35k :shock: :shock: :shock:

A-net? Štacuna?

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a gorenc Če jun 05, 2003 5:50 pm

Shatzy je napisal/-a:
gorenc je napisal/-a:A si že vprašal na A-Netu? Tam majo kr dost stvari za Cliota, pa zihr kluka nau koštala 35k :shock: :shock: :shock:

A-net? Štacuna?

Ja štacuna z avtodeli. V LJ je mislm da tam ob Celovški, kjer je HERTZ-ova stolpnca. Sicer majo pa tud www stran pa poglej: www.anet.si

8)

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Če jun 05, 2003 6:11 pm

Upoštevajte , da velja tabela ADAC za vozila starosti od 4 do 6 let.

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Če jun 05, 2003 8:37 pm

HaBBkE je napisal/-a:

Kako lahk rečeš da je podn od podna če ga še povohu nis, kwa šele da si sedel u njem :evil: :evil: :evil:
Jest mam megančka že tri leta pa NISEM mel še nobenih problemov z njim(redni servisi), tko da ne mi govort kašn podn od avta je če pojma ne veš :x :x

Ti ze ves. Punca ma kupeja, zato govrim iz lastnih oz. njenih izkusenja, avto je vec na servisu k pa na cesti. Crknal je pa ze vse od elektrike do avspuha...
BDW nism jst edn tistih k neki na pamet nabijajo...
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Klukce

Napisal/-a Shatzy Če jun 05, 2003 9:35 pm

Tolk o klukcah...pozna kdo kkšnga kleparja, k mam mogoče kšno totalka cliota, pa bi lohk pobrou kluke vn? Aja, d ne bo nejasnosti...gre za cliota, letnik 1997, k ma že "bubaste" luči...tega k ma gornec v avatarju...sam d ni lih V6 ampak 1.2... :P

LP,

Aljaž

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Pe jun 06, 2003 9:31 am

zoranwagen je napisal/-a:Honda je svojih oh in jo iber avtov v marcu prodala 59!!!
Nekateri Hondaši ste pravi hanzli vozite nepokvarljive kvalitetne bogovske avte z najzmoglivejšimi motorji kar jih avtoindustrija premore in vse to za minimalen denar tako pri nakupo kot pri vzdrževanju! Samo zakaj jih ljudje ne kupujejo???

A zakaj? Zaradi omejenosti slovenske pameti in zaverovanosti v eno znamko, večinoma "domačo" (Renault) ali pa nemško (prednjači BMW). Kakšni fanatiki obstajajo na tem področju ni potrebe razlagat.
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost