BESTJA je napisal/-a:Kvaliteta Renaulta je lepo vidna tukaj:
http://www.avtoin.com/news.php?id=806
Haby je napisal/-a:Me rezultati tega ADACovega testa nic ne presenecajo, srednji razred sploh. Megane je podn od podna, civic pa med najmanj kvarljivimi.
Haby je napisal/-a:Me rezultati tega ADACovega testa nic ne presenecajo, srednji razred sploh. Megane je podn od podna, civic pa med najmanj kvarljivimi.
primozb je napisal/-a:Rečte kr hočte samo edina cliota k sta bla normalna sta bla prve dva modela, torej tist tastar pa poj oni novi z buba lučmi. Ostalo so pa j***a nestestirana na žalost, take napake se tko izkušeni firme ne bi smele dogajat.
Shatzy je napisal/-a:gorenc je napisal/-a:A si že vprašal na A-Netu? Tam majo kr dost stvari za Cliota, pa zihr kluka nau koštala 35k![]()
![]()
A-net? Štacuna?
HaBBkE je napisal/-a:Haby je napisal/-a:Me rezultati tega ADACovega testa nic ne presenecajo, srednji razred sploh. Megane je podn od podna, civic pa med najmanj kvarljivimi.
Kako lahk rečeš da je podn od podna če ga še povohu nis, kwa šele da si sedel u njem![]()
![]()
![]()
Jest mam megančka že tri leta pa NISEM mel še nobenih problemov z njim(redni servisi), tko da ne mi govort kašn podn od avta je če pojma ne veš![]()
zoranwagen je napisal/-a:Honda je svojih oh in jo iber avtov v marcu prodala 59!!!
Nekateri Hondaši ste pravi hanzli vozite nepokvarljive kvalitetne bogovske avte z najzmoglivejšimi motorji kar jih avtoindustrija premore in vse to za minimalen denar tako pri nakupo kot pri vzdrževanju! Samo zakaj jih ljudje ne kupujejo???
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost