Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

podaljski in spoilerji ... ???

Napisal/-a Perica To jul 19, 2005 8:39 pm

zivjo!
no, danes se je moj bratranec pripeljal domov z novim zadnjim spoilerjem!!! avto je Focus karavan, spoiler pa je original od Ford-a, se pravi ga ni potrebno homologirati!!! spoiler ima pac "vgravirane" dve stevilki in fordov znak!!!

VPRASANJE: ce bi si dal pri nekom ki izdeluje podaljske in spoilerje doma, narediti pac spoiler in podaljske za mojega Cliota, vgraviral na vsakega posebej renaultov znakec in zraven se kaksno stevilko ... a bi to pomenilo da bi nekako lahko "pozabil" na homologacijo, ker bi "bilo vse original" :roll: :?:

sej me sam tko mal zanima, preden se bom odlocil za tak poseg in dobil finance bo preteklo se veliko vode :roll:

HVALA in LP

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc To jul 19, 2005 8:49 pm

te pa ti to obrazlož policaju, kot da ti bo nasedo, lepo homolo naret pa mirno spat ;)
Slika

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To jul 19, 2005 8:51 pm

neyc je napisal/-a:te pa ti to obrazlož policaju, kot da ti bo nasedo, lepo homolo naret pa mirno spat ;)

sej verjetno imas prov!!! pri nas se nikol ne ve kdaj ti bodo za radkape zacel morit!!!
ampak vseen me zanima ce se kdo "na tak nacin" okol voz in kaksne so kaj izkusnje???

LP, Peter

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jul 19, 2005 8:51 pm

Se posebi pa ker kiflci nimajo v nocni kj delat in brskajo po forumih :) to vm pa lahk povem zato ker so me ze drkal pa mi grozil da nam bojo vse mejle precekeral pa prisluskoval na tel :) zdj pa smartassi piste use :)

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To jul 19, 2005 8:55 pm

PiLLLe je napisal/-a:Se posebi pa ker kiflci nimajo v nocni kj delat in brskajo po forumih :) to vm pa lahk povem zato ker so me ze drkal pa mi grozil da nam bojo vse mejle precekeral pa prisluskoval na tel :) zdj pa smartassi piste use :)

jah, sem pricakoval tud kaksen tak odgovor :D
no, ce res mislite da bi blo bols to temo "zbrisat" da ne bo res prislo do cesa takega, potem se lahko tema zbrise!!!

LP, Peter

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM To jul 19, 2005 9:10 pm

Za kakšen spojlerček najbrž ne bi smel bit frke, tud če ni renault znakca ipd., pri kakšnih pragovih in podaljških se pa kaj hitro lahko zatakne, ker je avto prec bolj vpadljiv za oko.
Na tvojem mestu bi pogledal na internetu, če je kje kakšna totalka s katere bi pobral originaln spojlerčk... Ali pa vprašaj prej kakega kolega, če ima original spojler v homologacijskem kartončku vpisan.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz To jul 19, 2005 9:14 pm

PiLLLe je napisal/-a:Se posebi pa ker kiflci nimajo v nocni kj delat in brskajo po forumih :) to vm pa lahk povem zato ker so me ze drkal pa mi grozil da nam bojo vse mejle precekeral pa prisluskoval na tel :) zdj pa smartassi piste use :)

Hmm...Rekl so, da bojo prsluskval na tel, da bojo vidl ce mas homota za spojlr? wtf? :P

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in To jul 19, 2005 9:25 pm

glih ponoč je največ pizdarij... pjan folk, nesreče, javni red in mir... patrulje... vlomi... jest bi reku da bl čez dan berejo, če že... k jih ni nikjer razen kak radar kje za grmovjem :P

perica: mislm, da se ti bl splača homologirat kukr pa usakmu polcaju razlagat isto zgodbo kako je to original, pa št. kazat, pa cajt zgublat... tko pokažeš samo papir in je to to... :P
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jul 19, 2005 9:29 pm

Folk ko je že lih debata o tem...... mam podobno vprašanje ampak blem okol feder....

Zdej mam not APEX fedre in tud homologirane......
Ampak avtek je preveč nizek ( ne zarad izgleda ampak dejansk ni več vzmetenja ker vse skupi sedi na tisti končnih gumjastih končnih položajih) in dejank ne ublaži nobene luknje pa nič..... zgleda super.... ampak uporabnost...

No in zdej vprašanje.... kaj če jaz fedre menjam z mal višjimi? Se lahk najde pameten policaj pa gre gledat številke na fedrah k seveda ne bojo štimale s homologacijo kajti fedre bi ble druge...... kak poa je s tehničnim= Gleda številke na fedrah?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jul 20, 2005 10:23 am

lisko je napisal/-a:Folk ko je že lih debata o tem...... mam podobno vprašanje ampak blem okol feder....

Ampak avtek je preveč nizek ( ne zarad izgleda ampak dejansk ni več vzmetenja ker vse skupi sedi na tisti končnih gumjastih končnih položajih) in dejank ne ublaži nobene luknje pa nič..... zgleda super.... ampak uporabnost...

No in zdej vprašanje.... kaj če jaz fedre menjam z mal višjimi? Se lahk najde pameten policaj pa gre gledat številke na fedrah k seveda ne bojo štimale s homologacijo kajti fedre bi ble druge...... kak poa je s tehničnim= Gleda številke na fedrah?

ne da se jim gledam, pa stegvt, da bi vidl eno cifro. Pogledov bo fedre, bo vidu tisto apex barvo in napis, pogledov papir in vse kul in fajn.
Slika Slika

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht Sr jul 20, 2005 10:47 am

Bel-Tirid je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Folk ko je že lih debata o tem...... mam podobno vprašanje ampak blem okol feder....

ne da se jim gledam, pa stegvt, da bi vidl eno cifro. Pogledov bo fedre, bo vidu tisto apex barvo in napis, pogledov papir in vse kul in fajn.

oja pa se jim da ... men je drgnu fedre z eno cunjo, da so se pol svetl k novi...

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Sr jul 20, 2005 11:27 am

men pred 1 mescom na tehnicnem pregledu ni nc podrobno gledov!!! tud zadnji sportni lonec je sam od dalec pogledov!!!

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Sr jul 20, 2005 1:16 pm

Fantje naučte se že enkrat da je vse odvisno od policaja kake volje je (če je od žene dubo ali ne, če je zadel na lotu ali ne, ....) :D
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Sr jul 20, 2005 3:24 pm

do zdaj sta mi sam dva rekla za spojlerja pa avspuh, ostalega niti opazo ni, zgleda pa tak kot v podpisu,.. pa to v roku treh let,..
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov