Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

STP produkti...

Napisal/-a tomzzi Sr jul 20, 2005 3:25 pm

Zanima me kako se obnesejo tej produkti. So za kaj? Ali lahko slabo vplivajo na mašino? Sam imam avto z katalizatorjem in vem da piše v navodilih da so primerni tudi za katalizatorje. Sam sem gledal več njihovih izdelkov. Me pa zanima če je kakšna razlika pred in po uporabi. Eni so naprimer za čiščenje celega sistema za dovod goriva, drugi povečajo število oktanov v benzu, spet tretji za olje itn. Je kaj razlike pred in po uporabi?

http://www.stp.com/catalog.html

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Sr jul 20, 2005 4:27 pm

Jz sm pravkar natoču tega črnga za čistit injektor, ne morem še rečt ker je pač treba počakat cel tank goriva da steče skozi (sklepam). Edina do zdej občutna razlika (po 250km) je malo boljša prožnost pr štartu se pravi pr najnižjih obratih. Bom poročal če bom opazu še kakšno spremembo 8)

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Sr jul 20, 2005 10:41 pm

To ni pravo čiščenje injektorjev in je samo začasna rešitev pa še to bolj klavrna oz. to sploh ni, če po pravici povem. Tako se ne čisti injektorjev ;).

Drgač je pa že bla debata in smo nekak ugotovil, da če že je kakšen efekt, je ta skrajno nesorazmeren s ceno produkta oz. je le-ta res minimalen. Ergo, ko greš na bencinsko raje natoči 3 litre bencina več ali pa si kupi eno pivo pa še dva zame za ta denar :D. Bo več efekta.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če jul 21, 2005 5:05 pm

Ja sej sem si kar mislil da ne more kaj velik pomagati. Hvala vseeno.

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley Če jul 21, 2005 9:49 pm

Mogoče več pomaga če točiš 100 oktanski bencin ali le na bencinskih kjer imajo kvalitetnega in so predvsem bolj nove ker so rezervoarji bolj čisti, manj usedlin in nimajo toliko vode.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov