krt206 je napisal/-a:Končno sem dobil homologacijski kartonnčkek, sej če se ne bi šou tja zbunit ga verjetn še zmeri ne bi bilo.
IBIZA SXI je napisal/-a:krt206 je napisal/-a:Končno sem dobil homologacijski kartonnčkek, sej če se ne bi šou tja zbunit ga verjetn še zmeri ne bi bilo.
kolko časa si pa čakal, da si se odločo da ga greš sam iskat?
HORSE je napisal/-a:Sicer nevem, če ti bom sploh odgovoril na zastavljeno vprašanje, samo če te skrbi, da bi ti na tehinčnem kej težil zaradi odstopanja od homo kartončka, si lahko kar miren. Pred 10-im dnevi sem šel na tehničnega s spuščenim avtomobilom, in original 13" feltnami, ker imam homologirane 15", vozim pa 16". Na tehničnem nobenih težav, tipček mi sploh ni rekel za kartonček, ko pa sem mu ga samoiniciativno dal, pa je rekel, da itak nimam teh felten gor in mi ga da nazaj. Ko pa sem mu rekel, da je avto tudi spuščen - nevem kako mu tisti s kanala tega ni povedal, je pa kartonček vzel in kakšnih 5 min v svojem "akvariju" gledal v kartonček in ni vedel kaj naredit. Potem je končno nekaj napisal na list za tehničnega in mi vrnil vse papirje. Ko sem šel plačat cestnino in zavarovanje, so mi v prometno pod opombe dopisali: VLEČNA NAPRAVA![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov