LP
Voith je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:kaj to dela slovenska foušija pa tud ne morš verjet,damn ej![]()
![]()
LP
ja js sovrazim snobe, nisem jim fous ampak mi grejo enostavno na kura.c, z pripadajocimi pickami vred. a je kj narobe stem?
Avalon je napisal/-a:Dobr fantje zdej bomo pa tkole, tist Poljak k je naredu SLR-a po merilu, so sami predstavniki MB prišli do njega in ga prosili naj se ne vozi po cesti s tem avtom, ker ga še oni sami niso naredili in nočejo zavajati kupce.. torej mu je avto skoraj dve leti stal v garaži ker prve slike SLR-a so prišle ven še leta 2000 če ne še prej ker je bil študija. Njegov SLR se edino razlikuje v motorju in še to mu je potem MB podaril motor od SL 55 AMG... ker je imel prvotno mislim da 320 motor notr.
Kar se pa tiče tehlih kekcov ki SL-a našemijo v SLR-a... sami playboyi.. pičkam itak nima veze al je S al SL ali pa SLR.. sam da je ona notr in da jo kolegice vidijo pa je namen dosežen. Vsak poznavalec in ljubitelj avtomobilov se nikoli ne bi spustil v tako nizkotno početje, da uniči nekaj kar je tako lepega. Pač playboyi.. aja in ta J.R. khm.. not so rich!
rok46 je napisal/-a:Voith je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:kaj to dela slovenska foušija pa tud ne morš verjet,damn ej![]()
![]()
LP
ja js sovrazim snobe, nisem jim fous ampak mi grejo enostavno na kura.c, z pripadajocimi pickami vred. a je kj narobe stem?
jah s tem si že mal nakazu da si jim foušgrejo ti na falus?zakaj?ker majo keš,pa pičke za one night stand?nawem kaj te kle lahko mot idin to kukr da si mu fouš in kar ti nimaš je zmer najslajše in če tega ne morš dobit sovražš oz ti gre na falus un k ma to
k ni delna resnica tuki?
Lp
Voith je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:Voith je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:kaj to dela slovenska foušija pa tud ne morš verjet,damn ej![]()
![]()
LP
jah s tem si že mal nakazu da si jim foušgrejo ti na falus?zakaj?ker majo keš,pa pičke za one night stand?nawem kaj te kle lahko mot idin to kukr da si mu fouš in kar ti nimaš je zmer najslajše in če tega ne morš dobit sovražš oz ti gre na falus un k ma to
k ni delna resnica tuki?
Lp
ne niti pribljizno ni tle resnice. na falus mi grejo zato ker se pederišejo okol in mi povzrocajo zelodcne tezave ko grem mim.
pa cist tko by the way, one night/week standov mam oz sem imel js še vec kot on, pa ne na racun avta in denarja. mam pa tega povn falus in se bom pocas ustalil. drgac sploh ne maram one night standov, ker je to daleč od tistega kar bi si zelel v zivljenju. mogoce si bom to pol zelel ko bom v middle age krizi in si bom res mogu dt slr look na sl-a in pragove z imenom, pa viagre v predal. hvalabogu tega za enkrat ne rabim niti si tega ne zelim. sploh pa mocn avto bi mel izkljucno zaradi voznih uzitkov, poka mi lulika kaj si o mojem prevozu misljo drugi.
cilj mojega zivljenja je da mam zadost za jest, zensko ki me ljubi, sina in/ali hcerko in da mam pac avto ki me km prpele, ce je mal bolsi, super. sam zdj da bom pa rihtal avto zato da bom fuku picajzlaste pleh picke, in poziral v centru lj z pragovi ki šajnajo moje ime; malo morgen.
tist česar js nimam in bi mel, je zenska ki bi ji lahko 110% zaupal. in mas prou, po tem res hrepenim.
pa se neki me cist tko informativno zanima, kok si ti str rok?
Voith je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:Voith je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:kaj to dela slovenska foušija pa tud ne morš verjet,damn ej![]()
![]()
LP
k ni delna resnica tuki?
Lp
ne niti pribljizno ni tle resnice. na falus mi grejo zato ker se pederišejo okol in mi povzrocajo zelodcne tezave ko grem mim.
pa cist tko by the way, one night/week standov mam oz sem imel js še vec kot on, pa ne na racun avta in denarja. mam pa tega povn falus in se bom pocas ustalil. drgac sploh ne maram one night standov, ker je to daleč od tistega kar bi si zelel v zivljenju. mogoce si bom to pol zelel ko bom v middle age krizi in si bom res mogu dt slr look na sl-a in pragove z imenom, pa viagre v predal. hvalabogu tega za enkrat ne rabim niti si tega ne zelim. sploh pa mocn avto bi mel izkljucno zaradi voznih uzitkov, poka mi lulika kaj si o mojem prevozu misljo drugi.
cilj mojega zivljenja je da mam zadost za jest, zensko ki me ljubi, sina in/ali hcerko in da mam pac avto ki me km prpele, ce je mal bolsi, super. sam zdj da bom pa rihtal avto zato da bom fuku picajzlaste pleh picke, in poziral v centru lj z pragovi ki šajnajo moje ime; malo morgen.
tist česar js nimam in bi mel, je zenska ki bi ji lahko 110% zaupal. in mas prou, po tem res hrepenim.
pa se neki me cist tko informativno zanima, kok si ti str rok?
Aleš je napisal/-a:Tale merc je biv že parkrat parkiran v portorožu na takmu mestu da ga ja usak vid.
Aleš je napisal/-a:Tale merc je biv že parkrat parkiran v portorožu na takmu mestu da ga ja usak vid.
BostjanK je napisal/-a:Aleš je napisal/-a:Tale merc je biv že parkrat parkiran v portorožu na takmu mestu da ga ja usak vid.
in recimo če bi šlo za reklamo mercedesa ti ne bi šlo v nos, ker to je velik koncern, ker oni imajo denar, ker oni so velika firma in hej, avto je njihov, ampak če ga pa tja postavi en posameznik, je pa to nedopustno? vprašam.
ali posameznik ali koncern, oba bi ga tja postavla da ga pokažeta. in smešno, vsi ga radi pogledajo (razen poznavalcev ki ga popluvajo koj k vidijo da je nekdo oskrunil SL - velika manjšina), vsi se slinijo (še stare mame - enkrat sem videl ko so se bakice obračale za enmu spedenanmu SLK, heh), ko pa pride "pederčina", ga pa (tisti ki jim je to šport) potihem zasovražjo, češ kako se moreš kazat takole, sej vsi vemo da se kažeš in da imaš, zdaj se pa spokaj že da te ne vidimo, ker ne prenesemo...
zakaj že, česa že?
vam ni jasno da je on avto tam nastavu zgolj zato da se lahko ljudje ob njega spotikajo in fovšijo zganjajo. itak. bolj ste fovš in bolj vam gre na živce, bolj pozer uživa. on provocira tiste, ki se sprovocirat pustijo in če se pustite s tem grenite življenje sebi.
za razmislit, ne?
naslednjič, ko boste vidl pozerja, boste vedl v čem je keč in ne boste padl na foro. upam.
prej dojameš, prej te nehajo motit stvari okol sebe oz. jih ne registriraš več.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov