Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda To avg 02, 2005 10:15 am

Ronin je napisal/-a:
alexmazda je napisal/-a:policija lahko zakomplicira, če si naredil preveč prekrškov, npr. zapeljal na nasprotni pas, prevozil celo črto,... kazen bo sigurno denarna, za točke je pa vprašanje, če jih dobiš nevem kolko, ti lahko izpit gre. ko si mladi voznik, je mislim da 6 pik odvzem vozniškega!!!tako da...

še vedno se pa lahko pritožiš... :?

Na kaj pa se lahko pritozi? Na to, da bo zadeva mogoce zastarala pol pa bo dobu porcijo z obrestmi nazaj? al mogoce nad lastno napako, ki jo je naredil? itak bo pa avtor sam povedal kaj je bilo

na vse lahko napiše pritožbo. pa policisti bojo sigurno "zračunal" hitrost glede na zavorno pot...
vendar lahko pričakuješ, da če se pritožiš se bo zadeva lahko vlekla par let in bojo gnjavil ko nori:
npr. jaz ko sem mel nesrečo, sem se pritožil in so me vsak 2 petek ob 12 klicali na obravnave, tak da sem moral vedno iz faksa...gnide(čeprav sem potem čakal do pol 2 da jesodnica sploh prišla)
če zadeva zastara ni možnosti, da dobi z obrestmi nazaj...dejstvo.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To avg 02, 2005 10:39 am

TrijoAdijo je napisal/-a:1.Glede višine kazni ki jo boš dubu je odvisno od tega al si mel koga poleg in/ali če je bil sopotnik v nesreči poškodovan ,Si bil ti mogoče poškodovan in si potreboval zdravniško pomoč?
2.Če si bil sam kriv,zakaj oz. kdo je klicu policijo?
Če nisi bil poškodovan ali nisi potreboval zdravniše pomoči ti ali sopotnik,pol boš dobil kazen zaradi povzročitve prom. nesreče zaradi neprilagojene hitrosti.

Izpit ti pa definitivno ostane.

LP!

To, da je klical policijo je naredil pametno. Če ne druga, mu vsaj zavarovalnica ne bo nič tečnarla.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To avg 02, 2005 10:49 am

Čakej mal? Ti si samo zletel u jarek? A si pač zadel še kak avto itd al je to samo to?? Nevem..verjetn sm kej zgrešu ? :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov