andrej777 je napisal/-a:No jz sem pa v soboto zvečer sesul Mb 200d na eni srni. Pri cca 80 kh je usekalo v kr pošteno veliko srno. Avto sploh ne trznu vse kar sem vidu je blo mal razbitga stekla od prve luči. Stopim iz avta, srna je obležala in takoj mrtva, grem pogledat pru konc takrat pa![]()
Bla je tako velika pa še tekla je da sem jo z odbijačem zadel smo v noge tako da je cel. Gor od odbijača pa groza. Luč, oba žmigovca, trobe je v keler porinlo, celo havba je mal zalomnjena, hladilnik je vrglo iz nosilcev skos do motorja, vezna stena zvita... Na srečo je avto zavarvan proti divjadi tako da samo lepo zavrtim 113 in policaji so bli v 20 min tam. Slika srno, pol se zajebava da bi slikal avto pa mu po treh poizkusih ni ratalo pa je odnehal (neki fotkič zajebaval), pogleda izpit in prometno in reče da lahko grem on je pa počakal lovce. Zanimivo da mi tut pihat ni dal. Sem zgleda že trezen zgledal.
Zdej je že pršu cenilec in polsikal, fotr pa je pri avtoličarju pustu kopijo zapisnika poškodbe in je zdele dobu predračun za 400 jurju. Zdej smo ugotovili da je še spodi odbijač razbit tako da bo vse skupaj nekje 450-500 jurju zarad ene kurčeve srne.![]()
![]()
ZAKLJUČEK: Splača se dat tistih 10 jurju več za zavarovanje proti srnam pa tut če samo vsakih 50 let eno pošteno zbiješ.![]()
Kje si jo pa zbil? Kje v naših koncih?