Mogoče za koga neumna tema vem, sam sm čist navdušn nad tem gorivom, a se kj ve kdaj se bo to dal tut pr ns dobit mogoče?? Zadeva res noro deluje.

BMW Motorsport je napisal/-a:Zdj sm se mal po Avstriji pelu pa sm u svojga 75 KM dizelčka natanku poln tank BP-jevga 'Ultimate diesel-a', ker je bla cena skor ista kot običn diesel. Sm si mislu da nau nč kj bistveno bol. Sam po ene parih km mam občutek k da hoče avto poletet, k drgač je dokaj len, solidno je vleku celo nad 140 km/h, vse tja do 195 km/h (poln avto), kar je 10 km/h več kot običajno. In glej ga, tut poraba je pr tem padla na pod 6,5 l, ponavadi če ga tiščim do konca je tm okol 7, 7 in pol. In tut motor tišje laufa.
Mogoče za koga neumna tema vem, sam sm čist navdušn nad tem gorivom, a se kj ve kdaj se bo to dal tut pr ns dobit mogoče?? Zadeva res noro deluje.
Sh3bO je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Zdj sm se mal po Avstriji pelu pa sm u svojga 75 KM dizelčka natanku poln tank BP-jevga 'Ultimate diesel-a', ker je bla cena skor ista kot običn diesel. Sm si mislu da nau nč kj bistveno bol. Sam po ene parih km mam občutek k da hoče avto poletet, k drgač je dokaj len, solidno je vleku celo nad 140 km/h, vse tja do 195 km/h (poln avto), kar je 10 km/h več kot običajno. In glej ga, tut poraba je pr tem padla na pod 6,5 l, ponavadi če ga tiščim do konca je tm okol 7, 7 in pol. In tut motor tišje laufa.
Ka pa ku bi ti mal bl po slovensk pisu?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov