micek je napisal/-a:na Škodi nam je prodajalec razlagal kak deluje fsi:
glava bata je oblikovana na dva dela, tako pri "dizelskih" obratih uporablja motor samo polovico prostornine --> z tem se prišpara bencin . pri višjih obratih pa se izkoristi cela prostornina.![]()
idealno za tiste, ki nočejo/ne rabijo dizla, vozijo pa tak kot... naprimer moj foter :lol
mojega fotra je to prepričalo in najverjetneje bo vzel octavio II 1.6 FSI
Demo je napisal/-a:detroit91 je napisal/-a:a bo leon meu tud un menjalnik gds or something? fak nc ne najdem po netu
240hp 2.0T FSI GDS bi rad vidu:)
LOOOL![]()
![]()
![]()
Ej ti pa znaš folk spravt v smeh, tnx!!![]()
![]()
No am ne reče se GDS ampak DSG (z dvojno sklopko), pa 2.0 T FSI nima 240KM ampak 200KM.
De_Tomaso je napisal/-a:micek je napisal/-a:na Škodi nam je prodajalec razlagal kak deluje fsi:
glava bata je oblikovana na dva dela, tako pri "dizelskih" obratih uporablja motor samo polovico prostornine --> z tem se prišpara bencin . pri višjih obratih pa se izkoristi cela prostornina.![]()
idealno za tiste, ki nočejo/ne rabijo dizla, vozijo pa tak kot... naprimer moj foter :lol
Prodajalec nima pojma
Mihc je napisal/-a:opis tehnologije fsi http://193.77.159.138/Lucas22/car/fsi.htm
opis 2.0 fsi http://193.77.159.138/Lucas22/car/20fsi.htm
Spyker je napisal/-a:-tomi- je napisal/-a:...zato pa je v golfu gti TFSI motor.
Ja TFSI ima 200KM, FSI pa 150KM (oba s prostornino 2.0) pa kljub temu mislim da tistih 150KM nebi smelo biti "podhranjenih".
micek je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:micek je napisal/-a:na Škodi nam je prodajalec razlagal kak deluje fsi:
Prodajalec nima pojma
utemelji
rokhrovat je napisal/-a:a pa se poj FSI kj ratlikuje od turba alpa kj podobnga
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov