Mam pa tudi sam nekaj izkusenj s Hyundai vozili, pac ne tazadnjimi modeli ampak z raznimi starimi ponyi ter predzadnjo sonato. Sej ne oporekam, dobra kupcija za opremo ki jo dobis. In to je tudi vse, kot je nekdo ze omenjal. Avto te oblikovno ne povlece kot te povlecejo evropejci (no mogoce ma vecina cuden okus). Edini Hyundai, ki mi je lep je zadnji coupe ampak spet tuki govorimo o okusih. Sam spet, notranjost pri Sonati pa A6... nebi o tem. Ja sej vem, cena pa to.
In ja pri nas smo cudni in Hyundai avtomobilov pac ne maramo, ker smo obsedeni z golfi in clioti. Sam dejstvo je, da je bratranec prodajal sonato vec kot pol leta z maksimalno mozno opremo. Pa je spustil ceno pol miljona pod ceno, pa ves kako ga je prodal. Eden ga je celo poklical v pol leta. Pol ga je "senkal" mlajsemu bratu. In tuki smo spet mi krivi, ker smo cudni in raje kupujemo golfe pa cliote ane? Namesto, da bi odprli oci in zaceli kupovat Hyunadai. Ves zakaj ga je prodajal? Z avtom sicer full zadovoljen, sam za avto z 2.0 masino je pa mal prevec, da mu ne pade poraba pod 12l (lahko pa da je spet sam bratranec cuden). Jst sem s porabo svojega evropskega jajcka s prazgodovinsko masino (1.8T 20V) prezadovoljen. Pa naj bo Hyundai se toliko bolj napreden, a jst ne vem zakaj je ta isti bratranec sel z Hyundaia nazaj na Nemca - verjetno zarad pritiska okolice? Daj no bodi resen.
Lep pozdrav.
"nestrpni" mojster Daco