šmeks je napisal/-a:pille maš srečo....kmal bodo nove tablice...tko da se vsaj ne bomo mogli pritoževat čez voznike drugih regij![]()
kaj naj rečem...en čudn dan je dans
sebaveh je napisal/-a:mene je pred 3 mesci zanimalo keri brihtnež ima chryslera barona z registrsko CE-BOSS, ki je takrat prehiteval kolono vozil navzgor po trojanskem klancu![]()
Pred dvemi leti, ko je en kolega delal izpit tam, so baje zahtevali okol 40 ur vožnje
PiLLLe je napisal/-a:Zakaj ste taki idioti na cesti? Mislm a lahk kdo pove kako pri vas izgleda opravljanje vozniskega izpita. K usak dan bol in bol opazam da ste res najhujsi soferji pa ucas so govoril kranjcani ovo ono may ass. Mislm a vi vete kaj je varnostna razdalja, smerniki, kako poteka menjava pasov, prikljucevanje na avtocesto, parkiranje..... Nevem sj sm biu doskrat v celju res je da mate vukojebinje tm okol sam fak no ce prids v ljubljano to se nepomen da ker si slisu da se v ljubljan ludi vozi da moras se ti.
Drgac pa da povem da ta tema ni namenjena kregariji tko da ob prvem znaku kreganja prosm modije za zaklep sam pac zanima me keri idioti vam dajejo vozniske.
h2 je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:mene je pred 3 mesci zanimalo keri brihtnež ima chryslera barona z registrsko CE-BOSS, ki je takrat prehiteval kolono vozil navzgor po trojanskem klancu![]()
Pred dvemi leti, ko je en kolega delal izpit tam, so baje zahtevali okol 40 ur vožnje
a je biu slucajno crn pa ene krom felge pa zatmnene sipe pa spojler?
ker sm vidu enga tipa nahrvaskem isti avto sam reg:ZG.BOSS-MAN
mislm ej ta tip tut nezna vozit!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov