Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne avg 21, 2005 3:52 pm

Damjan19 je napisal/-a:Sam so pa tut rekordi, ko sm šel zram punce na brucovanje, pol se pa njena sošolka začne oglašat neki, kak Celjani ne znamo na krožnga zapelat, češ, da smo mi tak retardirani, da nimamo krožnih tu, in jih mate sam v LJ, in zato temu primerno devamo žmigavce desno, ko gremo vn, morš pa dat levga

:roll: :roll: :roll: :roll:

POMETITE PRED SVOJIM PRAGOM!!

wtf
kva tale gospodična da lev žmigavc ko gre vn iz krožnga?

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Ne avg 21, 2005 4:00 pm

kljukec je napisal/-a:
Damjan19 je napisal/-a:Sam so pa tut rekordi, ko sm šel zram punce na brucovanje, pol se pa njena sošolka začne oglašat neki, kak Celjani ne znamo na krožnga zapelat, češ, da smo mi tak retardirani, da nimamo krožnih tu, in jih mate sam v LJ, in zato temu primerno devamo žmigavce desno, ko gremo vn, morš pa dat levga

:roll: :roll: :roll: :roll:

POMETITE PRED SVOJIM PRAGOM!!

wtf
kva tale gospodična da lev žmigavc ko gre vn iz krožnga?

:noro :clapclap :clapclap :clapclap :bonk
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Ne avg 21, 2005 4:11 pm

To sem jaz v Kranju vidu eno žensko ko je dala v krožnem lev žmigavc ko je šla ven... da ni bla ista slučajno :lol: Ene babe so čist fuknjene.
Ko sem šel v lj z golfom2 sem najprej opazil kako nesramno se vsi šoferji obnašajo napram ko se vozim s polotom... najhuj je bla pa ena ženska s cliotom. najprej me je po desni prehitela da sm mogu bremzat ker bi ji placa zmankal in bi se zabila, potem je pred mano svirala k**** po regionalki in itak nism mogu prehitet s 55KM.
potem prideva na 4pasovnico najprej da levi smernik, zavija pa desno. pa jo hočem prehitet ker sem jo imel dost ona pa na polno po gasu - ja ok pa nič ane... prideva v krožnega in js vidim kolesarja ko gre čez prehod ona pa nič ne znanjšuje in gre ful na blizu mimo njega (sem že mislu, da ga bo zbila) pa vsa presenečena gleda na vse strani kaj se dogaja. samo še podvojil sem varnostno od te kure in bil vesel, da sem bil čez 2 minuti doma. da bi vsi tko vozil je bolš, da kr nehamo takoj.

Uporabniški avatar
rsquattro
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska/Ingolstadt

Re: Sam kva je narobe...

Napisal/-a rsquattro Ne avg 21, 2005 4:43 pm

Turbobitch je napisal/-a:....s temi slovenskimi vozniki, motoristi in policaji!! [cenzurirano] se furam po Ljubljani, folk čez rdeče, čez dve polne črte, ne pogleda mrtvega kota nben u pizdu mater. Osnov ne znate FFS. [cenzurirano] če ne znaš gledat znakov pol nisi za na cesto. Če je narobe obrnen trikotni [cenzurirano] nimaš prednosti. Pa hupa je zato da enga opozoriš, ne pa da mu težiš ka ne zapele dost hitr čez križišče, ka rajš počaka pa ne sil prednosti. Nestrpnosti in neznanja je preveč na naših cestah. Da ne govorim o na pol slepih starčkih u yugotih pa folka z velkimi avtomobili ka ga boli [cenzurirano] za druge.

Pol so tuki teli motoristi. Pa kva vm ni jasn. Ne j***m nobenga več, če se mi napičeš na haubo, i dont care!! Naučte se normaln vozt al si pa Kolo nabav pa ne delat bedarij na cesti. Mislm vseen mi je če se mi 250 u rit zabijaš, pejd bl počas. Se furam po prehitevalnem pasu, vidm motorista, dam desn žmigovc in mi [cenzurirano] zapele desno. Ja faaak!

Za konec pa še, joj, teli naši policisti. (GO DOMŽALČAN - sej delaš kkšne neumnosti sam tista je bla pa lepa) Tok sem mel enga rešpekta do telih policajev. Nikol nobenih problemov pri kontrolah, sam na cestah ste pa ena navadna SMET!!! Predvsem vi od voznikov na cestah bi morali vedet pravila. Se furam s kolesom, me policaj izsil prednost (mrtvi kot op.p.).
Omejitev se držite NE SPLOH. Najbolj me pa razpizdi ka nič ne nardit za promet. [cenzurirano] model ti pred tabo zapele čez polno črto in nato še čez rdečo, tazga se ustav ne pa gleda pa se smeje ka en [cenzurirano]. Zakaj si tm.. da gledaš hude lubice ob cesti al da delaš red. Sorry če je bil nevem ker hud avto in oh in sploh. Najlaži vm je stat tm ob cesti pa ustavlat folk, ka ni treba nič mislt. Namest da bi kej nardil u prometu. SRAM NAJ VAS BO. Ne zaupam nobenmu policaju več. To kar sem u tem tednu vidu ej.

U tem kapitalizmu je pomembn sam dnar. Odnos do sočloveka je pa nažalost samo u zavidljivi in nesramni obliki. Kje so dobri časi kjer je bil red. Ampak to ni tok pomembn. Pomembn je da so naše ceste nevaren prostor!!

Vso srečo vam želim in srečno vožnjo.

spoštovani gospod varni voznik! ste tole pisali v vinjenem stanju, ali vsaj rahlo opitem?
ja kr je pa nakladanje je pa nakladanje.
koliko zlatih medalj imate iz vožnje po slovenskih cestah :roll:

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR Ne avg 21, 2005 4:50 pm

Mojster Miha je napisal/-a:s_mande - pozdravljen poklicni kolega (sicer jst verjetno ne več dolgo). No jst sm pa za eno tako dogodivščino bil ob izpit 1 mesec. Tip pripelje mi pripelje direkt pred tovornjak iz dvorišča. Moja brzina je bila okrog 70 km/h, zavirat ne bi imelo učinka, da bi preprečil nesrečo sm zavil na nasprotni pas - sicer je bila pred mano precej dolga ravnina, na cesti nikogar, tako, da bi šlo vse lepo skozi ... če ne bi z druge strani pripeljala policija, ki je moje ravnanje ocenila kot nevarno prehitevanje pred ovinkom. Po njihovem prepričanju in zakonu bi moral tistega tipa zgazit s tovornjakom in bi bilo vse OK. Sicer raje ob izpit mesec dni, kot imet na vesti življenje nekoga, ampak po drugi strani se počutiš na kratko budala.

LP
prav si storil :)
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne avg 21, 2005 5:13 pm

V naši državi je preveč nestrpnosti: do ciganov, sosedov, kar je pa še najslabše - na cesti. Tukaj se morajo stvari pošlihtat, drugače bomo kmalu na cesti eden drugemu j... mater in se pobijali med seboj.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne avg 21, 2005 5:19 pm

Sh3bO je napisal/-a:V naši državi je preveč nestrpnosti: do ciganov, sosedov, kar je pa še najslabše - na cesti. Tukaj se morajo stvari pošlihtat, drugače bomo kmalu na cesti eden drugemu j... mater in se pobijali med seboj.

Nimam đaba v kamionu zeljezno cev, v avtih pa plasticno-aluminijske kije :D

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Ne avg 21, 2005 5:51 pm

Sh3bO je napisal/-a:V naši državi je preveč nestrpnosti: do ciganov, sosedov, kar je pa še najslabše - na cesti. Tukaj se morajo stvari pošlihtat, drugače bomo kmalu na cesti eden drugemu j... mater in se pobijali med seboj.

Ja, dajmo ciganom več $$$ in sosedom mejo do LJ... al kaj si hotu povedat :?

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Re: Sam kva je narobe...

Napisal/-a Turbobitch Ne avg 21, 2005 6:21 pm

rsquattro je napisal/-a:
Turbobitch je napisal/-a:....s temi slovenskimi vozniki, motoristi in policaji!! [cenzurirano] se furam po Ljubljani, folk čez rdeče, čez dve polne črte, ne pogleda mrtvega kota nben u pizdu mater. Osnov ne znate FFS. [cenzurirano] če ne znaš gledat znakov pol nisi za na cesto. Če je narobe obrnen trikotni [cenzurirano] nimaš prednosti. Pa hupa je zato da enga opozoriš, ne pa da mu težiš ka ne zapele dost hitr čez križišče, ka rajš počaka pa ne sil prednosti. Nestrpnosti in neznanja je preveč na naših cestah. Da ne govorim o na pol slepih starčkih u yugotih pa folka z velkimi avtomobili ka ga boli [cenzurirano] za druge.

Pol so tuki teli motoristi. Pa kva vm ni jasn. Ne j***m nobenga več, če se mi napičeš na haubo, i dont care!! Naučte se normaln vozt al si pa Kolo nabav pa ne delat bedarij na cesti. Mislm vseen mi je če se mi 250 u rit zabijaš, pejd bl počas. Se furam po prehitevalnem pasu, vidm motorista, dam desn žmigovc in mi [cenzurirano] zapele desno. Ja faaak!

Za konec pa še, joj, teli naši policisti. (GO DOMŽALČAN - sej delaš kkšne neumnosti sam tista je bla pa lepa) Tok sem mel enga rešpekta do telih policajev. Nikol nobenih problemov pri kontrolah, sam na cestah ste pa ena navadna SMET!!! Predvsem vi od voznikov na cestah bi morali vedet pravila. Se furam s kolesom, me policaj izsil prednost (mrtvi kot op.p.).
Omejitev se držite NE SPLOH. Najbolj me pa razpizdi ka nič ne nardit za promet. [cenzurirano] model ti pred tabo zapele čez polno črto in nato še čez rdečo, tazga se ustav ne pa gleda pa se smeje ka en [cenzurirano]. Zakaj si tm.. da gledaš hude lubice ob cesti al da delaš red. Sorry če je bil nevem ker hud avto in oh in sploh. Najlaži vm je stat tm ob cesti pa ustavlat folk, ka ni treba nič mislt. Namest da bi kej nardil u prometu. SRAM NAJ VAS BO. Ne zaupam nobenmu policaju več. To kar sem u tem tednu vidu ej.

U tem kapitalizmu je pomembn sam dnar. Odnos do sočloveka je pa nažalost samo u zavidljivi in nesramni obliki. Kje so dobri časi kjer je bil red. Ampak to ni tok pomembn. Pomembn je da so naše ceste nevaren prostor!!

Vso srečo vam želim in srečno vožnjo.

spoštovani gospod varni voznik! ste tole pisali v vinjenem stanju, ali vsaj rahlo opitem?
ja kr je pa nakladanje je pa nakladanje.
koliko zlatih medalj imate iz vožnje po slovenskih cestah :roll:

Sori k****n, ne pijem alkohola. :P Drgač si pa lahko zabiješ vse moje zlate medalje pa še kkšnga audija u rit pišuka neumna!
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov